Velika peezdarija?

ziga24 je napisal/-a:Na njegovega glih ne pašejo vsi deli, ker ni 16v.
p.s.Je pa možno vzet tut kej od saxoja...jaka-z je napisal/-a:vsi deli od s16 pašejo gor, sicer pa vse kar rabiš dobiš na odpadih v italiji sigurno, ker majo velik teh rallyev in gtijev... lahko pa kupiš tud nove ponaredke
SMAJL je napisal/-a:Od leta 2002 naprej so samo premaknili katalizator v kolektor in nekatere 106ke serijske letnik 02-03 imajo tudi 130+ konjev na dynotih čeprav so se še vedno prodajali kot 120 konjski ker jih je večina bla res tolko močnih. Citroen takrat ni razvil novega motorja, ker kar jaz vem je še vedno enak motor bil kot v pežoju..se pravi od PSA. Če pa imaš drugo informacijo mi pa dej kak link, ker jaz do zdaj nisem še zasledil drugega kot 120hp Saxoja. Bi bla pa ta poteza Citroena neumna, ker so zdaj naredili nov motor 1.6 16v, ki je u C2 VTS in ima res 125hp...ni pa enak kot tisti prej v Saxoju.
Blokada je pa pri mojemu serijsko 7500, drugače s čipom se da ponavadi na 8200 ja.
No sej itaq tistih 5hp ni tolko važnih, kot je Slide napisal je bistvo tega avta zelo dobro podvozje.![]()
ziga24 je napisal/-a:A si vidu tistga s Sparco sedeži?
Symon je napisal/-a:ziga24 je napisal/-a:A si vidu tistga s Sparco sedeži?
Ti misliš tistega pri Mazdi v BTCju? Tistega pomoje ne bodo nikoli prodal.Problem je, da je sicer fuuuu(pa še en u za vsak slučaj)l hud ampak ima samo 1.4. Saj nič ne rečem gre tut to dost ampak glede na to kako je uštiman. S kloegi smo se mukal okoli njega ker smo mislili, da je Rallye ali pa S16 nakar te un list razočara, da je 1.4.
![]()
Škodaaaaa.
Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 3 gostov