tomzzi je napisal/-a:@martin_krpan: kaj ko je menjal original radio (istega imam jaz)je izgubil kakšne podatke na sredinskem displayu? Recimo od radia? Drugo ostane?
Oziroma bi prosil če lahko tole poslika (display v delovanju). Drugače pa a druge funkcije kot so settings (+test mode) ostanejo normalno? Test mode sem napisal, ker me zanima če lahko preko volana potem dostopaš do njega.
Sam na volanu še nisem preizkusil tega. Do zdaj sem v test mode prišel samo preko držanja tipke settings in nato BC.
Ker počasi gre tudi meni na živce običen CD30. Za daljšo pot ni nikakor dovolj. Stalno menjavanje mi gre pa tudi na živce.
Zelo so mi pa všeč platišča. Dobre je izbral. Zanima me pa še ena stvar. In sicer ali so mogoče znane cene OPC Line dodatkov za Astro? Pragovi, spoilerji itd...
Glede displeja: spodnji podatki ostanejo, torej doseg, temperatura, nastavitve klime in ura, zgoraj pa se več ne izpisujejo podatki radia, temveč je zapisan samo datum.
Če imaš originalni radio lahko do nastavitev dostopaš samo prek tipke Settings in ne prek tipk na volanu, vmesnik ti pa to omogoča, ker stikala Settings več ni. Za test mode se pa moram pozanimati, čeprav ga jaz ne uporabljam. Itak tudi potovalni računalnik ni preveč uporaben.
Glede platišč: saj bi tudi ti lahko vzel ta tip, ker lahko brez doplačila izbiraš med obema dizajnoma. Če pa (kot sem jaz) doplačaš za športno podvozje, pa lahko izbiraš med tremi vrstami.
OPC dodatke mi je ponujal moj prodajalec. Lahko izbereš celoten komplet ali pa samo posamezne artikle. Cene sem na žalost že pozabil, mislim pa da bi vse skupaj prišlo malce več kot 200 tisočakov.
IcEm4n je napisal/-a:LudiLimun je napisal/-a:Krpan, a mogoce ves za ksno internetno stran, kjer bi si lahko pogledal opcijsko opremo za astro, pa cenik opcijske opreme (original oprema, ce bi kupval nov avto-recimo bi-xsenon)
hm, mogoče
TUKItomzzi: kaj pa, če doplačaš za CD30 MP3 (v zgoraj navedenem ceniku sm opazu, da je to le za slabih 15 tisočakov, razen za essentia je pa mečkn drgač

)
aja, pa k gledam, d ma 7 zvočnikov. kje za vraga je 7. zvočnik?
IcEm4n; CD30 MP3 bi te prišel 15.000 samo ob nakupu novega avta če ga izbereš namesto serijskega CD30. Če hošeč naknadno zamenjati radio pa te stane več kot 100 prešernov, zato se bolj splača nakup neoriginalnega radia.
7. zvočnik pa tudi jaz iščem že od dneva nakupa avta. Bo treba poklicati Foxa in Scullyjevo