Sp|kE je napisal/-a:Lep, ni kej.Mi lahk poveš, koliko si dal za sprednjo masko, pa kje si jo kupil? Moram jaz na svojem tut majhen facelift nardit.
Bawc je napisal/-a:Tista ogledala me mal zmotjo.Saj ne rabiš dosti da je lep. Nižan vidim da je, felge so kul, temnen je, clean look je narejen pa ohne emblem maska. Avto ko bok.
![]()
acid je napisal/-a:Spike pri fazerju sem naročo jo, je pa od JOM DESIGN. Cene se pa ne spomnim več, mislim da je bla cca 52 sedanjih €
Sp|kE je napisal/-a:acid je napisal/-a:Spike pri fazerju sem naročo jo, je pa od JOM DESIGN. Cene se pa ne spomnim več, mislim da je bla cca 52 sedanjih €
Tnx. Se mi je zdelo, da je od Jom-a. Bo treba kar nabavit. V kratkem bom tudi svojega poslikal in ga dal na forum, da ga boste malo pokomentirali. Takoj, ko vbodem svoje nove 17'' na njega.![]()
Lp
rumena ibiza je napisal/-a:acid pejt spat...pa kaj je s temi feltnami...zakaj bi mogle bit večje..k zdaj ni lepoo???!!naj mi nekdo razložii...
razumem da je lepo če je na večjih, a kdo razume da je to tudi večji strošek, pa da avto manj greeee..haloooo...zakaj 16niso dost...potem boš dau 17 gor ah ne premale...je kdo kdaj probal speljat z 17 in klimo in 75konji??
rumena ibiza je napisal/-a:o ja pa je..greš probat???izivam...pa sorry k ircam v temii...verjem 20km na uro mi gre avto mnanj v končni kot z 15..vidš k ne veš kako to gre...
rumena ibiza je napisal/-a:o ja pa je..greš probat???izivam...pa sorry k ircam v temii...verjem 20km na uro mi gre avto manj v končni kot z 15..vidš k ne veš kako to gre...
p.s. vrpraši rovera 416....če ne verjamešš...
peljat vem da se da, sm Speljat se ne da normalno...izsilit v križišču ne moreš edin če delaš samomor...
rumena ibiza je napisal/-a:ja to itak za normalno vožnjo, kaj pa pospeški...ti utriple zelena al rumena al katerakoli pa ne moreš skozi pridet ker si prepočasen....ni vse v lepoti...
grega20 je napisal/-a:lepa tvoja 4ka, pa jst ti vrjamem da je poskočen, ker sm se prevozu s temi golfi zlo vlik, bom reku da ni len motor:D
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov