(Ales) je napisal/-a:Ja dejte no, men je pa tisti plamen na kombiju prov lep, pa bi ga kuj mel. Če je nekomu to lepo naj dela, pa še zelo lepo je naredil. Kaj ne znate spoštovat del od nekoga. 5KA ti kr delaj ker lepo delaš, pač ni to vsem lepo, samo tud vsem ni lepo tistih 100kg plastike na avtu.
5Ka uglavnem respect glede plamenov in pa poslikav, zame so hude. Edino en woofer daj ven ker ti pride do faznih neuskalditev in je lahko še slabša masaža kot pa samo z enim.
LP Aleš
CockroaC je napisal/-a:adijo kak je hud ... kaj je to za ena masina?Les je serijsko?
seat je napisal/-a:Evo na takilih ameriških mišicah pa ogni tut men zgledajo cool.
Morm priznat da na kakem hot rod avtu pa plameni zažigajo in so res fenomenalni sam če so ogni more bit vse skupaj.
Lej 5ka men so ti ogni lepi sam mora bit tut avto k temu.Na stock TICO-tu in petki pa plameni zgledajo precej smešno,to moraš priznat.
ko bom velik pa bogat si ga bom sicer kupu do takrat pa bom naredu še kak udtrgan projekt
seat je napisal/-a:Lej vem,da si napisal,da si na svoje avte to naredu zato,ker jih je načel zob časa (beri:rja) vendar se tut ti moraš zavedat,da taki plameni na stock avtih ne delujejo nevem kako styliš.No vseeno ne bomo se tle prepirali kaj je komu všeč in kaj ne,jst sem sam povedu,da na teh ameriških zverinah ti plameni delujejo fantastično na slovenskih stock kavnih mlinčkih pa pač ne.ko bom velik pa bogat si ga bom sicer kupu do takrat pa bom naredu še kak udtrgan projekt
To bomo pa sproti komentirali
seat je napisal/-a:5ka poglej tole sem zadnč videl v svojem vzvratnem ogledalu in to ti res privabi nasmešek na usta.
(kopirano z drugega foruma (nisem jst avtor slik)
Pa ti res povem ko tole vidiš na cesti kako se matra in "dirka" za tabo moreš crknit od smeha.
Pa naj mi kdo reče,da je tole prebavljivo in da je tole styling.
Ne me narobe razumet cenim trud osebe ki je tole delala sam rad bi pa videl na kaj je tkrat mislu ko je tole delal
yugo tuner je napisal/-a:seat je napisal/-a:5ka poglej tole sem zadnč videl v svojem vzvratnem ogledalu in to ti res privabi nasmešek na usta.
(kopirano z drugega foruma (nisem jst avtor slik)
Pa ti res povem ko tole vidiš na cesti kako se matra in "dirka" za tabo moreš crknit od smeha.
Pa naj mi kdo reče,da je tole prebavljivo in da je tole styling.
Ne me narobe razumet cenim trud osebe ki je tole delala sam rad bi pa videl na kaj je tkrat mislu ko je tole delal
Se popolnoma strinjam s tabo, če nimaš denarja za styling, pol raje pusti stock, in vzdržuj avto v stock stanju. saj lahko havbo in blatnike pobarvaš na novo, če jih je načela rja, pa bo vseeno lepše zgledalokar boš navesil na avto 3 krat preštudiraj, nariši si, obstaja photoshop, preden stvar dejansko namontiraš na car. Naj bo narejeno ORNK al pa NIČ --to je samo MOJE MNENJE
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov