dejan84 je napisal/-a:Maaajkemi
Pa kva vam je !

lp
robertos_664 je napisal/-a:B3NZ0 je napisal/-a:sonček je napisal/-a:B3NZ0 je napisal/-a:Ovo so ti kola
...uporab PS
Play Station???
WTF je PS??
potem pa sem oglas zbrisal, ker imam tajnico 040 in mi včasih polno.
?? in mi včasih polno?? WTF
robertos_664 je napisal/-a:prej si rekel, da si dobil 10 klicev v treh urah in si oglas zbrisal. zdaj praviš da si dobil v parih dneh 30 klicev.jaz ti ne verjamem več nič. niti če mi rečeš da je voda mokra
sonček je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:prej si rekel, da si dobil 10 klicev v treh urah in si oglas zbrisal. zdaj praviš da si dobil v parih dneh 30 klicev.jaz ti ne verjamem več nič. niti če mi rečeš da je voda mokra
10 klicev v treh urah po treh urah pa soo se klici stopnjeval...razumeš madona k v vrtcu.
Vrjem ali ne če s epa hočeš prepričat pa si kupo golfa 2 d obvezno dizl pa ga prodajaj za eno pametno ceno pa se ti bo oddtrgal. Povpraševanje je nenromalno.
lp
lp
zupi13 je napisal/-a:golfa2 dizla, brez praske, u nulo ohranjenga s komaj 450.000 kilometri, mal po generalni?
Brouky je napisal/-a:sonček je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:prej si rekel, da si dobil 10 klicev v treh urah in si oglas zbrisal. zdaj praviš da si dobil v parih dneh 30 klicev.jaz ti ne verjamem več nič. niti če mi rečeš da je voda mokra
10 klicev v treh urah po treh urah pa soo se klici stopnjeval...razumeš madona k v vrtcu.
Vrjem ali ne če s epa hočeš prepričat pa si kupo golfa 2 d obvezno dizl pa ga prodajaj za eno pametno ceno pa se ti bo oddtrgal. Povpraševanje je nenromalno.
lp
lp
o tem se pa ne strinjam s tabo!![]()
Guess what!Smo prodajal najbolši avto,kar jih je bilo narejenih na svetu, in tem avtu se je reklo GOLF 2 DIZL!In zej js ne vem kje je pravica na tem svetu, da si ti dobil 30 klicev v parih dneh mi pa u 4 mescih niti enga ne![]()
![]()
![]()
Mi je prov žou da takrat še nism spremljal tega foruma ali vsaj vedel za tebe, ker zgleda da kupiš vsakga GOLFA2 DIZL k ga vidiš!Če ne ti, pa nekdo drug iz tvoje vasi![]()
Sm gledu mal po zemlevidu pa med ljubljano pa idrijo nism nikjer zasledil vasi , ki bi se imenovala GOLF2 DIZL :P
Gti-Driver je napisal/-a:Človek, pa ti se sploh zavedaš kaj pišeš tle po forumu?
Nevem kaj tako forsiraš ta avto, ni nič bolši ali slabši od kerga kol druzga avta tega razreda in te letnice.
Daj se mal zamisli nad svojimi izjavami, saj vidiš da te noben več resno ne jemlje in da se samo smejijo tvojim izjavam!
Gti-Driver je napisal/-a:Človek, pa ti se sploh zavedaš kaj pišeš tle po forumu?
Nevem kaj tako forsiraš ta avto, ni nič bolši ali slabši od kerga kol druzga avta tega razreda in te letnice.
Daj se mal zamisli nad svojimi izjavami, saj vidiš da te noben več resno ne jemlje in da se samo smejijo tvojim izjavam!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov