Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Če sep 14, 2006 9:25 pm

dejan84 je napisal/-a:Maaajkemi :lol:

Pa kva vam je ! :roll: :roll: :roll:

lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

B3NZ0
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a B3NZ0 Če sep 14, 2006 9:26 pm

sonček je napisal/-a:
B3NZ0 je napisal/-a:Ovo so ti kola ;)

...uporab PS

Play Station???

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Če sep 14, 2006 9:49 pm

B3NZ0 je napisal/-a:
sonček je napisal/-a:

...uporab PS

Play Station???

:lol:

potem pa sem oglas zbrisal, ker imam tajnico 040 in mi včasih polno.

?? in mi včasih polno?? WTF

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Če sep 14, 2006 10:01 pm

robertos_664 je napisal/-a:
B3NZ0 je napisal/-a:
sonček je napisal/-a:

...uporab PS

Play Station???

WTF je PS?? :lol:

potem pa sem oglas zbrisal, ker imam tajnico 040 in mi včasih polno.

?? in mi včasih polno?? WTF

A ti moram od a do ž razložit.

Ko sem dal na avto.net oglas so mi začel takoj po oglasu pošiljat sms zjutraj okol sedmih so začel klicart in ker se med delom nisem mogu oglašat so se klici zabeležl na mojo tajnico, ker imam simobil. ......... mah sej veš kva mislm

V parih dneh sem dobil cca 30 in več kicev.

Tistga rdečga golfa sem prodal v treh dni.

lp

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Če sep 14, 2006 10:13 pm

prej si rekel, da si dobil 10 klicev v treh urah in si oglas zbrisal. zdaj praviš da si dobil v parih dneh 30 klicev. :roll: jaz ti ne verjamem več nič. niti če mi rečeš da je voda mokra :lol:

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Če sep 14, 2006 10:31 pm

robertos_664 je napisal/-a:prej si rekel, da si dobil 10 klicev v treh urah in si oglas zbrisal. zdaj praviš da si dobil v parih dneh 30 klicev. :roll: jaz ti ne verjamem več nič. niti če mi rečeš da je voda mokra :lol:

10 klicev v treh urah po treh urah pa soo se klici stopnjeval...razumeš madona k v vrtcu.

Vrjem ali ne če s epa hočeš prepričat pa si kupo golfa 2 d obvezno dizl pa ga prodajaj za eno pametno ceno pa se ti bo oddtrgal. Povpraševanje je nenromalno.

lp

lp

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Če sep 14, 2006 10:41 pm

sonček je napisal/-a:
Vrjem ali ne če s epa hočeš prepričat pa si kupo golfa 2 d obvezno dizl pa ga prodajaj za eno pametno ceno pa se ti bo oddtrgal. Povpraševanje je nenromalno.

lp

lp

normalno, da je povpraševanje, ko pa ti vsak teden dva kupiš :lol:

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Če sep 14, 2006 10:44 pm

sonček je napisal/-a:
robertos_664 je napisal/-a:prej si rekel, da si dobil 10 klicev v treh urah in si oglas zbrisal. zdaj praviš da si dobil v parih dneh 30 klicev. :roll: jaz ti ne verjamem več nič. niti če mi rečeš da je voda mokra :lol:

10 klicev v treh urah po treh urah pa soo se klici stopnjeval...razumeš madona k v vrtcu.

lp

lp

o tem se pa ne strinjam s tabo! :evil:
Guess what!Smo prodajal najbolši avto,kar jih je bilo narejenih na svetu, in tem avtu se je reklo GOLF 2 DIZL!In zej js ne vem kje je pravica na tem svetu, da si ti dobil 30 klicev v parih dneh mi pa u 4 mescih niti enga ne :evil: :evil: :evil:
Mi je prov žou da takrat še nism spremljal tega foruma ali vsaj vedel za tebe, ker zgleda da kupiš vsakga GOLFA2 DIZL k ga vidiš!Če ne ti, pa nekdo drug iz tvoje vasi :lol:
Sm gledu mal po zemlevidu pa med ljubljano pa idrijo nism nikjer zasledil vasi , ki bi se imenovala GOLF2 DIZL :P :lol:
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna Pe sep 15, 2006 2:32 am

Smo na realnih tleh ali ne??? Uporabljajte pravljična števila kot to vzgledno počne sonček, ker drugače bo nastala samo zmeda in nič drugega.

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Pe sep 15, 2006 6:39 am

mater ste loji :lol: :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Pe sep 15, 2006 6:48 am

Kaj zdej Sonček, si brez avta al maš že kakega novega (starega)?
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Pe sep 15, 2006 7:42 am

golfa2 dizla, brez praske, u nulo ohranjenga s komaj 450.000 kilometri, mal po generalni? :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Pe sep 15, 2006 5:39 pm

Folk pa kaj vam je če sm res dobil 30 klicev...ni debate konc koncev če mi ne vrjamete pač ni treba jest sam povem po resnici.
Le zakaj sem ga v treh dneh prodal......

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Pe sep 15, 2006 5:41 pm

zupi13 je napisal/-a:golfa2 dizla, brez praske, u nulo ohranjenga s komaj 450.000 kilometri, mal po generalni? :twisted:

Budala in še enkrat velka budala pa ne da je mel un rdeč tok kilometrov un jih je mel pol manj.........ta zdej jih ma tok sam s tem da je brez prsk in da je ohranjen v nulo karoserijsko mislm....motor pač je treba po določenih kilometrih obnovt, ki pa ni niti tako draga generalka.

Jasno vsem jasno

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Pe sep 15, 2006 5:44 pm

Brouky je napisal/-a:
sonček je napisal/-a:

lp

lp

o tem se pa ne strinjam s tabo! :evil:
Guess what!Smo prodajal najbolši avto,kar jih je bilo narejenih na svetu, in tem avtu se je reklo GOLF 2 DIZL!In zej js ne vem kje je pravica na tem svetu, da si ti dobil 30 klicev v parih dneh mi pa u 4 mescih niti enga ne :evil: :evil: :evil:
Mi je prov žou da takrat še nism spremljal tega foruma ali vsaj vedel za tebe, ker zgleda da kupiš vsakga GOLFA2 DIZL k ga vidiš!Če ne ti, pa nekdo drug iz tvoje vasi :lol:
Sm gledu mal po zemlevidu pa med ljubljano pa idrijo nism nikjer zasledil vasi , ki bi se imenovala GOLF2 DIZL :P :lol:

ja veš folk me pozna po številki in ve da bo kupu dobr avto. mah sej itak pravte kej je pa tud tazadnja,nč trewba je,ja vš problem,fuknil ga bi v smeti,ja ni klical noben

WTF to je tvoj problem. Pejt na sejem pa ga bi tam prodal

Uporabniški avatar
Gti-Driver
Novinec

Napisal/-a Gti-Driver Pe sep 15, 2006 6:46 pm

Človek, pa ti se sploh zavedaš kaj pišeš tle po forumu?
Nevem kaj tako forsiraš ta avto, ni nič bolši ali slabši od kerga kol druzga avta tega razreda in te letnice.
Daj se mal zamisli nad svojimi izjavami, saj vidiš da te noben več resno ne jemlje in da se samo smejijo tvojim izjavam!

B3NZ0
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a B3NZ0 Pe sep 15, 2006 7:14 pm

Jest ga resno jemlem, pa se ne smejim njegovim izjavam, le zakaj bi se?

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Pe sep 15, 2006 9:41 pm

Gti-Driver je napisal/-a:Človek, pa ti se sploh zavedaš kaj pišeš tle po forumu?
Nevem kaj tako forsiraš ta avto, ni nič bolši ali slabši od kerga kol druzga avta tega razreda in te letnice.
Daj se mal zamisli nad svojimi izjavami, saj vidiš da te noben več resno ne jemlje in da se samo smejijo tvojim izjavam!

Jest se zavedam, kaj pišem ampak včasih moram pa pisat oslarije, ker druge rešitve ne poznam.

lp

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Pe sep 15, 2006 9:43 pm

Gti-Driver je napisal/-a:Človek, pa ti se sploh zavedaš kaj pišeš tle po forumu?

Jest se zavedam, kaj pišem ampak včasih moram pa pisat oslarije, ker druge rešitve ne poznam.

lp

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe sep 15, 2006 10:19 pm

js ne poznam nobenga k bi puscal sporocila na uni tajnici od simobila :P

po drugi strani sm pa prodajal golfa2 D ki je imel nekje okol 400kkm in so prej z njim razvazali pice po lj :D Mel je najnovejso tehnologijo, ki je se ti verjetn nimas in sicer slisi ta tehnologija na ime ovalni cilindri. to je bil res super golf, brez praskice in super podvozje, notri je se disal po picah. ko sem dal oglas, so me tok klical, da so druzbi mobitel pol zarad prevelke porabe elektrike odklopil elektriko za dva dni. baje je mogla nuklearka spet k seb pridt.. :>

tko da res je, golf2 diesel je avto na katerega lahko zmeces celo premozenje pa se vseen ni nc vredn pol :D (izkusnjepress)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov