Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Sr jul 19, 2006 6:51 pm

zgleda da je bil espero treffen :lol:
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Sr jul 19, 2006 6:52 pm

eentox je napisal/-a:zgleda da je bil espero treffen :lol:

kok vidim v odzadju so to neki japoncki hihi :P

ali mogoce kdo ve katere felne so to ??

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Sr jul 19, 2006 6:56 pm

marko01 je napisal/-a:
eentox je napisal/-a:zgleda da je bil espero treffen :lol:

kok vidim v odzadju so to neki japoncki hihi :P

al pa korejčki. isti ti je ku*ac :twisted: :lol:

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi Ne jul 23, 2006 11:43 am

Zadnjič sem videl tvojega Esperota v BTC-ju, ko si se fural. Moram rečt, da je v živo dosti lepši, kot na slikah, čeprav mu tudi na slikah nič ne manjka. Meni je lep, všeč pa mi je tudi tvoj entuziazem, ki ga nekateri tukaj nikoli ne bodo zmogli, pa tudi če velja Esperotu. Pa kaj je s tem avtom sploh narobe???

Ti lepo uživaj z njim, jaz ti želim veliko lepih kilometrov, za ostale provokacije pa se ne meni...

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Ne jul 23, 2006 11:48 am

dejvi je napisal/-a:Zadnjič sem videl tvojega Esperota v BTC-ju, ko si se fural. Moram rečt, da je v živo dosti lepši, kot na slikah, čeprav mu tudi na slikah nič ne manjka. Meni je lep, všeč pa mi je tudi tvoj entuziazem, ki ga nekateri tukaj nikoli ne bodo zmogli, pa tudi če velja Esperotu. Pa kaj je s tem avtom sploh narobe???

Ti lepo uživaj z njim, jaz ti želim veliko lepih kilometrov, za ostale provokacije pa se ne meni...

pomoje da je mnogim narobe to, da je Daewoo in ne BMW, Audi :roll:
avto je lep in kot je že dejvi dejal se ne meni za provokacije drugih

lp

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Ne jul 23, 2006 12:17 pm

Kar se Esperota tiče, maš tudi mojo podporo. In prosim ne odstrani se zaradi parih nedonošenčkov za katere je itak alfa in omega spuščen clio z zatemljenjimi šipami in 18 colskimi feltnami. Za Audija pa niti ni tolk treba, ker je huuuud že kot serijski.. :roll: Res pa je, da nima smisla izpostavljat avta na tem forumu, če ne sodi med zgoraj omenjen znamke plus kot je bilo že omenjeno kak BMW in podobno...Tudi to, da jih je v Sloveniji kot dreka in solate in da so vsi glih ne pomaga...Tudi to ne pomaga, da je tvoj avto, še posebno tako ohranjen in negovan, že prava redkost na naših cestah. In tudi to ne pomaga, da obstaja nekdo (ti), ki se je voljan potruditi za tak avto, kjub neeonomičnosti takega početja zgolj zato, ker ceniš to, kar imaš, ker veš, da ti nudi vse kar rabiš. En pač ne morejo pogoltniti dejstva, da se marsikdo ozre za spedenanim starim avtom, nekega dne celo oldijem, modtem ko se za bemfnlom/audijem/cliotom/puntičem z malo večjimi feltnami in zatemljenimi šipami pač nihče več ne ozira, ker jih je pri nas več kot serijskih... Eni pač ne razumejo (ponavadi tisti, ki jih očki in mamice držijo zlato kahlco za ritjo), da vrednost nečesa ni v tem, koliko ima ceno na trgu, ampak mnogo mnogo več. Tko da, uživaj v avteku, rihtaj ga kot ti ustreza in prav je, da si ponosen nanj.

audi__racing
Nov uporabnik

Napisal/-a audi__racing Ne jul 23, 2006 1:01 pm

ej.. avto je čist lep! pač. ušeč mu je bil ta avto, kupil ga je in predelal ga je po svojih željah!

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Napisal/-a marko01 Po jul 24, 2006 2:52 pm

ena slikica pa se safrane je gor :P

Interscope
Novinec

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Interscope Po jul 24, 2006 3:27 pm

Ljudje imamo pac razlicne okuse... Enim je vsec clean look, nekaterim extreme styling.... so pa tudi taki (brez zamere ne mislim tebe marko) ki jim je vsec t.i. spar tuning... :twisted:
Mateo tebe pa veckrat vidim v sg... A si iz pamec mogoc?

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Kraj: MB

Napisal/-a MaTe0 Po jul 24, 2006 4:12 pm

Interscope je napisal/-a:Ljudje imamo pac razlicne okuse... Enim je vsec clean look, nekaterim extreme styling.... so pa tudi taki (brez zamere ne mislim tebe marko) ki jim je vsec t.i. spar tuning... :twisted:
Mateo tebe pa veckrat vidim v sg... A si iz pamec mogoc?

Poznam tistega ja :) Ne nisem to jaz :) Jaz sem iz okolice mb :)

Interscope
Novinec

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Interscope Po jul 24, 2006 4:39 pm

Imata zelo podobna avtomobila... :-P

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Po jul 24, 2006 8:41 pm

MaTe0 je napisal/-a:Se mi pa zdi popolnoma smešno mnenje neketarih ki se pač posmehujejo avtom za 300k ki so pač malo zrihtani :)

Sploh se ne gre za to da je avto vredn 300k .. eni avti pac niso za rihtat ker so ze v osnovi zgreseni za tako pocetje.
To je tak ko da bi iz adrijine prikolice hoto naret studentski dom ... pac ni za to namenjena ceprav v obeh lahko stanujes ..
Slika

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Kraj: MB

Napisal/-a MaTe0 Po jul 24, 2006 8:58 pm

CockroaC je napisal/-a:
MaTe0 je napisal/-a:Se mi pa zdi popolnoma smešno mnenje neketarih ki se pač posmehujejo avtom za 300k ki so pač malo zrihtani :)

Sploh se ne gre za to da je avto vredn 300k .. eni avti pac niso za rihtat ker so ze v osnovi zgreseni za tako pocetje.
To je tak ko da bi iz adrijine prikolice hoto naret studentski dom ... pac ni za to namenjena ceprav v obeh lahko stanujes ..

Tole si pa dobro povedo :)

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Napisal/-a marko01 Po jul 24, 2006 10:37 pm

kot sem reko felne pridejo druge cim vecje sam ne se to sezono potem celjusti bodo ostale rdece ker so mi vsec take :P potem alu predprazniki tud ostanjeo stoplake pridejo druge ki so kr dost bolse od tega in pa prestavna rocica ki bo imela tudi hod za rikverc, zunajost razmislam da bom dal se tisti krom v barvo avta ja to bom se vido nizal ga najvejrenteje ne bom ni feder oz majo prevlke ceno neem pa kje vidis kaj iz interspara :P

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To jul 25, 2006 7:31 am

marko01 je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:najboljse je ko se zacnejo potem bunit vsi ki si jim na zulj stopo ko si reko da rihtajo avte v vrednosti do 200k.

Pa kaj je z vami folk ? Ce se podganjsek pogovarja z markotom01 potem naj se pogovarja in ne sikajte zraven.

In ja, vidim kolko avtov nad miljon je na tej strani ja.

mislim da poznas mlakara z plavim coupejem a ne on je imel isto mnenje naj ne vlagam v avto nic pa ga je sedaj spremenil :-P saj res da se ne splaca v avto ki je vred majn kot 200 sit kar espero ni ker je po evro taksi malo vec ampak doro pustimo to ne splaca vlagat se popolnoma strinjam ampak lahko pa nas razumes tako kot imas ti veselje do svojega audia tak pac mamo mi ostali do svojih majn vrednih avtov :P bdw tvoj audi je pa po moje najlepsi v slo tako da skoda da ga prodajas upam da ga nebo dobo kaki junec v roke :evil:

Poznam ga, in tudi priznam da ko sem ga prvic videl se mi je avto zdel hud, tudi priznam da ko sem naredil izpit in vozil mamino mazdo demio se mi je vsak stylan avto zdel v iber kul, par let na tej sceni pa ti verjemi meni zelo spremeni okus, marsikaj se naucis,... Glavno je da vidis da nekaj ne pase na avto. Vem da sem pri svoji vectri mel doma ze kromirane pokrove ogledal. Zahvaljujem se bogu da jih nikoli nisem utegnil dat na avto. :cry

Ne vem zdaj al je to samo moj okus, ampak skoraj vsi kolegi s katerimi debatiram so istega mnenja glede stylinga. Tvoj espero mi je vsec, ima par stvari ki nikakor ne pasejo, recimo krom, pa neonke jaz na avto ne bi dal. Sodelavec ma esperota pa je za svoja leta in za svojo ceno vredu avto, tak da ne bos mislo da ti jaz zdaj to pisem ker jaz vozim drazji avto. Ampak par stvari enostavno ni za njega, ce bos dal tiste felne ki si jih omenil bos zmagovalec na kvadrat, ampak mej pa v mislih nekaj.

Ce avto rihtas zato da bo izstopal potem si ze v osnovi zgresil bistvo. Vec ljudi se bo obrnilo za cliotom z 18" kot pa za esperotom z neonkami. Jaz vem kaki je folk tu v Mariboru, pa vem kak razmislja, in ce bi te vidli z neonkami bi se drzali za glavo. Mene boli ona stvar, sej ves, naj vsak dela kaj hoce, ampak s temi posti noben ne zeli nic slabega, niti ti noben ni faus, ampak ti pac napisemo kak je.

Brez zamer, ce pa takih komentarjev noces in hoces samo pohvale pa napisi, da vem da se izogibam te teme.

Me pa srce boli ko vidim slovenski narod in vaso mentaliteto. Ce kdo kaj rece kar nekomu ni vsec, pa naj si bo to konstruktivna kritika, ga gremo skupinsko napast pa mu pod nos metat stvari, kak smo faus, kak nas ateki sponzorirajo, kak se kurcimo. Skoda. Jaz vem da zmorete bolje, vsaj nekateri tu gor.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Napisal/-a marko01 To jul 25, 2006 9:54 am

cougar normalno da zelim da mi povete kaj vas pri avtu moti bom nekatere stvari uposteval in jih spremenil dvigno me je edino tista podgana ka mi ni v fris reko kekec :?

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC To jul 25, 2006 11:56 am

Za fedre pa se oglasi pri rudolfu, enemu kolegu zdaj spustil avto brez drugih feder .. mogoce lahko tudi za tebe kaj postima. oziroma nekdo je napisal da avto bazira na nekem oplu .. za te avte je kar dosti robe mogoce pasejo od kakega drugega avta in bojo ugodnejse ... res bi ti priporocal ce bos dal vlke felne da ga spustis .. drugac bo zgledal kot bigfoot :D
Slika

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Napisal/-a marko01 To jul 25, 2006 12:05 pm

saj vedno bol se nagibam da ga bom prvo znizal pa potem dal druge felne sam me nekaj zanima ce dam gor druge fedre kaj naj potem naredim z amortizerji pustim te nic ne spreminjam ali kako baje da se nekaj trsajo ?? ja kako pa potem do homologiras ce ti on zniza na original fedrah torej jih odreze samo to ni varno baje ti lahko fedra skoci iz salcke to je pa blem pol :P

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To jul 25, 2006 12:22 pm

nic ne rabis trsat, moj je spuscen 6 cm pa ni nic trsano.

Svetujem ti da prvo kupis felne pa namontiras, sele potem zadevo spustis.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Napisal/-a marko01 To jul 25, 2006 12:27 pm

Courage™ je napisal/-a:nic ne rabis trsat, moj je spuscen 6 cm pa ni nic trsano.

Svetujem ti da prvo kupis felne pa namontiras, sele potem zadevo spustis.

Ja sam felne pridejo drugo sezono ker bom tote gume znuco do konca spustil bi ga pa prej to mislis da mi nebi pol sobalo ne nebo panike ker ga nena mislim za vec kot 3 centi spuscat :P
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov