Lep pozdrav. Po dolgem času se je spet nekaj spremenilo na mojem CLIOtu, in sicer sem plastike na armaturi ter pri ročni in menjalni ročici prebarval na srebrno-izpadlo je zelo lepo saj ni več monotono, in pa odstranil sem zadnji brisalec.
Slike sledijo kmalu!!!
Imam pa vprašanje; zanima me kje bi dobil kak soliden športni auspuh za ugodno ceno-hočem pa imeti duplex-se pravi leva in desna stran. Hvala!
Hvala TOMO, ni prepozno saj še nisem naredil clean-upam pa da bo kmalu,bomo vidli zgleda lepo. Samo če bom res to naredil moram predelat oz. kupit drug odbijač.
Clio 16V-poleti imam 195/45 16, sedaj trenutno pa 175/65 14-ampak tudi ALU platišča.
Pa še ena prošnja zate TOMO, mi lahko narediš še photoschop izpuha-levo in desno.pa naj bo tista slika kjer je tablica na običajnem mestu,ter z srebrnimi mrežicami(take imam gor). Hvala!
Saj tako bo izgledal,če bo vse po sreči za kakšen mesec ali dva.
Za švasanje prtljažnika je že zmenjeno zdaj samo iščem nekoga ki bi mi predelal odbijač da bo prostor za tablico,če kdo ve za koga ki bi to kvalitetno naredil naj piše.
Je pa tudi opcija da bi naredil komplet drug odbijač,ker za cliota ni takega ki ima prostor za tablico.