Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a DoubleG Po maj 01, 2006 10:11 pm

zakaj na črno? ta modra barva je prou lepa (bla :()

čim manj komplikacij pri predelavi ti želim.

roadking22
Nov uporabnik

Kraj: SG

Napisal/-a roadking22 To maj 02, 2006 11:31 am

nč boš vido kk se bo to rešlo,vem ja da nebo več takšnega dovoda zraka ampak,se je najd drug način,js pač ne gledam na to kot ti,pa za informacijo HGT je identičen mareji odspredaj tk da imata iste odbijče gr. 8)
fiat BRAVO 2.0 20v HGT TURBO

roadking22
Nov uporabnik

Napisal/-a roadking22 Če maj 04, 2006 11:40 am

OKRAM poglej mal sm šel na Avtonet in sem najdo 2.0 mareo z istim odbijačem kot ga imam js na svojem HGT pol pa ne vem v čem se razlikujeta.smo probali dat od bravota SX gr na mojga in ne gre gor ker je moj širši na vsaki strani za 1.5cm torej 3cm skupaj pa marea in HGT imata iste blatnike gr.
Slika
Slika
razen tega da ima tisti šobe za prat luči js ne vidim razlike,al jo ti mogoče vidiš

Uporabniški avatar
matej_m
Novinec

Napisal/-a matej_m Pe maj 19, 2006 9:16 pm

napiš link kje maš slike na fiat forumu :!:

Maxx
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Maxx Pe maj 19, 2006 9:38 pm

Marea ma lečaste luči :D

Uporabniški avatar
T.I.M.M
Novinec

Kraj: Radlje ob Dravi

Fiat HGT

Napisal/-a T.I.M.M Pe maj 19, 2006 9:59 pm

Če si se že hotel znebiti znaka sprdaj, bi tako naredil... Pa bi bli vsi problemi rešeni ;)
No, sicr pa si tako rekel, da imaš svoje zamisli... Drugače pa avto bo zgledal HUDOO :twisted:
Priponke
marea.JPG
It`s not the ride... it`s the rider ;)

roadking22
Nov uporabnik

Napisal/-a roadking22 So maj 20, 2006 1:52 am

Avtom je pošprican,na dragu v SG-ju ga bo za videt če bo pa jutri čas pa dam kako slikico gr meni je strupen in samo to je važno :P

Uporabniški avatar
yugo tuner
Novinec

Kraj: Gornji Grad

Napisal/-a yugo tuner So maj 20, 2006 6:10 am

roadking22 je napisal/-a:Avtom je pošprican,na dragu v SG-ju ga bo za videt če bo pa jutri čas pa dam kako slikico gr meni je strupen in samo to je važno :P

SLIKE SLIKE SLIKE SLIKE :P :P :P js sm že čist slinast ;)
Prav rad bi ga videl :D Kolko $$$ te je prišlo štrihanje?

bravo hgt
Nov uporabnik

Napisal/-a bravo hgt So maj 20, 2006 11:24 am

lenivec je napisal/-a:
roadking22 je napisal/-a:pa marea in HGT imata iste blatnike gr.
Slika
Slika
razen tega da ima tisti šobe za prat luči js ne vidim razlike,al jo ti mogoče vidiš

ne glej samo širine, odbijač od HGT-ja se da brez večjih broblemov na navadnega bravota dat, odbijač od mareje pa ne, ker ma mareja večji lok v blatniku. širina je res ista tut videz je isti :) premeri pa ti bo jasno kaj hočem pvovedat

Lenivec to sploh ni res! Na HGT-ja pase vse od Maree gor ne pa od navadnega bravota ker je HGT širši.Tudi blatnike ima HGT iste kot MAREA,to lahko vidis tudi po stranskih smernikih,z navadnim bravotom pa imata identično samo haubo.Odbijač HGT-ja na navadnega Bravota lahko samo spraviš gor samo teoretično ko pa finese delaš pa vse štrli.Tudi nihajne prednje vilice in kolotek je pri HGT-ju enak kot pri Marei in nima z navadnim Bravotom nič skupnega je namreč za 3 cm širši saj je posamična vilica daljša za 1,5 cm. na izgled pa zgledata isti
Govorim pa ti iz lastnih izkušenj! Sem bil lastnik HGT-ja in sem ga na žalost mogel popravljati tako da imam s tem izkušnje in ne govorim nekaj na pamet :twisted:
Če pa te se kaj zanima pa vprašaj! ;)
Vse je relativno!!

bravo hgt
Nov uporabnik

Napisal/-a bravo hgt So maj 20, 2006 12:29 pm

Ne samo meri , raje praktično probaj.Hgt ima nekoliko razširjene blatnike kar se lepo vidi pri spodnjem robu pri pragu.Ali bolj enostavo probaj dat originalen spojler pod pragom od HGT-ja dat na navadnega Bravota pa bos videl koliko je odstopanja.Teorija je eno praksa pa drugo ;) Vse že preiskusšeno :P
Vse je relativno!!

bravo hgt
Nov uporabnik

Napisal/-a bravo hgt So maj 20, 2006 1:11 pm

Po tvoje ima HGT kompatibilne blatnike z navadnim bravotom.NOPE!Če imas iPER lahko pogledas kataloške številke HGT-ja in Mareje boš videl da so blatniki skladni.Razen če ima po tem takem po tvojem HGT posebne blatnike ,v glavnem z NAVADNIM definitivno NIMATA ISTIH!! :evil:
Vse je relativno!!

bravo hgt
Nov uporabnik

Napisal/-a bravo hgt So maj 20, 2006 1:22 pm

Pa še nekaj ta HGT na sliki ima gor od Mareje odbijač gor in ne original.Sicer ne vem zakaj!? Bo ze roadking22 vedel zakaj :twisted: Originalen zgleda taksen:http://www.automobile-sportive.com/guide/fiat/bravohgt.php
Glej letvice na odbijaču!!!!
Vse je relativno!!

bravo hgt
Nov uporabnik

Napisal/-a bravo hgt So maj 20, 2006 1:23 pm

Še eden:http://www.bolha.com/oglas1603087
Vse je relativno!!

roadking22
Nov uporabnik

Napisal/-a roadking22 So maj 20, 2006 8:39 pm

helov,narode glih sm priš iz draga mal smo trenirali evo mam n eki slikic kaj se je delalo čez teden in pa kakšen je avto danes čeprav me še čaka dober teden dela evo pa mal pokomentirite je pač po mojem okusu in mi je NAJLEPŠI hehee

Slika
Slika

pa še od danes
Slika
Slika
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov