okusi so očitno različni, tak ko vidiš hudo bejbo z grdim tipom, pač - njej tak paše, mi smo pa zato na svetu, da rečemo lej bejbo kirga grdega tipa ma.
boma s courage-om napisala malo šolo stylinga ki je ušeč 95% opazovalcem (joke).
drugač pa ene par stvari za tiste ki se lotujete "pimpanja" avtov.
najprej internet, vse slike preiskat in si nabrat najboljše skup, ni nujno da je zdej 5 vratni model, tud iz 3 vratnega se da kej ponucat za obliko. Ko maš to narjen najdeš tuki kakega photoshopperja pa ti zadevo da na tvoj avto, vidiš če ustreza željam in v izdelavo (jst zagovarjam custom zadeve brez kalupov) - je dovolj mojstrov na tem forumu, tud sam delam, ampak redko pa za pravo ceno.
Glavni problem majo ma feltne, tuki večina brcne mim, feltna nardi 70% izgleda avta lahk, lahk ga pa tud tak pokvari da bo namest celote ena spaka. Pr feltnah je pa velik izbire, široko in nizko (nemški stil), visoko (angleški in vedno bolj slovenski stil). Spet pa treba zadet kombinacijo z bodykitom in pa za kulk boš spustu da bojo linije dobre.
torej mamo bodykit,mamo feltne, manjkajo detajli ki jih rab avto (torej zadeva katera izstopa in poudari) - m-look ogledala so konkretno iz mode, še zmeri pa pašejo na avte namesto originalnih, pri črnih avtih spet ne pretiravat s kromom, pri normalnih barvah pa ne hudiča barvat vseh letvic v barvo avta, letvice so v večini primerov da vodijo bočno linijo in prehod linije do prtlažnika. Tak da ni vedno vse poštrihat v barvo avta da bo neki iz avta nastalo.
da se velik nardit za mal dnarja, da se lepo nardit za mal dnarja tak da nebomo zdej iskal grešne kozle ki mečejo miljone na avte. Vsak se lahk znajde, če se ne znajde si je sam kriv.
Tolk od mene, velik sm se naučil iz forumov, največ pa iz mojih napak na prejšnih avtih, to je moj peti ki pa ga spet drug mesec zamenjam za nov projekt.