Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Po avg 28, 2006 8:31 pm

IcEm4n je napisal/-a:a on je drgač že mel originaln oplov radio pa ga je zamenju (al je bil brez)? Kok drgač pride ta vmesnik? To čist slučajn prašam.

Ja, imel je originalni radio CD30. Zamenjal ga je, ker serijski ni predvajal MP3-jev. Vmesnik pa je stal okoli 20 jurjev. Ne vem točnega zneska, bi ga moral vprašat.
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a LudiLimun Po avg 28, 2006 8:52 pm

Krpan, a mogoce ves za ksno internetno stran, kjer bi si lahko pogledal opcijsko opremo za astro, pa cenik opcijske opreme (original oprema, ce bi kupval nov avto-recimo bi-xsenon)

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Po avg 28, 2006 9:20 pm

@martin_krpan: kaj ko je menjal original radio (istega imam jaz)je izgubil kakšne podatke na sredinskem displayu? Recimo od radia? Drugo ostane?

Oziroma bi prosil če lahko tole poslika (display v delovanju). Drugače pa a druge funkcije kot so settings (+test mode) ostanejo normalno? Test mode sem napisal, ker me zanima če lahko preko volana potem dostopaš do njega.

Sam na volanu še nisem preizkusil tega. Do zdaj sem v test mode prišel samo preko držanja tipke settings in nato BC.

Ker počasi gre tudi meni na živce običen CD30. Za daljšo pot ni nikakor dovolj. Stalno menjavanje mi gre pa tudi na živce.

Zelo so mi pa všeč platišča. Dobre je izbral. Zanima me pa še ena stvar. In sicer ali so mogoče znane cene OPC Line dodatkov za Astro? Pragovi, spoilerji itd...

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Napisal/-a martin_krpan Po avg 28, 2006 9:33 pm

LudiLimun je napisal/-a:Krpan, a mogoce ves za ksno internetno stran, kjer bi si lahko pogledal opcijsko opremo za astro, pa cenik opcijske opreme (original oprema, ce bi kupval nov avto-recimo bi-xsenon)

Cenik in dodatno opremo najdeš na:
http://www.ah-moste.si/opel/ceniki/ceniki.htm

Sicer je cenik z dne 1.3. tako, da je mogoče že prišlo do kake spremembe. Ti pa priporočam, da obiščeš Oplovo nemško stran
http://www.opel.de/shop/cars/astra/conf ... 5273504?.=.

kjer si lahko sestaviš svojo sanjsko Astro, si ogledaš vse barve, oblazinjenja, platišča in možne dodatke.
Kobilica:

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po avg 28, 2006 9:33 pm

LudiLimun je napisal/-a:Krpan, a mogoce ves za ksno internetno stran, kjer bi si lahko pogledal opcijsko opremo za astro, pa cenik opcijske opreme (original oprema, ce bi kupval nov avto-recimo bi-xsenon)

hm, mogoče TUKI

tomzzi: kaj pa, če doplačaš za CD30 MP3 (v zgoraj navedenem ceniku sm opazu, da je to le za slabih 15 tisočakov, razen za essentia je pa mečkn drgač :lol: )

aja, pa k gledam, d ma 7 zvočnikov. kje za vraga je 7. zvočnik?
Slika

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Po avg 28, 2006 9:53 pm

IcEm4n je napisal/-a:tomzzi: kaj pa, če doplačaš za CD30 MP3 (v zgoraj navedenem ceniku sm opazu, da je to le za slabih 15 tisočakov, razen za essentia je pa mečkn drgač :lol: )

7 zvočnik naj bi bil spredaj pri šipi. Samo, da je prazno če nimaš Infotainment sistema oziroma grafični zaslon in navigacije. Vsaj tako sem slišal, da pride pod opcijo skupaj z tistim. Nisem pa siguren.

Pa hvala za tiste linke. Pridejo prav. In tudi že za menjavo na original MP3 sem razmišljal. Ni spet takšen strošek kot vidim.

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Napisal/-a martin_krpan Po avg 28, 2006 10:00 pm

tomzzi je napisal/-a:@martin_krpan: kaj ko je menjal original radio (istega imam jaz)je izgubil kakšne podatke na sredinskem displayu? Recimo od radia? Drugo ostane?

Oziroma bi prosil če lahko tole poslika (display v delovanju). Drugače pa a druge funkcije kot so settings (+test mode) ostanejo normalno? Test mode sem napisal, ker me zanima če lahko preko volana potem dostopaš do njega.

Sam na volanu še nisem preizkusil tega. Do zdaj sem v test mode prišel samo preko držanja tipke settings in nato BC.

Ker počasi gre tudi meni na živce običen CD30. Za daljšo pot ni nikakor dovolj. Stalno menjavanje mi gre pa tudi na živce.

Zelo so mi pa všeč platišča. Dobre je izbral. Zanima me pa še ena stvar. In sicer ali so mogoče znane cene OPC Line dodatkov za Astro? Pragovi, spoilerji itd...

Glede displeja: spodnji podatki ostanejo, torej doseg, temperatura, nastavitve klime in ura, zgoraj pa se več ne izpisujejo podatki radia, temveč je zapisan samo datum.
Če imaš originalni radio lahko do nastavitev dostopaš samo prek tipke Settings in ne prek tipk na volanu, vmesnik ti pa to omogoča, ker stikala Settings več ni. Za test mode se pa moram pozanimati, čeprav ga jaz ne uporabljam. Itak tudi potovalni računalnik ni preveč uporaben.

Glede platišč: saj bi tudi ti lahko vzel ta tip, ker lahko brez doplačila izbiraš med obema dizajnoma. Če pa (kot sem jaz) doplačaš za športno podvozje, pa lahko izbiraš med tremi vrstami.

OPC dodatke mi je ponujal moj prodajalec. Lahko izbereš celoten komplet ali pa samo posamezne artikle. Cene sem na žalost že pozabil, mislim pa da bi vse skupaj prišlo malce več kot 200 tisočakov.

IcEm4n je napisal/-a:

hm, mogoče TUKI

tomzzi: kaj pa, če doplačaš za CD30 MP3 (v zgoraj navedenem ceniku sm opazu, da je to le za slabih 15 tisočakov, razen za essentia je pa mečkn drgač :lol: )

IcEm4n; CD30 MP3 bi te prišel 15.000 samo ob nakupu novega avta če ga izbereš namesto serijskega CD30. Če hošeč naknadno zamenjati radio pa te stane več kot 100 prešernov, zato se bolj splača nakup neoriginalnega radia.
7. zvočnik pa tudi jaz iščem že od dneva nakupa avta. Bo treba poklicati Foxa in Scullyjevo :lol:
Kobilica:

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po avg 28, 2006 10:21 pm

matr, tole za radio (mp3) je pa dobr že pr nakupu premislt :)
Slika

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Po avg 28, 2006 10:34 pm

Ja sej se mi je zdelo, da sem nekje slišal za ceno tam okrog 100k oziroma še čez. Tako, da se bolj splača zdaj kupit pretvornik in pa seveda en dober avtoradio. Verjetno bi potem še boljše zvenelo vse skupaj, ker originalni radio ima švoh izhodno moč na kanal. Pa tudi ob pravi izbiri radia ne bi grdo izgledalo vse skupaj kot sem videl. Sem pa sam naredil napako, da nisem že takoj vzel MP3 varianto. Eh bomo že kaj uštimali v bližnji prihodnosti glede tega.

fiat gt
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a fiat gt Sr avg 30, 2006 7:17 am

Ni potrebno imet navigacije za 7 zvocnik ampak samo cd30 mp3 in GID display,BID display mislim da se ga skoraj ne da dobit vec-to je najmanjsi ekran,CID je pa barvni in navigacija je skoraj brezvezna 1,ce ne delas dosti km se ne splaca,2 slovenije ne podpira,

P.S krpan dobra izbira avta zelo lepa GTC-jka

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Sr avg 30, 2006 1:42 pm

kdo ma oplove bencinarje čez,kera ferma jim dobavlja motorje? sicr že sam vem,ampk hočem še vaš priterdilen odgovor,dizle ma pa alfa,to tud vem.neka debata je nekje potekala,pa hočm da še vi povete,da bo meu mali dokaz :)
Slika

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr avg 30, 2006 3:02 pm

bencinarji so vsi mislm da oplovi, dizli so pa fiatovi al alfini (ne vem od kerga) in pa isuzujevi.

si to gledu na opelforum.si !?
Slika

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Napisal/-a martin_krpan Ne sep 17, 2006 3:18 pm

Najnovejša pridobitev na moji Zvezdi, made by Irmscher:

Slika
Slika
Slika
Slika

Od daleč izgledajo kljuke zelo v redu. Samo če si pozoren in gledaš iz bližine se opazi, da gre za nalepke. Meni osebno je stvar ql :yum
Vsem nasprotnikom kroma pa sporočam, da je to zadnji kromirani dodatek.

V tem letu je to verjetno zadnja sprememba na avtu. Po koncu zimske sezone pa bom Astro obul v 17'' gume. Že sem si izbral favorita med platišči, kljub temu pa prosim za kakšne predloge. Preferiram črna oz. dvobarvna črno-srebrna platišča, niso pa izključena niti druga.
Kobilica:

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Moja Astra GTC - update str. 5

Napisal/-a martin_krpan To okt 17, 2006 4:01 pm

Končno so prišla!
Ob prihodu domov me je čakalo darilo direkt iz Anglije :woohoo

Slika
Slika
Kobilica:

Uporabniški avatar
69 freak
Nov uporabnik

Napisal/-a 69 freak To okt 17, 2006 4:17 pm

je že konec zimske sezone? :lol: :lol: :lol:

odpri da vidimo to čudo :)
Eleanor my unicorn.
http://www.superspecial.si/

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar To okt 17, 2006 4:31 pm

Daj odpri no :shock: :shock: :pop:
BMW E46

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Napisal/-a martin_krpan To okt 17, 2006 4:48 pm

Evo fotografije feltn.
Priponke
wolf4.JPG
wolf3.JPG
wolf2.JPG
wolf1.JPG
Kobilica:

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo To okt 17, 2006 5:02 pm

Pravilno si se odloču...res so hude :twisted:
aja, pa ne probat "šopat" felg na avto. počak do marca...bo večji surprise 8)

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar To okt 17, 2006 5:15 pm

:shock: :shock: Ka so dobre! Koliko te je pa tole stalo, če ni skrivnost ;)
BMW E46

Uporabniški avatar
muharem
Novinec

Napisal/-a muharem To okt 17, 2006 5:19 pm

mene pa zanima kok je prsla postina in a je blo kej davka? Hvala
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov