Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Sr feb 22, 2006 3:38 pm

No vsekakor se eniznate prepirat to sem tut sam občutil ko sem reku je je en megan RIŽ in pol je bla cele malo vojna zarad tega.:D:D:D
Zj glede tvoje 19-tice pa sem ti tko že napisal kaj in kako feltne bi tut mogoč pasale mal večje sam to je pač moje mnenje sam sem se zadovoljil z 17" in bom vrjetno zaenkrat ostal na tej dimenziji :D
Glede na to ali ma kater avto na kredit ali ne se tle ne splača razglabljat vsak kupi avto po svojih finančnih zmogljivostih razen nekaterih ki so po poklicu SINOVI :D:D
Men osebno je Lane-tov AUDI res lep pa je to pač moje mnenje ker je že osnova zlo lepa je pa dejstvo da lahko z neprimernim stylingom pokvariš še tko lep avto,tko kot sem jst svojo bivšo Ibizo,ki je na srečo šla od hiše :D
Zj z mojega vidika bi na tej 19-ici velik stvari spremenil sam,če je lastniku ta oblika stylinga všeč mu nebom zbijal morale ampak mu mogoč sam svetoval kaj bi jst spremenil :D.Mogoče bom pa ko bom avto vidu od blizu čist spremenil mnenje sam dvomim ker mi nekak ne potegne oblika

Pa brez zamere
P.S.
folk radi se mejte pa velik sexajte to umirja živce garantirano :lol: :lol:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Sr feb 22, 2006 3:52 pm

Aja pa naj še ti svetujem na sliki sem opazu da maš različne barve odbijačev in karoserije,če želiš še bolj "polepšat" avto dej še enkrat prelakiraj odbijače v isto barvo kot je karoserija :D:D
BTW sam moj namig,da nau pol kdo jezen name
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

ZaJeBaNi
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a ZaJeBaNi Sr feb 22, 2006 3:57 pm

seat je napisal/-a:Aja pa naj še ti svetujem na sliki sem opazu da maš različne barve odbijačev in karoserije,če želiš še bolj "polepšat" avto dej še enkrat prelakiraj odbijače v isto barvo kot je karoserija :D:D
BTW sam moj namig,da nau pol kdo jezen name

avto je postrihan :) tko da k poslikam bom objavu ksno lepo sliko sem pa dons mu masnjo nesreco je led z strehe padu ksm se pelov tko da sem predni odbijac en v dnu spod malo poskodovov ni pa nic hujsega na sreco bom lahko popravil in no time :) no uglavnem hvala za mnenje k poslikam avto bote obvesceni pa se bomo potem se naprej debatirali
/// Wv \\\

Matrix
Novinec

Napisal/-a Matrix Sr feb 22, 2006 3:58 pm

Oči mi krvavijo :cry:
Zadnjič spremenil Matrix, dne Sr feb 22, 2006 4:03 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Sr feb 22, 2006 3:59 pm

poor car :(

No, sej konc koncev je tvoj ane-ni moj.

off.t.: slovensko-angleški slovar v roke in popravi podpis :lol:
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Sr feb 22, 2006 4:35 pm

okusi so očitno različni, tak ko vidiš hudo bejbo z grdim tipom, pač - njej tak paše, mi smo pa zato na svetu, da rečemo lej bejbo kirga grdega tipa ma.

boma s courage-om napisala malo šolo stylinga ki je ušeč 95% opazovalcem (joke). :D

drugač pa ene par stvari za tiste ki se lotujete "pimpanja" avtov.

najprej internet, vse slike preiskat in si nabrat najboljše skup, ni nujno da je zdej 5 vratni model, tud iz 3 vratnega se da kej ponucat za obliko. Ko maš to narjen najdeš tuki kakega photoshopperja pa ti zadevo da na tvoj avto, vidiš če ustreza željam in v izdelavo (jst zagovarjam custom zadeve brez kalupov) - je dovolj mojstrov na tem forumu, tud sam delam, ampak redko pa za pravo ceno.

Glavni problem majo ma feltne, tuki večina brcne mim, feltna nardi 70% izgleda avta lahk, lahk ga pa tud tak pokvari da bo namest celote ena spaka. Pr feltnah je pa velik izbire, široko in nizko (nemški stil), visoko (angleški in vedno bolj slovenski stil). Spet pa treba zadet kombinacijo z bodykitom in pa za kulk boš spustu da bojo linije dobre.

torej mamo bodykit,mamo feltne, manjkajo detajli ki jih rab avto (torej zadeva katera izstopa in poudari) - m-look ogledala so konkretno iz mode, še zmeri pa pašejo na avte namesto originalnih, pri črnih avtih spet ne pretiravat s kromom, pri normalnih barvah pa ne hudiča barvat vseh letvic v barvo avta, letvice so v večini primerov da vodijo bočno linijo in prehod linije do prtlažnika. Tak da ni vedno vse poštrihat v barvo avta da bo neki iz avta nastalo.

da se velik nardit za mal dnarja, da se lepo nardit za mal dnarja tak da nebomo zdej iskal grešne kozle ki mečejo miljone na avte. Vsak se lahk znajde, če se ne znajde si je sam kriv.

Tolk od mene, velik sm se naučil iz forumov, največ pa iz mojih napak na prejšnih avtih, to je moj peti ki pa ga spet drug mesec zamenjam za nov projekt.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Sr feb 22, 2006 4:37 pm

Courage™ je napisal/-a:No, ti bom povedal zakaj se ti zdi da v vsakem postu jaz najvec mam za skritizirat.

Zato ker sem edini ki pove direkt tukaj tisto kar bi ti tudi v obraz povedal. Nisem tak da ti bom tu pisal waw kak nor avto mas pol pa ko tebe nebo bom se norceval iz njega pa pisal kaj si ti nor si vido kaki avto ogabni.

Raje napisem iskreno, mogoce tu pa tam malo pretiravam, ampak jebiga, more bit tudi takvih. Nisem samovsecnez, prej sem zelo samokriticen, tudi do svojega avta ce smo ze pri temu, tisti ki redno spremljajo slovensko sceno vejo o cem govorim. Sej pravim, pripelji se na kak show pa bomo rekli kako, pa bos vido da ni blo to tak kot si ti dojel.

LP!

ma nisi edini, ki pove naravnost, jst recimo sm mu tut povedou, da mi ni všeč, da ne gre v linijo z avtom, da je preveč odprtin in oblin ipd. sam sm sam povedou na mal lepši način, kot:

"ahahahahahaha, kok je tvoj avto grd! tak avto lahko nardi samo mentalno zaostal človek, ki nima nič okusa ipd.!"

pač to je že napad na človeka, žaljenje, posmehovanje ipd. ;) nisi samovščečen? po teh postih tle se zdi, kot da se kr dobr cenš.. kar pa ni nujno slaba stvar ;)

sicer sem pa še vsakmu povedu, kaj sm mu mislu, tut za tvoje nove feltne sm povedu, da se mi ne zdijo kul pa da bom raj za nadaljne kritike počaku, da jih vidm na avtu, ker slike dostkat delajo škodo avtu ;)

lp
Slika

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Sr feb 22, 2006 5:01 pm

te vidim skoraj vsak dan na jesenicah, če se nemotim ima tvoj frend podoben body kit.
Odbijače prebarvaj v barvo avta, v luknje pa vrzi črne mrezce, ali črno plastiko.

Ko bo avto fertik, šele takrat vrzi slike na tale kritičen forum ;) , prej pa ne, ker vsakemu kritike pridejo do srca, samo se ne sekirat in dokončaj svoj projekt.

ps: raje vidim da ima nekdo bwmjev body kit na yugotu in to vrze na forum, kot pa da nekateri limate serijske cliote z crom špegli :D
Slika Slika

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi Sr feb 22, 2006 7:58 pm

croma_man je napisal/-a:okusi so očitno različni, tak ko vidiš hudo bejbo z grdim tipom, pač - njej tak paše, mi smo pa zato na svetu, da rečemo lej bejbo kirga grdega tipa ma.

boma s courage-om napisala malo šolo stylinga ki je ušeč 95% opazovalcem (joke). :D

drugač pa ene par stvari za tiste ki se lotujete "pimpanja" avtov.

najprej internet, vse slike preiskat in si nabrat najboljše skup, ni nujno da je zdej 5 vratni model, tud iz 3 vratnega se da kej ponucat za obliko. Ko maš to narjen najdeš tuki kakega photoshopperja pa ti zadevo da na tvoj avto, vidiš če ustreza željam in v izdelavo (jst zagovarjam custom zadeve brez kalupov) - je dovolj mojstrov na tem forumu, tud sam delam, ampak redko pa za pravo ceno.

Glavni problem majo ma feltne, tuki večina brcne mim, feltna nardi 70% izgleda avta lahk, lahk ga pa tud tak pokvari da bo namest celote ena spaka. Pr feltnah je pa velik izbire, široko in nizko (nemški stil), visoko (angleški in vedno bolj slovenski stil). Spet pa treba zadet kombinacijo z bodykitom in pa za kulk boš spustu da bojo linije dobre.

torej mamo bodykit,mamo feltne, manjkajo detajli ki jih rab avto (torej zadeva katera izstopa in poudari) - m-look ogledala so konkretno iz mode, še zmeri pa pašejo na avte namesto originalnih, pri črnih avtih spet ne pretiravat s kromom, pri normalnih barvah pa ne hudiča barvat vseh letvic v barvo avta, letvice so v večini primerov da vodijo bočno linijo in prehod linije do prtlažnika. Tak da ni vedno vse poštrihat v barvo avta da bo neki iz avta nastalo.

da se velik nardit za mal dnarja, da se lepo nardit za mal dnarja tak da nebomo zdej iskal grešne kozle ki mečejo miljone na avte. Vsak se lahk znajde, če se ne znajde si je sam kriv.

Tolk od mene, velik sm se naučil iz forumov, največ pa iz mojih napak na prejšnih avtih, to je moj peti ki pa ga spet drug mesec zamenjam za nov projekt.

hvala k ses tok potrudu glede dokumentacije in vsega bom uposteval kaksne tvoje napotke mnenja ipd.. tnx
/// Wv \\\

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi Sr feb 22, 2006 8:11 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:te vidim skoraj vsak dan na jesenicah, če se nemotim ima tvoj frend podoben body kit.
Odbijače prebarvaj v barvo avta, v luknje pa vrzi črne mrezce, ali črno plastiko.

Ko bo avto fertik, šele takrat vrzi slike na tale kritičen forum ;) , prej pa ne, ker vsakemu kritike pridejo do srca, samo se ne sekirat in dokončaj svoj projekt.

ps: raje vidim da ima nekdo bwmjev body kit na yugotu in to vrze na forum, kot pa da nekateri limate serijske cliote z crom špegli :D

Ima moj najbolsi frend ja Opel vectra ful vsecna lepa 8)
odbijace in vse mam prebarvano se mrezce moram zamenat odlocam se srebrne ali crne
potem ga poslikam pa bomo ponovili vajo :-P
Nesekiram se pa nc jebiga nimas kej usak ma svoje mnenje ceprov ga nekateri narobe izrazajo gor sm ga dav le zaradi idej kaksnih in podobno preden dokoncam sam dobro nima veze bom razresiv vse.

ps: raje vidim da ima nekdo bwmjev body kit na yugotu in to vrze na forum, kot pa da nekateri limate serijske cliote z crom špegli :D[/quote] :rofl :vrum iskreno povedano
/// Wv \\\

Uporabniški avatar
axa
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a axa Sr feb 22, 2006 8:28 pm

Men ni vsec ker je vse skup pretirano za moj okus samo kakor so ostali napisali....glavno da je tebi vsec in da uzivas v njem.

Uporabniški avatar
škoda
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a škoda Sr feb 22, 2006 8:40 pm

ZaJeBaNi je napisal/-a:
škoda je napisal/-a:Zajebani!!!
Kdo ti je pa to delu???

Odbijace,pragove pa zadnji spojler mi je delal R-Styling farbov sm pa sam, pa upasov itd...

Se mi je kr zdel da ti je octavian delu, ker ena slika je poslikana pred njegovo bajto na Brodu!! sej on lepe stvari dela in poceni!! Ma hudo octavio kajne!! :D
SKODA TEAM SLOVENIJA
www.skoda-team.com

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Sr feb 22, 2006 9:57 pm

Courage™ je napisal/-a:Zdaj ko Kalosa vec ni sicer ni vec neke konkurence ampak vseeno mislim da bi dosegel kak dober rezultat.

Ki pa je zdaj kalos? sry ne spremlal styling scene zadne mesece :D

Drugače nekak sem spregledal topic prej zdaj pa očitno ni več slik.

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi Sr feb 22, 2006 11:19 pm

DaDek je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:Zdaj ko Kalosa vec ni sicer ni vec neke konkurence ampak vseeno mislim da bi dosegel kak dober rezultat.

Ki pa je zdaj kalos? sry ne spremlal styling scene zadne mesece :D

Drugače nekak sem spregledal topic prej zdaj pa očitno ni več slik.

oprosti slike sem izbrisov :) bodo nove gor ko postiman do konca in nposlikam tako da ne bo kaksne dileme takrat bodo lahko konkretne izjave 8)
/// Wv \\\

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi Sr feb 22, 2006 11:21 pm

škoda je napisal/-a:
ZaJeBaNi je napisal/-a:
Kdo ti je pa to delu???

Odbijace,pragove pa zadnji spojler mi je delal R-Styling farbov sm pa sam, pa upasov itd...

Se mi je kr zdel da ti je octavian delu, ker ena slika je poslikana pred njegovo bajto na Brodu!! sej on lepe stvari dela in poceni!! Ma hudo octavio kajne!! :D

jp huda je tip se dost spozna pa dobr dela, sva pa midva sla skozi dost odbijacev in vsega tega, najbol je sedl to kar sem zdj dav gor pa ful je mu dela k je mogu krajsat pa vecji ankoln delat hehe znoru je drgac sva pa dobra kolega kaj ti misls kej stimat octavio da mu bos konkuriral hehe
/// Wv \\\

Uporabniški avatar
krizo
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a krizo Če feb 23, 2006 12:29 am

ZaJeBaNi.... ZaJeBaL si avto :shock:

pa dej uporabljaj kakšna ločila, matr je težko razvozlat tvoje stavke

in tvoj podpis

"I'm rideing Renault Chamade (Custom tunnig) "

zgleda nimaš razjasnenih pojmov ;) ti se greš styling :!: tole kar si naredu je kvečjemu anti-tuning :?

me zanima kaj boš sam rekel na svoj avto čez 1 leto!

j*** ga, še ena kritika :P
netehničen tip :)
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če feb 23, 2006 7:26 am

škoda je napisal/-a:
ZaJeBaNi je napisal/-a:
Kdo ti je pa to delu???

Katera je zdej tale octavia. Ker ena se potika po LJ pa je grda k smrtn greh. Enostavno drugih besed ne najdem :?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Če feb 23, 2006 7:43 am

Vrjetn tale X-hair: http://www.r-styling.com/gale_sk_oct1.htm
(i like it)

Ampak se držmo debate prosm :)
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če feb 23, 2006 8:04 am

Verjetno je govora o tisti zeleno Octaviji,...

OT, Kalos se je po mojih informacijah prodal v Chevroletov salon.

Zjebani, zakaj pa si zbrisal slike ? Sej pa zdaj si itak že dobil konkretno število odgovorov.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi Če feb 23, 2006 8:21 am

ice je napisal/-a:Vrjetn tale X-hair: http://www.r-styling.com/gale_sk_oct1.htm
(i like it)

Ampak se držmo debate prosm :)

ni ta zelena je
/// Wv \\\
Vrni se na Galerija