Cinq je napisal/-a:Hm...
Jaz mam isti avtzo, mal več konjev, ISTE bremze....Pa se mi še nikoli ni kadilo iz bremz (oj, 1x je smrdelo ko je punca z rogle pelala, pa ni mela izpita, pa je blo mal straha zravn) Tak da se sprasujem pocasi - kako pa vozis??? :P
Ker dos sedaj so mi bremze zelo dobro sluzile...So predimenzjonirane za ta avto (iste bremze imajo puntoti, skupaj z Sx-i(75 km))..Tak da..Malo spremenit stil vožnje, pa mislim da ne bo panike...Je pa pozitivno menjat bremze, preden se dela, kaj drugega...
tak da..POHVALNO!!!!
LP
Marko
...sicer brez se dosti nategovat okrog diskov vzameš standard velikost boljši material npr - Tarox G -88 in pol ene Pagid Blue ploščice in zavorne cevi od sparco ali podobne tiste ki so opletene z jekleno mrežo pol pa si dobil nekaj kar ti bo isto bremzalo kot diski od uno Turbo standard

pa ne pozabit notri daj olje ki mu je temperatura pregretja čez 380 stopinj - super dot5 ... ATP je dobro

pa menjat ga vsako leto in to tako da staro spustiš ven najbolje tako da odpreš še zavorne cilindre ker pri avtu ki ima čez 100 000 km so zamazani ko da je premog notri dan :P :P :P ... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...