Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Pe sep 23, 2005 6:32 am

sebaveh je napisal/-a:je z varnostno razdaljo vse štimalo?

Sej nevem če ve kaj je to :P :lol:

Ko voziš moreš gledat tudi kaj drugi delajo in kaj lahko naredijo ;) moreš zmiri pomislit da se ti lahk ustavi, ker lahko komot nrdi ;)

LP 8)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe sep 23, 2005 7:30 am

fora je v tem da polovica, ma kaj polovica skoro noben ne pozna prvega pravila varne voznje. Predvidevanje.

Fant, avto je tvoj, delas lahko kar hoces. Ampak prosim te zamisli se na kaksen nacin. Sej je vse kul ce ga stisnes, samo ne pa da se gonis gor pa dol mimo ljudi, glej avtek je opazen, lep, svaka cast. Pa pomisli malo na stavek : po toci zvoniti je prepozno. Ker se kak drzi.

Drugace te pa morem pohvalit ker nisi eden izmed tistih ki dobijo par kritik in bi se zacel usajat zdaj vsevprek pa zalit. To mi je vsec, vec takih rabimo na forumu ;)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 Pe sep 23, 2005 9:04 am

Nekoč sem že napisal.... ko sem bil še mlad :D sem rad razkazoval svoje mišice po cesti, vsi so bili prepočasni, bla, bla, bla,... danes pridem na cilj 5 min kasneje popolnoma miren, večinoma me ljudje vidijo kot malce omejenega pevca v avtomobilu :roll: :D , nobeden me ne izsiljuje par krat na dan, z vsemi udeleženci v prometu sem eno. Ko mi pa zapaše grem pa nekam k nobenmu ne povem kam, al pa na Mobikrog in se znorim. Ljudje vozimo preveč različno. Ko se navadiš da eni peljejo 20kmh manj od omejitve ko vidijo policaja, da nekateri ne vedo ali bi vozili ali spali, imajo resne probleme pri dinamiki vožnje ugotoviš nove raszežnosti udobnega avtomobila (ki ga premoreš PLAYA406), kjer se lahko mirno pogovarjaš z punco o nakupovanju :shock: ...

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Pe sep 23, 2005 9:41 am

fiat gt je napisal/-a:
PLAYA406 je napisal/-a:ne pretiravite... u centru sm se pelu in mi en i**** na lepm zabremza ker se je odlocu da ne bo su cez utripajoco zeleno in to je to... valda sm bremzu maximalno in ga zadel s kakimi 20kmh-ji v odbijac... skoda: pr njemu nc... pr men pa je mal pocu odbijac in pežojev znak se mi je pokrivu... skode za kakih 60-80k sit... sicer pa sm mirn voznik... to lahko potrijo mnogi... kdo in kaj sem pa ne rabjo govort tisti ki me ne poznajo...

Mislim ej,i**** pravis ti!!zakaj je tista oseba idjot ce ni zelel tvegati cez utripajoco zeleno....ko zelena utripa moras ustavit ...in ne po gasu pa 100 cez krizisce...in ce si res imel varnostno razdaljo, in dobre gume-bremze ni varjante da se zaletis,sej vem da ucasih je k**** kadar ti voznik pred tabo od enkrat prtisne na bremzo..ampak j*****,tko je kadar zelena utripa pa zeli voznik "na brzino cez krizisce" pol to zeli tut uni za njim...,to se je meni zgodilo enkrat s tem da sem vozil cisto normalno in ko je utripala zelena sem se ustavil-pac na drugi strani so bli tudi kifeljci,ampak ni vazno ,pa je un za mano tko prtisnu na bremzo da sem se kr ustrasil,sej varnostno razdaljo je imel(ampak premajhno) no hvala bogu nesrece ni bilo je pa neki sikal..da se mu mudi(kaj mene to briga) p**** da mi je prisel tezit na okno bi mu zatolku eno bombo

:evil:

heh ne.. utripajoča zelena pomen, da uni k so dost bliz križišča pospešjo čez, uni k pa ne pa začnejo ustavlat.. če ustavš na zeleni mislm, da je prekršek.. Če se ti pol en u rit zaleti je delna krivda (zadn, ker ni mel varnostne, spredn, ker je ustavu..)

lp
Slika

Alfist
Novinec

Napisal/-a Alfist Pe sep 23, 2005 9:48 am

V eni od tem na forumu je bilo pa ravno obratno kjer piše da se čez utripajočo zeleno ne smeš peljat razen če se ne moreš varno ustaviti (en uporabnik na forumu je dobil kazen za to + še za škripanje gum ker je pospešil v križišu). Če imaš pa nekoga na riti je pa itak on kriv kaj, ti pa v rit leze (homič:)))

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 Pe sep 23, 2005 10:49 am

[quote="Alfist" Če imaš pa nekoga na riti je pa itak on kriv kaj, ti pa v rit leze (homič:)))[/quote]

Ja zdej so pa homiči krivi za nesreče... :D :P :P :D

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Pe sep 23, 2005 11:33 am

Ja ce ga mas v riti med voznjo pol ja...
Slika

sanny
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a sanny Pe sep 23, 2005 12:56 pm

krt206 je napisal/-a:
_VeNoM_ je napisal/-a:
splash je napisal/-a:
PLAYA406 je napisal/-a:hja parkrat ga navijem do konca pa gre ze vsem u nos... nism si to kupu zato da unicujem... sam eni komi cakate da se kej zgodi da lahk pol kej napisete...

točn tko.

avto je njegov. kaj vas briga, kaj z njim počne. če hoče ga lahko po dolini spusti v zid.
važno da ne bo poškodoval kakšnega naključnega.

za take kretene, na semaforjih pa tud jst vem. sem imel že podobno izkušnjo, ampak z motorjem, kjer si še bolj na udaru. take, ki bremzajo na polno pri utipajoči zeleni, bi blo treba mal u roke vzet, al pa vsaj izpit jim vzet.

:clapclap

Ok vidva! Koliko časa imata izpit za avto? Splash malo mi vlečeš na začetnika, pa Playa tud, ker očitno niti eden od vaju ne ve kako se vozi avto! Avto voziš z GLAVO in ne z nogami(GAS DO DASKE). Če ne znaš po pameti voziti, ti predlagam, da se odstraniš s ceste. Sedaj če bi se jaz pizdil za vsakega, ki ustavi na utripajoči luči bi bila polovica prebivalcev manj v sloveniji, ker bi vsakega takega ubil! :roll: :roll:

No playa da te pokritiziram:

Namreč ti praviš naslednje:
... sicer pa sm mirn voznik...

Dej prosim vzemi besede nazaj, ker si dokazal na B..... kakšen miren voznik si! Očitno nisi slišal kaj so govorile osebe, ko si mimo pridivjal z avtom. Če je to za tebe mirna vožnja, da pohodiš gas do konca, pa goniš gor dol in med tem ogrožaš druge, potem sem res brez komentarja, glede tega......

Res dajte se malo v roke vzet in pomislit na tiste ki so ob cesti, ker kontrolo nad avtom zgubiš lahko 1,2,3! Potem bo prepozno ko nekoga ubiješ ali pa povoziš in iz njega narediš invalida.....

Nikogar ne pljuvam tukaj!! Ampak dan danes nekatere osebe niso pozorne in se ne zavedajo svojih dejanj, ki jih delajo na cesti. To sevede privede na koncu do tragedije...

lp venom
:clapclap

:pray: :pray: :pray:

PLAYA406
Nov uporabnik

Napisal/-a PLAYA406 Pe sep 23, 2005 1:46 pm

heh... vidm da me malp ljudi razume... najprej locmo mojo prometno od b... ok?

a ostali ki dirkajo gor in dol pa niso nevarni tam.. al kako ze gre to venom...?

model k je pa vozu pred mano pa je to naredu pred prehodom za pesce v centru mesta lj. pr hugo boss stacuni...na slovenski cesti... a zdj vemo kako in kaj... ni on bremzu zarad prometa v kriziscu al pa kiflcou...lahk bi su komot cez in se tem nebi nobenga ogrozil...ker tud na prehodu ni blo nobenga... in pac se je odlocu drugac... in kar je blo je blo... varnostna je bla... in ne mi o tem da sm mulo in nimam pojma o voznji in varnostni...

in kako zanimivo je da mate na podlagi enga dogodka na b... ki se je zgodil enkrat(nebi reku da sm vedno k sm prsu na b... norel gor in dol...) in to pac tedn dni nazaj..., tok velik za povedat kak voznik sm....

jz osebno ga raj cruise-am in si navijm muzko... cudn da za ostale divjake nimate kej za prpomnt... zanc je tud un tipo z nisanom mahu gor in dol...in lejga zlomka noben nc ne rece...

Courage... nism edn mnogih ki znajo sam zalit...pac se raj pogovarjam dalje...

Sam ni ga pa jacka ki bi ponudu kakega pocen kleparja...sam pluvat znate... jao...

pa prosim...v nadaljne... ni bla nesreca zarad hitrost in varnostne... in ne mesajte je z dogodkom na b... ker sm prej avto udaru kt pa divjal gor na b...

PLAYA406
Nov uporabnik

Napisal/-a PLAYA406 Pe sep 23, 2005 1:59 pm

sicer pa venom na b... sem vozu namerno bolj po sredini da nebi koga ogrozal...in kaj za vraga majo nekateri za pocet na cesti? sicer pa jih mnogo tm divja in to brezglavo...ocitno ti grem tok u nos da pac mors kritizirat kaj in kako... in ce te ze glih zanima... mimo vseh sem su namerno hitro da se nebi opazl da sm mel nesreco in ce si opazu sm tud parkiru dol na koncu... obicajno pa ne... tok o tem... glede na to da mam voznisko ze skorej 5 let in za sabo vec kt 150.000km poti... bi reku da mam nekej izkusenj... in ti?

Uporabniški avatar
none
Novinec

Napisal/-a none Pe sep 23, 2005 2:11 pm

PLAYA406 je napisal/-a:sicer pa venom na b... sem vozu namerno bolj po sredini da nebi koga ogrozal...in kaj za vraga majo nekateri za pocet na cesti? sicer pa jih mnogo tm divja in to brezglavo...ocitno ti grem tok u nos da pac mors kritizirat kaj in kako... in ce te ze glih zanima... mimo vseh sem su namerno hitro da se nebi opazl da sm mel nesreco in ce si opazu sm tud parkiru dol na koncu... obicajno pa ne... tok o tem... glede na to da mam voznisko ze skorej 5 let in za sabo vec kt 150.000km poti... bi reku da mam nekej izkusenj... in ti?

Glej, če bi mene naredil invalida ali pa poškodoval, bi mene bolo k**** če si ti šel po sredini, pa tak hitro, da nebi kdo videl tvojega poškodovanega dela, itd. - uničil bi mi življenje pa fertig. In zdaj, če si šel po sredini to pomeni, da nobenega ne ogrožaš?? Kaj če ti guma pokne, zgubiš oblast nad vozilom, ti zablokirajo zavore, ... Na zaprti cesti, kjer ni nobenega se zaradi mene vozi po 2 kolah 280 km/h, če pa so drugi zraven pa spoštuj vsaj malo predpise ;)

Zaradi takih divjakov potem umrejo celotne familije, povzročitelj pa ostane brez praske - doživel to v živo :( Folk dajte se malo zamislit, da so tudi drugi ljudje na svetu! :evil:

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Pe sep 23, 2005 2:14 pm

hja no, jst bi sam prpromnu, da mi grejo usi k tm divjajo res na k* dostkat se tm zberejo po večje grupe ljudi, ljudje pa pičijo gor pa dol po 150.. in je to rahlo nevarno.. si člouk še spelat ne upa od tm, k lohk takoj koga u rit al pa km drgm dobi.. k da se ne morš lepo prpelat pa parkerat tm..

pač nč osebno čez tebe, ampk čez use..

lp
Slika

206RC
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a 206RC Pe sep 23, 2005 2:55 pm

skoraj 5 let izpita imaš?In 150000km? Ker kolikor piše spodaj si star 21let?Torej pri 16 letih si naredil izpit?

http://www.simpatije.com/si/detail.php?id=1892

Uporabniški avatar
MapleLeaf
Novinec

Kraj: Vancouver B.C.

Napisal/-a MapleLeaf Pe sep 23, 2005 3:45 pm

mogoce je pa izpit na pumpi kupo, nikol se ne ve
Slika
Slika
Slika
Slika

fiat gt
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a fiat gt Pe sep 23, 2005 4:16 pm

MapleLeaf je napisal/-a:mogoce je pa izpit na pumpi kupo, nikol se ne ve

hja za nagrado je pa se kompresijo dubu zdraven.

kako lahko tko lazes!!!!! :evil: :!: :!: :!: :!: 5 let izpit????

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Pe sep 23, 2005 4:43 pm

206RC je napisal/-a:skoraj 5 let izpita imaš?In 150000km? Ker kolikor piše spodaj si star 21let?Torej pri 16 letih si naredil izpit?

http://www.simpatije.com/si/detail.php?id=1892

owned 8) :D :P

PLAYA406
Nov uporabnik

Napisal/-a PLAYA406 Pe sep 23, 2005 5:04 pm

seveda... pri 16ih... in takrat sem ga naredu za 50ccm motor in z njim naredu kakih 50000 od takrat... in to je zdj tko hudo al kaj? misli malo!nije ti glava samo za šišanje!
ta tema je da se predstav avto...in tako dalje... ne pa da mi kle srejete o tem kaj sm zanc delu na b... in vi vsi ste po svojm tko zlati da se sjaji ze tm pr siesti... svašta...

none: by the way a teli k pa dragajo so ti pa kul pol al kako? a oni pa lahk norijo... fak pa sej se zato zbirate tm... da divjate...in zdj kle neki men serjete kt da sm edini...

kaj nej vam napism... mejbi sori sej ne bom vec al kaj?

zahvalu se bom blue racerju, eclipse_r, courage, splash... so redki k neki dejansk povejo...

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a Neo32 Pe sep 23, 2005 5:51 pm

PLAYA406 je napisal/-a:seveda... pri 16ih... in takrat sem ga naredu za 50ccm motor in z njim naredu kakih 50000 od takrat... in to je zdj tko hudo al kaj? misli malo!nije ti glava samo za šišanje!
ta tema je da se predstav avto...in tako dalje... ne pa da mi kle srejete o tem kaj sm zanc delu na b... in vi vsi ste po svojm tko zlati da se sjaji ze tm pr siesti... svašta...

none: by the way a teli k pa dragajo so ti pa kul pol al kako? a oni pa lahk norijo... fak pa sej se zato zbirate tm... da divjate...in zdj kle neki men serjete kt da sm edini...

kaj nej vam napism... mejbi sori sej ne bom vec al kaj?

zahvalu se bom blue racerju, eclipse_r, courage, splash... so redki k neki dejansk povejo...

ma ce si ti naredu 50k z mopedom, pol sm pa jest k.urac od ovce, p.izda jest mam motor k je str 5 let pa ma komej 30k, pa je to motor k se z njemu lahka peljes po katerikoli cesti, ne pa z 50 ko ti je tri/cetrtine vseh cest prepovedanih, pa povprecna hitrost je vsaj za 70km/h manjsa.

fak no mal se pomir, po 5 letih izpita edino kar lohka reces je da dobr vozs, ne pa da mas izkusnje, kva bos pa reku k bos imu 30 let izpit?

tole je blo mal bullshit!
Slika Slika

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a Neo32 Pe sep 23, 2005 6:02 pm

aja sorry za offtopic

drgac avto je pa hud, sploh feltne pasejo zravn ;)
Slika Slika

indijanc
Nov uporabnik

Napisal/-a indijanc Pe sep 23, 2005 6:04 pm

dej PLAYA406 nehi nabijat zdj ze.z motorojem nardis u enmu letu max 20k km,pa se to s cestnimi motorji.in ne kle pametvt da mas izkusnje,tko kokr ti je ze Neo32 povedu, mas bore malo izkusnj, lahko pa recs da dobr vozs.pa ja,da naus meu pr 21ih 21 let izpita.pa tko mi smo u sloveniji ce lih po juznask piss.
aja ti po sredn vozs??kva pa ce ti prleti en enak "norc" k mu je lih zapasal da pohod svoj avtocek nasprot isto po sredin?? 8) dej ne prodaji buc,da je to zarad varnosti.

aja kdo bo ze potrdil da si miren voznik,ko pa vsak k te vid kle iz foruma pove da ga pugija tisis do konca?? :?

dej res mal se umer pa mal premisl kaj bos napisu predn objavs pa ne kle folku buc prodajat k ni tok neumn.
sori a ne,sam povem ti.
KO RANO RANI RANO DAN ZAJEBE!
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov