še pogled na 19 colsko feltno, ki zgleda kot da bi bla 13 colska.

splash je napisal/-a:ja pusti pelat, sam trenutno še nimam izpita (bo čez 2 mesca), sam lahko vozm edino ko je on zravn, pol ko bo pa izpit, bo pa itak pustil. on ima avto itak za vozt, ne za šparat. sj zato pa je kasko.![]()
krt206 je napisal/-a:splash je napisal/-a:ja pusti pelat, sam trenutno še nimam izpita (bo čez 2 mesca), sam lahko vozm edino ko je on zravn, pol ko bo pa izpit, bo pa itak pustil. on ima avto itak za vozt, ne za šparat. sj zato pa je kasko.![]()
Sej to se strinjam, vprašanje je kako je s tvojo pametjo pri vožnji, sej avto se da zmeri popravt, samo iz vozička al pa od mrtvih pa ni glih lahko vstat
splash je napisal/-a:ja moreš merkat ko se fotr voz. ne sj ni tko hudo. da ne bo spet krega o dirkanju.
kje si pa biu? mislm, vsak me tkoj kliče, če ga vid. totalni bedniki. pisda zadnč me en sošolc k je biu u italiji me je polklicu, pa mi reče. ej vidu sm vašga touarega. mislm ej. kar je pa butasto je pa butasto. pol mu pa rečem. pa kaj mene boli k. koga si vidu. pol je biu užaljen. tko da nism nč presenečen da si ga vidu.
splash je napisal/-a:krt206 je napisal/-a:splash je napisal/-a:ja pusti pelat, sam trenutno še nimam izpita (bo čez 2 mesca), sam lahko vozm edino ko je on zravn, pol ko bo pa izpit, bo pa itak pustil. on ima avto itak za vozt, ne za šparat. sj zato pa je kasko.![]()
Sej to se strinjam, vprašanje je kako je s tvojo pametjo pri vožnji, sej avto se da zmeri popravt, samo iz vozička al pa od mrtvih pa ni glih lahko vstat
aja, na tole bom pa takole odgovoru. sem eden tistih ki meni, da še ko imaš 3-4 leta izpit, nimaš pojma o vožnji, ne glede al dirkaš, al pa kj. mam enga frenda k od 12 leta dirka, prej je z gokardi, zdj z avti, pa ma izpit 1mesec, pa sm mu v faco to povedov. jst pravm takim ljudem takole. lahko ti zmaguješ na vseh dirkah, samo cesta je cesta. na cesti so pač dejavniki, iki jih nimaš na dirkališču, mot so nepredvidljive stare mame za volanom, policaji, kolesarji in še huje pešci. ko vse to obvladaš, šele rečeš lahko sam sebi da si dober voznik. menim pa da kdor si to reče takoj ko dobi izpit, si prekleto grdo laže, in si naj zamisli.
splash je napisal/-a:predvidevam da si biu na birmi od simona? no potem si lahko vidu, kako je foter pauzljiv voznik glede pešcev, sploh pa otrok.
sam enkrat samkrat sem se peljal proti mostu v hrib (upam da veš kje mislm) s phaetonom w12 120km/h, in takrat me je fotr vidu, in od takrat imam pogled na vožnjo tako kot se ga zgoraj opisal. sem se vozu pred slabo uro sam s touaregom, pa sem si mislu. matr bi zdle pohodu mal, sam sem se premagou, in se se vozil počasi in brezskrbno prišel domov, poleg tega pa sem še užival ob vožnji in poslušanju radia, ne pa da bi norel in bi videl sam cesto pred sabo, pa še kkšnga pijančka bi zbil lahko, k iz vinskih goric hodjo zdle.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov