Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Če maj 18, 2006 8:33 pm

fovšija :evil:

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Če maj 18, 2006 8:34 pm

s12345 je napisal/-a:Mrežice so v igri črne (malo debelejše) :evil:

ooo fino! to bo pol ful lepsi avto!

Uporabniški avatar
MANDZO
Stalni uporabnik

Napisal/-a MANDZO Če maj 18, 2006 9:09 pm

eclipse_R je napisal/-a:mandzo tuki pride čas, where you simply back away.. hočjo ti dopovedat, da se ne sekerej tok za te kritike, vsak ma svoje mnenje, tega ne morš sprement.. ne vem, kako tega ljudje ne morjo razumet.. ne morš me prsilt, da mi bo avto všeč..

lp

To mas pa prov...se umikam iz teme :D

Uporabniški avatar
mihajlo
Novinec

Napisal/-a mihajlo Pe maj 19, 2006 7:01 am

Enim všeč cel kup plastike, enim pa ne.

Men zgleda kot avto k se bo vsak cajt spremenu (Transfomers varianta) v enga robota :twisted:

Pa če se že lastnik avta gre en styling, nej avto kdaj mal spuca okol tistih mrežc zadej, ker je obupno umazan - sajavec.press

Pa JBL nalepka spredaj na "spojlerju" tud ni ravno cvetka stylinga.

Drgač pa rispekt za tak podvig. Jest nimam jaj.c za tkole semešn avto narest.

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 Pe maj 19, 2006 8:07 am

Če ti avto ni všeč - v redu. ŽALITVE SO PA DRUGA STVAR. Tko da, ..........KSTKP.
kako ste pametni. blagor vašim mamicam.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe maj 19, 2006 8:30 am

okay tu pa sem se tak presmejal kot že dolgo ne. Kr neki folk se začel usajat, pljuvat po znamkah, itak Honda je the best Opel pa je garja. Mislim STFU pa idi na oni drugi forum take sale stresat.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Pe maj 19, 2006 8:50 am

Eh zarad take kregarije se men ne da postat kej preveč po forumu... No, bom probu bit konstruktiven :)

Znotraj, všečno, nimam kej preveč za komentirat, lepo opremljeno :tomidelej:

Zunaj. Hm, veliko plastike. Če primerjaš linijo karoserije in novih odbijačev in njihovih podaljškov se ravno ne ujemajo... Sicer ustvari nekaj agresivnih linj, ni pa ravno prijetno za oko.

Spredaj je morda podaljšek pod odbijačem malce odveč, razen če ti je nujno znižati avto še za tisti centimeter...

Zadaj se mi zdi da je glede na velik previs malce odveč velikanski odbijač; če ne bi bil spodaj plosk, ampak se postopoma spuščal proti tlom bi optično ta efekt ublažil...

Pragovi, feltne, OK :tomidelej:

Sicer kot celoten paket zgleda kar lepo, razen kakega kosa plastike preveč in nekaj čudnih linij na dodanih odbijačih. Kar se mene tiče maš še potencial s tem avtom, če boš pa kaj naredil pa tvoja stvar.

LP,
Oskar
Slika

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Pe maj 19, 2006 10:21 am

rumena ibiza je napisal/-a::pop: spet se bo zaklenilo nekaj....

čudno, da se še ni. in potem naj še nekdo reče, da ne upada kvaliteta foruma... :evil:
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
urbn
Uporabnik

Napisal/-a urbn Pe maj 19, 2006 10:56 am

Mislm pa ena lepčih Cordob kr sm jih vidu.Zelo lepo in tud pohvalno :tomidelej: :tomidelej:

Uporabniški avatar
Furious_G
Novinec

Kraj: Železniki

Napisal/-a Furious_G Pe maj 19, 2006 11:13 am

men je avto notri lepo zrihtan. zuni mi pa tanova cordoba (tud ibiza) že v originalu ni tok všeč (previsoka, preozka), tko da ne bom nič reku. za moj okus sicer mal preveč plastike.
@all: pa kok ste drgač stari. glede na to, da mate vsi svoje avtomobile predvidevam da ste že polnoletni... ampak da se kregate o tem da opel (ne vozim opla... da se ne bo kdo v to utaknu) ni avto in podobnih zadevah... sorry, men se to ne zdi zrelo! :roll:
drgač je pa zanimivo da vsaka taka tema propade. če en napiše da mu avto ni všeč, mu pač ni všeč! še lastnik sam se ni pi*dil, ampak je sprejel mnenje... nekateri posamezniki se pa pač morjo skregat! grow up!

LP

Uporabniški avatar
MANDZO
Stalni uporabnik

Napisal/-a MANDZO Pe maj 19, 2006 10:19 pm

Furious_G je napisal/-a:men je avto notri lepo zrihtan. zuni mi pa tanova cordoba (tud ibiza) že v originalu ni tok všeč (previsoka, preozka), tko da ne bom nič reku. za moj okus sicer mal preveč plastike.
@all: pa kok ste drgač stari. glede na to, da mate vsi svoje avtomobile predvidevam da ste že polnoletni... ampak da se kregate o tem da opel (ne vozim opla... da se ne bo kdo v to utaknu) ni avto in podobnih zadevah... sorry, men se to ne zdi zrelo! :roll:
drgač je pa zanimivo da vsaka taka tema propade. če en napiše da mu avto ni všeč, mu pač ni všeč! še lastnik sam se ni pi*dil, ampak je sprejel mnenje... nekateri posamezniki se pa pač morjo skregat! grow up!

LP

cej to name letel jst nikol nism reku da opel ni avto :D ampak dobr pustmo to :P

Uporabniški avatar
Dj_Gregy
Novinec

Kraj: celje

Napisal/-a Dj_Gregy So maj 20, 2006 8:14 am

marko01 je napisal/-a:fovšija :evil:

Se podpišem ;)
Men se pa prav dopade avtek,sam mrežce bi ful pasale not srebrne,pa spredaj na mrezici bi dal znak dol,drgač pa :tomidelej:
Slika

g. podganjsek
Nov uporabnik

Napisal/-a g. podganjsek So maj 20, 2006 10:31 am

Tonirano sport look mrežico maš homologirano?
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov