dejvi je napisal/-a:Zadnjič sem videl tvojega Esperota v BTC-ju, ko si se fural. Moram rečt, da je v živo dosti lepši, kot na slikah, čeprav mu tudi na slikah nič ne manjka. Meni je lep, všeč pa mi je tudi tvoj entuziazem, ki ga nekateri tukaj nikoli ne bodo zmogli, pa tudi če velja Esperotu. Pa kaj je s tem avtom sploh narobe???
Ti lepo uživaj z njim, jaz ti želim veliko lepih kilometrov, za ostale provokacije pa se ne meni...
Interscope je napisal/-a:Ljudje imamo pac razlicne okuse... Enim je vsec clean look, nekaterim extreme styling.... so pa tudi taki (brez zamere ne mislim tebe marko) ki jim je vsec t.i. spar tuning...![]()
Mateo tebe pa veckrat vidim v sg... A si iz pamec mogoc?
MaTe0 je napisal/-a:Se mi pa zdi popolnoma smešno mnenje neketarih ki se pač posmehujejo avtom za 300k ki so pač malo zrihtani
CockroaC je napisal/-a:MaTe0 je napisal/-a:Se mi pa zdi popolnoma smešno mnenje neketarih ki se pač posmehujejo avtom za 300k ki so pač malo zrihtani
Sploh se ne gre za to da je avto vredn 300k .. eni avti pac niso za rihtat ker so ze v osnovi zgreseni za tako pocetje.
To je tak ko da bi iz adrijine prikolice hoto naret studentski dom ... pac ni za to namenjena ceprav v obeh lahko stanujes ..
marko01 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:najboljse je ko se zacnejo potem bunit vsi ki si jim na zulj stopo ko si reko da rihtajo avte v vrednosti do 200k.
Pa kaj je z vami folk ? Ce se podganjsek pogovarja z markotom01 potem naj se pogovarja in ne sikajte zraven.
In ja, vidim kolko avtov nad miljon je na tej strani ja.
mislim da poznas mlakara z plavim coupejem a ne on je imel isto mnenje naj ne vlagam v avto nic pa ga je sedaj spremenilsaj res da se ne splaca v avto ki je vred majn kot 200 sit kar espero ni ker je po evro taksi malo vec ampak doro pustimo to ne splaca vlagat se popolnoma strinjam ampak lahko pa nas razumes tako kot imas ti veselje do svojega audia tak pac mamo mi ostali do svojih majn vrednih avtov :P bdw tvoj audi je pa po moje najlepsi v slo tako da skoda da ga prodajas upam da ga nebo dobo kaki junec v roke
Courage™ je napisal/-a:nic ne rabis trsat, moj je spuscen 6 cm pa ni nic trsano.
Svetujem ti da prvo kupis felne pa namontiras, sele potem zadevo spustis.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov