Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po nov 06, 2006 10:56 am

eh ne mi govorit da ni možno avta znižat, ker pol bi se vsi leoni vozli na serijski višini.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Po nov 06, 2006 11:39 am

Kdo to govori??? A znaš brat, sm samo napisal da mu ne priporočam manj kot -40mm...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po nov 06, 2006 4:18 pm

No ne se kregat :D
Dejstvo je,da je za Leon-a nekak 17" že minimum,če gledamo sam styling.Glede stylinga sem pa tko povedu kaj in kako :D torej MOGOČE pridejo na Leona 18" feltne pa še to pol kake ultraleggera in podobne.Nekak raje investiram v šobe in mogoče večji polžek kot pa v ene 19" feltne pa čeprav vem,da bi Leon na 19" zgledal ubijalsko in bi res lepo sedle ampak prvo bom po finančnih zmožnostih poskusil malo povečat konjenico pol pa lahk pridejo tut večje feljuge.Je pa res kot je reku Courage™,da bi večje feljuge res lepo zgledale in pa da bi gewinde tudi pasale ampak pol mam zaradi naših preljubih cest skoraj nepremičnino,ker če grem avto spuščat več kot 40/40 bom vrjetno kaj kmalu nasedu :evil: Res pa je da gewindi+19" zagotavljajo prenekatero obrnjeno glavo lokalne mularije in posledično tudi kake pupe :-P :-P :-P seveda 18+ :P :P :P :P
Drugače pa sem nekak sedaj raje presedlal na tuning in mi bolj paše,če avto konkretno potegne kljub 17" je pa res da zgledajo male ampak je*iga.sej mi je koriđ svetoval večje feljuge ampak v danih razmerah tkrt nisem bil zmožen primaknit 100k za ene kvalitetne 18".
Glede vzmeti pa bomo videli še zmeraj lahko kasneje grem v gewinde verzijo ampak močno dvomim,ker bolj kot to tak nebom mogu spuščat.no sej bo čas pokazal svoje 8)
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Po nov 06, 2006 4:24 pm

none je napisal/-a:3) vse šipe daj temnit enako razen zadnjo daj max. Da ne boš izpado kot mrliški avto - DOBRO veš, da smo ga na Ibizi konkreno mimo pihnili!

No glede temnenja sem tut jst mal v dilemi kaj in kako ali vse enako ali vse max bomo vidli do spomladi kako se bomo odločili :lol:
In ja dobro vem,da smo z Ibizo res ful mim fsekali in rečem lahk sam došlo i prošlo
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Leon definitivno ne bo imel poliestra niti malo gor. :lol:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
none
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a none Sr nov 08, 2006 10:38 am

CupraR je napisal/-a:Kdo to govori??? A znaš brat, sm samo napisal da mu ne priporočam manj kot -40mm...

Mož, ti pa si taki pravilnež ne :roll:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če feb 01, 2007 7:41 pm

Evo tuki so slike od mal znižanega Leončija ampak se oproščam za samo kvaliteto slik,ker je blo popoldne pa je bla mal smotana svetloba pa žal nism uspel narest lepih fotk.so pa za silo in pokažejo bistvo.
Torej vzmeti so KW 40/40
V kratkem pa pridejo lepše slike ampak bomo počakali da bojo gor alu feltne torej v najboljšem primeru 15.3 :D
tuki pa slikce :D

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Torej sedaj sledi še temnenje stekel in pa nakup distančnikov za spredaj in zadaj ter montaža zadnjega nastavka.
pa še slika zadnjega lonca,ki tudi še čaka na montažo :D
Slika
Vem,da tole ni baš neki update ampak neki se pa le dela.
BTW še kaki predlogi za styling seveda brez rižanja :D

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Če feb 01, 2007 8:15 pm

Lepo 8) Lepa razlika, z letnimi gumami in feltnami bo lepo primerjat s prejšnimi fotkami :)

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Če feb 01, 2007 8:16 pm

gmmm...js bi ga na tvojem mestu nizal :P he he...hecam se :)
avto kot avto je super lep...js bi na tvojem mestu se sipe temnil in dal feltne gor kot si ze sam reku, pa lonec...ampak lonec ga dej gor elegantno (tako da ti ne bo kot nek tujek strlell izpod odbijaca.......naj bo lepo v odbijac vgrajen...tako da naredils krozni utor, tko da lonec lepo not pade).js na tvojem mestu nebi nic drugega pocel ker za moje pojme vse kar bos dajal gor bo visek...
pa se eno stvar te prosim...ne dajat kakih krom ogledal gor, ker ce bos imel samo doloceno stvar kromirano na crnem avtu ne pase (pase le ce je vec teh stvari kromiranih....letvice, ogledala, maska, kak napis...itd)

drugace lepo vozi avtek in naj ostane lep tko kot je :)
LP
Slika

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Če feb 01, 2007 8:24 pm

Dariooo je napisal/-a:pa se eno stvar te prosim...ne dajat kakih krom ogledal gor, ker ce bos imel samo doloceno stvar kromirano na crnem avtu ne pase (pase le ce je vec teh stvari kromiranih....letvice, ogledala, maska, kak napis...itd)

:roll: :roll: Na temni avto glih v večini paše kaki krom..... Drugače pa lep leon,čuvaj ga.

Lp

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Če feb 01, 2007 8:52 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:
Dariooo je napisal/-a:pa se eno stvar te prosim...ne dajat kakih krom ogledal gor, ker ce bos imel samo doloceno stvar kromirano na crnem avtu ne pase (pase le ce je vec teh stvari kromiranih....letvice, ogledala, maska, kak napis...itd)

:roll: :roll: Na temni avto glih v večini paše kaki krom..... Drugače pa lep leon,čuvaj ga.

Lp

dej dej...sorry ampak da imas vse crno in samo ogledala krom meni je OGABNO!!!

ok recimo primer...passat, ce ima kromirane letvice, kromirane (ali alu) sani (na strehi...sej se tko rece ne?), krom masko, krom ogledala, krom napis in se kej krom pol pa je lepo ja...to je res...se posebej ce je crn..pa se ce so kake feltne polirane al zelo svetlece je avto bomba....
ampak imet samo ogledala kromirano :ne :ne

LP
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če feb 01, 2007 9:05 pm

Kroma definitivno ne bo čist nič na avtu to sm se že odloču raj mam vse v črnem.Šipe pridejo v kratkem ker bom pol vse skupaj tudi homogoliziru.Nastavek bo lepo sedel v odbijač,ker je delan po naročilu in ne bo čist nič štrlel izpod odbijača mogoče bo clo kakšen milimeter bolj not od linije odbijača.Luknja v odbijaču je že in sicer v orginalu ma top sport ovalno luknjo za izpuh ta nastavek je pa delan po naročilu in paše ko ata na mamo :D

Uporabniški avatar
zmeden
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a zmeden Če feb 01, 2007 9:10 pm

ja in pol ko bo vse na svojmu mestu upam da boš prpelu kj avto pokazat nam navadnim smrtnikom... 8) :lol: al pa si ga pridemo mi ogledat u vaše konce... :P če ne bom pa Jackyu reku da naj prveže tvoj avto na svojga pa te zravn prvleče...
aja,sm pozabu da je njegov polo prešvoh za Leonove mišice... :D 8)

lp Robi

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Če feb 01, 2007 9:11 pm

Ma glauno da bo tebi avto všeč,to je najbolj važno ;)

Čeprav za moje pojme bo zgledal ko mrliški avto celi črni,ampak pač spet stvar okusa

Lp

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Če feb 01, 2007 9:18 pm

oooo prijatelj, hudo je tole. daj ga kr pust na teh felgah, ker je že zdaj ful lep. saj ti speskam felge gratis za čez poletje :P zdaj se šele bo držal ceste, potem pa te nobena sova več nebo lovila :P
Zadnjič spremenil SAVINJCAN, dne Če feb 01, 2007 9:19 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
RSI
Novinec

Kraj: obersburg

Napisal/-a RSI Če feb 01, 2007 9:18 pm

a maš kej težav do doma drgač pa čist fajn ;)
VIVE LE SPORT

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Če feb 01, 2007 9:22 pm

seat je napisal/-a:
none je napisal/-a:3) vse šipe daj temnit enako razen zadnjo daj max. Da ne boš izpado kot mrliški avto - DOBRO veš, da smo ga na Ibizi konkreno mimo pihnili!

No glede temnenja sem tut jst mal v dilemi kaj in kako ali vse enako ali vse max bomo vidli do spomladi kako se bomo odločili :lol:
In ja dobro vem,da smo z Ibizo res ful mim fsekali in rečem lahk sam došlo i prošlo
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Leon definitivno ne bo imel poliestra niti malo gor. :lol:

leon je črne barve, vse enako, če ne ..... :/:o:/ :rofl

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če feb 01, 2007 10:13 pm

RSI je napisal/-a:a maš kej težav do doma drgač pa čist fajn ;)

a veš,da sm prov presenečen sm mislu,da bo kaki problem prit do doma pa gre kot namazano :D
Edin problem bo prit k monterju lonca v delavnico ker je že zj komaj šlo čez :D
Se bomo pa v kratkem vidli pa bomo kako rekli.
Patrik_A3 na tem avtu ne bom mel ničesar kar ni orginalno kar se zunanjosti tiče in tudi razni krom dodatki odpadejo.edin kar bo svetlega na avtu bojo feltne in nastavek zadaj :D drugače pa vstrajam na črnem videzu.
savinjčan za feltne se bova zmenila bo pa definitivno leon obut v O.Z. takoj ko bo to dopuščala mati narava oz. zakon :D
Sova pa upam,da je tkrt dobila orenk lekcijo kar se prometne varnosti tiče :P

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Če feb 01, 2007 11:54 pm

na tem avtu ne bom mel ničesar kar ni orginalno kar se zunanjosti tiče in tudi razni krom dodatki odpadejo.edin kar bo svetlega na avtu bojo feltne in nastavek zadaj :D drugače pa vstrajam na črnem videzu.
sbo pa definitivno leon obut v O.Z. takoj ko bo to dopuščala mati narava oz. zakon

ej svaka ti cast...te zakone imas praw....kar si napisal je zakon...lepe oz-ejke gor ful krake, drugace tudi zelezne feltne pasejo, krom tudi je brez veze........
bravo bravo...js te spodbujam ;)
LP
Slika

Uporabniški avatar
avtomobil
Novinec

Napisal/-a avtomobil Pe feb 02, 2007 11:35 am

Seat, lep avto, čestitam! Leoni so mi eni najlepših avtov od Seata.

Motor na videz je isti kot v moji Škodi!
Avto,moj partner!!!!!!!!

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Pe feb 02, 2007 11:40 am

Dariooo je napisal/-a:
na tem avtu ne bom mel ničesar kar ni orginalno kar se zunanjosti tiče in tudi razni krom dodatki odpadejo.edin kar bo svetlega na avtu bojo feltne in nastavek zadaj :D drugače pa vstrajam na črnem videzu.
sbo pa definitivno leon obut v O.Z. takoj ko bo to dopuščala mati narava oz. zakon

ej svaka ti cast...te zakone imas praw....kar si napisal je zakon...lepe oz-ejke gor ful krake, drugace tudi zelezne feltne pasejo, krom tudi je brez veze........
bravo bravo...js te spodbujam ;)
LP

saj že ima felge, glej par strani nazaj :rofl
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov