Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Po apr 24, 2006 7:19 pm

Courage™ je napisal/-a:
killah bee je napisal/-a:jaz ti samo rečem ne pretiravi z 17 col felnami, raje daj ene lepe 16 ;)

Zakaj že ? Da pade spet v neko povprečje avtov s 16" ? Al zato ker jih pač maš ti gor ?

Ti že veš :wink:

Eni pa gledamo da funkcionalnost avta ostane podobna tovarniškim ;) Pač užitek v vožnji. Edin Super al pa ultraleggera bi mi nudile to. Jih pa ne dam gor ker jih ima že vsak.Rečem pa da noro sedejo gor ;) Kar pa spet padeš v eno povprečje ali drugače rečeno vsakdanjik.

aja doubleG , ET bi dal lahko malo manjši, Da ti ne bo notranji rob pajsal :roll:
Zadnjič spremenil killah bee, dne Po apr 24, 2006 7:24 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a DoubleG Po apr 24, 2006 7:22 pm

sem se pozanimal in so rekli, da bo vredu. edino s tem ET sem dobil te feltne. rekli so da bo prišlo lih prav pod robom.

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Po apr 24, 2006 7:25 pm

DoubleG je napisal/-a:sem se pozanimal in so rekli, da bo vredu. edino s tem ET sem dobil te feltne. rekli so da bo prišlo lih prav pod robom.

Boš potem mogu še distančnike dat gor, ker ti bo bila guma ful notri v blatniku.
Slika

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Napisal/-a DoubleG Po apr 24, 2006 7:38 pm

killah bee je napisal/-a:
DoubleG je napisal/-a:sem se pozanimal in so rekli, da bo vredu. edino s tem ET sem dobil te feltne. rekli so da bo prišlo lih prav pod robom.

Boš potem mogu še distančnike dat gor, ker ti bo bila guma ful notri v blatniku.

a ni tko, da če je velik et, feltna bolj ven gleda? pr a3mu so rekl, da bo to lih prou zgledal, ker če feltna/guma štrli ven iz blatnika bojo težil na homologaciji.

Uporabniški avatar
immortal
Novinec

Kraj: cerknica

Napisal/-a immortal Po apr 24, 2006 7:44 pm

Mislim da večji kot je et bolj je feltna zabita u blatnik, manjši je et bolj bo ven gledala.. :roll:
Hellig Usvart

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Po apr 24, 2006 7:46 pm

piše update na 4. strani, a slik ni vidt drugih kot unih iz simulcara. dj jih gor da vidmo. drugač pa pametna poteza, da si se odloču za 17.

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Po apr 24, 2006 7:47 pm

Manjši je ET bolj guma(feltna) ven gleda. Original ima Clio mislim da ET37, pa že te so preveč not. Ti si pa vzel ET 43 če se ne motim. Še slabš. Možnost bo tud ta da ti bo po notranji plastiki guma pajsala. Moj Clio ma pa original ET42, jaz mam pa feltne z ET15. Sej si vidu kak zgleda.

Pa nebi ravno poslušal strokovnega mnenja z strani A3Ma. To je tko, sam da prodajo.

Zate bi bil pravi ET35
Slika

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Napisal/-a DoubleG Po apr 24, 2006 8:01 pm

aa norci glupi. no sej, bom dal pa distančnike pol notr, če bo grdo zgledalo

a so keri od teh tapravi?
http://www.bolha.com/index.php?search=d ... rch&kat=-1

Uporabniški avatar
_DARE_
Nov uporabnik

Napisal/-a _DARE_ Po apr 24, 2006 8:04 pm

hude si naroču ;) pa še 17" uff 8)
Lp Dare

Slika

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Po apr 24, 2006 9:01 pm

Zakon bo zgledal 8) Pol pa le poslikat pa kej u naše konce pridt pokazat :P

killah bee - sj res že skor k formula pr teb zgleda se mi zdi iz dneva v dan k se mim pelem da bol vn gledajo :shock: :P

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Po apr 24, 2006 9:02 pm

S|icKeR je napisal/-a:piše update na 4. strani, a slik ni vidt drugih kot unih iz simulcara. dj jih gor da vidmo. drugač pa pametna poteza, da si se odloču za 17.

piše: update ...ON THE WAY ... ;)

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Po apr 24, 2006 10:53 pm

killah bee je napisal/-a:Jih pa ne dam gor ker jih ima že vsak.Rečem pa da noro sedejo gor ;) Kar pa spet padeš v eno povprečje ali drugače rečeno vsakdanjik.

To sploh ni res, v mb je ena honda z ultralagero, superlagero pa ma en rumeni leon na crno pobrvano pa mogoce se kaka 2-3 .. sploh pa z 17" na cliotu, z nobeno felno ne pades v povprecje.

Ce mene vprasas kaj je pod 17" je za picke :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To apr 25, 2006 7:22 am

Courage™ je napisal/-a:
killah bee je napisal/-a:jaz ti samo rečem ne pretiravi z 17 col felnami, raje daj ene lepe 16 ;)

Zakaj že ? Da pade spet v neko povprečje avtov s 16" ? Al zato ker jih pač maš ti gor ?

Eni pa gledamo da funkcionalnost avta ostane podobna tovarniškim ;) Pač užitek v vožnji. Edin Super al pa ultraleggera bi mi nudile to. Jih pa ne dam gor ker jih ima že vsak.Rečem pa da noro sedejo gor ;) Kar pa spet padeš v eno povprečje ali drugače rečeno vsakdanjik.

aja doubleG , ET bi dal lahko malo manjši, Da ti ne bo notranji rob pajsal :roll:

dobro, ded glih nima nekega bolida da bi mogo tolko na performanse gledat... Bo pa Ultraleggera na cliotu 17" zgledala divje, spomnite se teme v kateri en uporabnik predstavlja Cliota RS z ultro ;)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee To apr 25, 2006 7:54 am

Courage™ je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:

dobro, ded glih nima nekega bolida da bi mogo tolko na performanse gledat... Bo pa Ultraleggera na cliotu 17" zgledala divje, spomnite se teme v kateri en uporabnik predstavlja Cliota RS z ultro ;)

Sej ga poznam in res dobro sedejo. Jih pa vidim iz dneva v dan več. Še vedno sem mišlenja da te felne najbl sedejo na Cliota :)
Slika

Uporabniški avatar
BAGGIO
Novinec

Kraj: NM

Napisal/-a BAGGIO To apr 25, 2006 5:06 pm

pa da neb slučajno grafitne barve vzel - pol si takoj kupm zlate :twisted:

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Napisal/-a DoubleG To apr 25, 2006 6:06 pm

heh, ne ne, sm izrecno reku za srebrne, grafitne mi niso tolk ušeč.

Če bodo feltne preveč notr morm kupt distančnike. A pr njih je važno edino to, da imajo 4x100 razmak in nič drugega? A so pol šraufi dost dougi, al je treba tut druge uzet?

Uporabniški avatar
ClioMylife
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ClioMylife To apr 25, 2006 6:15 pm

Pol boš dobil take kot jaz Crystal Titanium? Pa dej povej kje si to dobu za tako ceno k to je zelo zelo pocen še superleggera ni tok pocen ta je pa ultra.Probaj se zment za ET37 to ti je najbol za cliota. ;) .

Lp.

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Napisal/-a DoubleG To apr 25, 2006 6:36 pm

nisem jih še dobil :) barva je srebrna, verjetno se tako imenuje kot si rekel.

drugače pa je en vulkanizer na zaloški za črpalko OMV na tisti strani k je Jurman.

To glede ET mi je čudno. Šel sem do enega drugega vulkanizerja pa mu je pisalo, da je ET 43 ali 44 ne spomnim se točno.

Uporabniški avatar
ClioMylife
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ClioMylife To apr 25, 2006 6:52 pm

No se j ni panike samo men če jih je več v avtu po notranji plastiki mal popajsa guma pri ET 37.Mogoče bo pa vse OK sam kar sem zasledil majo vsi ET 37 zato sem jih jat tud uzel čeprav je špan hotu da uzamem et42al 43 neki taga.Upejmo da bo če ne pa distančnike pa bo. ;)

Lp.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker To apr 25, 2006 7:38 pm

2Fast&2Furious je napisal/-a:
S|icKeR je napisal/-a:piše update na 4. strani, a slik ni vidt drugih kot unih iz simulcara. dj jih gor da vidmo. drugač pa pametna poteza, da si se odloču za 17.

piše: update ...ON THE WAY ... ;)

najprej je pisala rollin' on 17 8)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost