Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Po sep 26, 2005 9:53 am

še par slabših slikc, iz slabše ceste :)

Slika
Slika
Slika

še pogled na 19 colsko feltno, ki zgleda kot da bi bla 13 colska. :lol:
Slika

pehtren
Novinec

Kraj: za devetimi gorami, za devetimi vodami...oo fak kje jest zvim

Napisal/-a pehtren Po sep 26, 2005 12:33 pm

ja hudo ane sej ga lahk spravis se na bolj grob teren :D
a ti ga fotr kej pusti pelat. :D

Tu_Nera
Novinec

Napisal/-a Tu_Nera Po sep 26, 2005 1:46 pm

to je pa tolk hudo sam čestitam
Slika :ewil:

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Po sep 26, 2005 6:01 pm

ja pusti pelat, sam trenutno še nimam izpita (bo čez 2 mesca), sam lahko vozm edino ko je on zravn, pol ko bo pa izpit, bo pa itak pustil. on ima avto itak za vozt, ne za šparat. sj zato pa je kasko. :lol: :?

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 Po sep 26, 2005 6:16 pm

splash je napisal/-a:ja pusti pelat, sam trenutno še nimam izpita (bo čez 2 mesca), sam lahko vozm edino ko je on zravn, pol ko bo pa izpit, bo pa itak pustil. on ima avto itak za vozt, ne za šparat. sj zato pa je kasko. :lol: :?

Sej to se strinjam, vprašanje je kako je s tvojo pametjo pri vožnji, sej avto se da zmeri popravt, samo iz vozička al pa od mrtvih pa ni glih lahko vstat :(
Slika

pehtren
Novinec

Napisal/-a pehtren Po sep 26, 2005 6:57 pm

jest bom tut naredu cez ene 2-3 mesca bos prsu kej v visno goro se bova mal podila :D
a hodis v sticno v solo?

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight Po sep 26, 2005 7:20 pm

ja ja dobr avto ni kej :D splsh učer sm biu u vaših koncih pa sm ga vidu, bi me skor povozu :P :P lep car lep predvsem pa močan :P germany muscle

LP

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Po sep 26, 2005 7:25 pm

ja moreš merkat ko se fotr voz. ne sj ni tko hudo. da ne bo spet krega o dirkanju.
kje si pa biu? mislm, vsak me tkoj kliče, če ga vid. totalni bedniki. pisda zadnč me en sošolc k je biu u italiji me je polklicu, pa mi reče. ej vidu sm vašga touarega. mislm ej. kar je pa butasto je pa butasto. pol mu pa rečem. pa kaj mene boli k. koga si vidu. pol je biu užaljen. tko da nism nč presenečen da si ga vidu. :)

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Po sep 26, 2005 7:35 pm

krt206 je napisal/-a:
splash je napisal/-a:ja pusti pelat, sam trenutno še nimam izpita (bo čez 2 mesca), sam lahko vozm edino ko je on zravn, pol ko bo pa izpit, bo pa itak pustil. on ima avto itak za vozt, ne za šparat. sj zato pa je kasko. :lol: :?

Sej to se strinjam, vprašanje je kako je s tvojo pametjo pri vožnji, sej avto se da zmeri popravt, samo iz vozička al pa od mrtvih pa ni glih lahko vstat :(

aja, na tole bom pa takole odgovoru. sem eden tistih ki meni, da še ko imaš 3-4 leta izpit, nimaš pojma o vožnji, ne glede al dirkaš, al pa kj. mam enga frenda k od 12 leta dirka, prej je z gokardi, zdj z avti, pa ma izpit 1mesec, pa sm mu v faco to povedov. jst pravm takim ljudem takole. lahko ti zmaguješ na vseh dirkah, samo cesta je cesta. na cesti so pač dejavniki, iki jih nimaš na dirkališču, mot so nepredvidljive stare mame za volanom, policaji, kolesarji in še huje pešci. ko vse to obvladaš, šele rečeš lahko sam sebi da si dober voznik. menim pa da kdor si to reče takoj ko dobi izpit, si prekleto grdo laže, in si naj zamisli.

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight Po sep 26, 2005 7:36 pm

splash je napisal/-a:ja moreš merkat ko se fotr voz. ne sj ni tko hudo. da ne bo spet krega o dirkanju.
kje si pa biu? mislm, vsak me tkoj kliče, če ga vid. totalni bedniki. pisda zadnč me en sošolc k je biu u italiji me je polklicu, pa mi reče. ej vidu sm vašga touarega. mislm ej. kar je pa butasto je pa butasto. pol mu pa rečem. pa kaj mene boli k. koga si vidu. pol je biu užaljen. tko da nism nč presenečen da si ga vidu. :)

Ma biu sm pr tvojih sosedih saj mislm da :D tam zunej smo stal, ko ste se prpelal dam ;)

LP
Zadnjič spremenil speedfight, dne Po sep 26, 2005 8:00 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 Po sep 26, 2005 7:40 pm

splash je napisal/-a:
krt206 je napisal/-a:

aja, na tole bom pa takole odgovoru. sem eden tistih ki meni, da še ko imaš 3-4 leta izpit, nimaš pojma o vožnji, ne glede al dirkaš, al pa kj. mam enga frenda k od 12 leta dirka, prej je z gokardi, zdj z avti, pa ma izpit 1mesec, pa sm mu v faco to povedov. jst pravm takim ljudem takole. lahko ti zmaguješ na vseh dirkah, samo cesta je cesta. na cesti so pač dejavniki, iki jih nimaš na dirkališču, mot so nepredvidljive stare mame za volanom, policaji, kolesarji in še huje pešci. ko vse to obvladaš, šele rečeš lahko sam sebi da si dober voznik. menim pa da kdor si to reče takoj ko dobi izpit, si prekleto grdo laže, in si naj zamisli.

No ql da tko meniš
Slika

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Po sep 26, 2005 7:42 pm

predvidevam da si biu na birmi od simona? no potem si lahko vidu, kako je foter pauzljiv voznik glede pešcev, sploh pa otrok.

sam enkrat samkrat sem se peljal proti mostu v hrib (upam da veš kje mislm) s phaetonom w12 120km/h, in takrat me je fotr vidu, in od takrat imam pogled na vožnjo tako kot se ga zgoraj opisal. sem se vozu pred slabo uro sam s touaregom, pa sem si mislu. matr bi zdle pohodu mal, sam sem se premagou, in se se vozil počasi in brezskrbno prišel domov, poleg tega pa sem še užival ob vožnji in poslušanju radia, ne pa da bi norel in bi videl sam cesto pred sabo, pa še kkšnga pijančka bi zbil lahko, k iz vinskih goric hodjo zdle.

pehtren
Novinec

Napisal/-a pehtren Po sep 26, 2005 7:53 pm

pehtren je napisal/-a:jest bom tut naredu cez ene 2-3 mesca bos prsu kej v visno goro se bova mal podila :D
a hodis v sticno v solo?

:D :?: :D

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Po sep 26, 2005 8:00 pm

pehtren je napisal/-a:
pehtren je napisal/-a:jest bom tut naredu cez ene 2-3 mesca bos prsu kej v visno goro se bova mal podila :D
a hodis v sticno v solo?

:D :?: :D

ne.

pehtren
Novinec

Napisal/-a pehtren Po sep 26, 2005 8:02 pm

ok kul si me mal ignoreru :D
tole k si prej reku je pa res glede voznje!

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown Po sep 26, 2005 9:05 pm

Ta avto je res eden izmed mojih sanjskih. Mene samo zanima kako ogromen je pol Q7 če je že ta ogromen. :D

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash To nov 15, 2005 3:25 pm

no, zdj je počas prihaja čas, ko je blo treba gume zamenjat. morm rečt, da so tele bridgestonke kar obrabljene. zanima me ena stvar. kot vidite na sliki 3, je notranji rob, ter vozna površina totalno pobrana, zunanji rob pa je nedotaknjen. kako je to mogoče?

sedaj ima obute iste vw feltne 18 col, ter gume ki se vsaj malo spodobijo da so na terencu.

aja, ko sem jih zlagov v garažo sem naredu zanimivo primerjavo med cliotovimi 195/50/15 in touaregovimi 275/45/19 :)

Slika
Slika
Slika
Slika

pehtren
Novinec

Napisal/-a pehtren To nov 15, 2005 6:58 pm

težišče vozila :D se mi zdi

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight To nov 15, 2005 7:08 pm

splash je napisal/-a:predvidevam da si biu na birmi od simona? no potem si lahko vidu, kako je foter pauzljiv voznik glede pešcev, sploh pa otrok.

sam enkrat samkrat sem se peljal proti mostu v hrib (upam da veš kje mislm) s phaetonom w12 120km/h, in takrat me je fotr vidu, in od takrat imam pogled na vožnjo tako kot se ga zgoraj opisal. sem se vozu pred slabo uro sam s touaregom, pa sem si mislu. matr bi zdle pohodu mal, sam sem se premagou, in se se vozil počasi in brezskrbno prišel domov, poleg tega pa sem še užival ob vožnji in poslušanju radia, ne pa da bi norel in bi videl sam cesto pred sabo, pa še kkšnga pijančka bi zbil lahko, k iz vinskih goric hodjo zdle.

Mhm, tako nekak se dela ja! 8) POačs pa z užitkom! Ni druge! Drgač pa kere gume bote dal na tuarega? :?: :-P

LP

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry To nov 15, 2005 7:25 pm

Emm splash priporočam da peljete tale vaš stroj na optiko, ker ima totalno zamaknjen previs koles.Izgleda kot da je tole ena dirkalna Alfa od Dekleve s kar nekaj stopinskim negativnim previsom(kolo "visi" na noter). Špan naredi tole zelo dobro, samo je najbrž precej oddaljen od vas.

No uglavnm to je to glede gum.Zares so čist na konc tastare.

Drugače pa lep avto. Nimam kej rečt. Da bi jst lohk kaj takega peljal, hjoj.No sej neki sm jih pa vseen.Ubistvu tok, da sm že pozabu kere vse.Ampak tole je klasa zase.
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov