Pro2Type je napisal/-a:Neon ne se razburjat, jaz sm sam prašal, ker me je pač zanimal, morm pa rečt da vem da si sam naredu zadevo saj spremljam post od začetka, sam pač zanimal me je!
Res morm pa pohvalt zadevo! Resno, Sploh pa da si se sam lotu tega!
Cene pa še zdej ne vem
HEHE
Lep pozdrav pa brez zamere!
Ne sj ni panike...
Cena za mehanizem je 500EUR brez montaže. Sem pa na svojega montiral točno 17h. s tem da avto že malo poznam.
Tko da je jeba tale montaža. Ko jo bom delal to ne bo manj kot 200EUR.
Material je posebej izbran s papirji in vsi elementi so preračunani, tko da teoretično bi moglo it. Mel sem podoben mehanizem na avtu skoraj pol leta, pa ni blo problema, ta pa je že malo izboljšan.
Na mojem se NE da pridet ven, če jih ne dvigneš. Lahko bi jih tak nastavil, sam pol jih ne moreš tako visoko dvignit. Izbere se nek kompromis. Sem mel že tudi tak narejeno, sam je skor mal neumno, ker jih kao odpreš, pol pa še dvigneš in tak deluje zlo pozersko..., u glavnem da se.
Jaz mam na avtu že vse homologirano, tko da mi ni panike.
Ja Dgrejtest tko je....
Edino če povem kako je res potekal razvoj tega mehanizma.
Jaz sem to vidu lani v ZG in reku jaz bom to mel. Vidu sem slike od ameriškega mehanizma (prodaja ga A3M) ga naredil, montiral na avtu in vidu da ni dobr. Pol sem kisal možgane spreminjal pozicije kotve in kote ležajev, dodal tretjo točko vpetja.
Nakar jaz najdem LSD mehanizem ki je v bistvu enak mojemu. Res da je bolj estecko dovršen, manjši toda efekt je isti. Rad bi samo da enkrat vidim na istem tipu moj mehanizem in pa npr LSD. Ker ne moreš primerjat trdnosti vrat pri različnih tipih avta.
Nato sem še tega montiral in vidu še neki melenkosti, ki sem jih sedaj pri tej verziji mehanizmov že odpravil.
Ni kopija, LSD ima za vsak avto drugačen mehanizem, moj pa je univerzalen in vzame kake 2-3uri da se ga prilagodi na avto.
Pa pri meni vrata drsijo čez ležaj, ko se odpirajo :P