Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Kraj: planina

Napisal/-a 5ka Po avg 07, 2006 7:52 pm

nism reku da se avtu s tem zbolša performans in da zarad tega vozm bolj divje.razn na zadnih dveh avtih (osebnih) so bli ogni sam na aqvtih ki so bli tud drugač natunani. kadett je mel ca 185 konj yugota pa nekje 75 in 90 kar danes ne pomeni velik takrat ko sem jih vozil pa so bli kar stroji. za petko bom reku tkole. ko je avto mal gnil in to popravš moreš tist tud pobarvat in če pritem nočš barvat celga avta nardiš gor pač neki da to pokrije v mojmu primeru je bil to ogn .pač avto je ratu odbit in tak ostav (če bi prebral v salonu sem napisal predelave ki sem jihm hotel narest na njej in tudi nekaj o barvanju) zdej sem avto zamenjov petko voz moj fotr in jaz vozm volva ki pa je rdeč in to je edina barva na njem. če zaklučmo prnen ni druge fore v ognih kot to da nimam keša za en spodobn avto kar je pri mojih letih enmal žalostn in pol na tak način pokrivam napake ki jih povzroča njihov emšo.čebo volvo dobil 2.0 i motor (ki ga mam v garaži) in če bo deležen še kakih drugih predelav bo mogoče dobil tud kakšen nevpadliv tatoo v stilu lovriderjev če pa bo ostal stock pa bo tud pobarvan tko. za predelavo sicer razmišljam o kakem starem amerikancu ker mam gor ene sorodnike pab ga mogoče na ta račun ugodno dobil. kaj pa pomenjo ogni drugim pa najbolj da vprašaš kar njih. jaz ti na to ne znam odgovort.
ride to live live to ride

Uporabniški avatar
(Ales)
Novinec

Kraj: Tržič

Napisal/-a (Ales) Po avg 07, 2006 8:07 pm

Ja dejte no, men je pa tisti plamen na kombiju prov lep, pa bi ga kuj mel. Če je nekomu to lepo naj dela, pa še zelo lepo je naredil. Kaj ne znate spoštovat del od nekoga. 5KA ti kr delaj ker lepo delaš, pač ni to vsem lepo, samo tud vsem ni lepo tistih 100kg plastike na avtu.
5Ka uglavnem respect glede plamenov in pa poslikav, zame so hude. Edino en woofer daj ven ker ti pride do faznih neuskalditev in je lahko še slabša masaža kot pa samo z enim.
LP Aleš

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Po avg 07, 2006 8:16 pm

Nihce ni kritiziral kako dela, ampak kaj dela :)
Slika

Uporabniški avatar
(Ales)
Novinec

Kraj: Tržič

Napisal/-a (Ales) Po avg 07, 2006 8:22 pm

Ja ampak JAZ cenim veliko bolj neko stvar za katero se je človek matral, kot pa neko stvar za katero je šel v trgovino in kupil.
To je moje mnenje ;)
LP Aleš

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Po avg 07, 2006 10:25 pm

Saj mas prav, ampak vse ma svoje meje ... lahko se en ful mantra z sprednjim odbijacem iz ladijskega poda pa se to ne pomeni da mi bo vsec.
Slika

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka To avg 08, 2006 8:36 pm

kej lesenga je lohk prov kul
Priponke
37.jpg
pa če maš 150.000 us dolars je tvoj

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC To avg 08, 2006 8:41 pm

adijo kak je hud ... kaj je to za ena masina?Les je serijsko?
Slika

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka To avg 08, 2006 8:52 pm

(Ales) je napisal/-a:Ja dejte no, men je pa tisti plamen na kombiju prov lep, pa bi ga kuj mel. Če je nekomu to lepo naj dela, pa še zelo lepo je naredil. Kaj ne znate spoštovat del od nekoga. 5KA ti kr delaj ker lepo delaš, pač ni to vsem lepo, samo tud vsem ni lepo tistih 100kg plastike na avtu.
5Ka uglavnem respect glede plamenov in pa poslikav, zame so hude. Edino en woofer daj ven ker ti pride do faznih neuskalditev in je lahko še slabša masaža kot pa samo z enim.
LP Aleš

sem ugotovu da ni efekta z druginm vuferjem. ni sicer slapš ampak tud bolš ni prov nič. zanč sem zmontirov poslikov probavov pa nism prov dost. v bistvu je zdej sam za cifro in zato da je en ojačevalc mal bol obremenjen in se zato mal greje ker je vufer prklopln vsporedn z ovalci. če bi bil njegov učink kej večji bi mi kolega zrihtov to glede faz ker se ukvarja z ozvočenji sicer z koncertnimi ampak smo enkrat predebatiral tud to in se mi zdi da je enmu to že delov. drugač pa volvo ni kaj prida akustičn in mi muska po občutku manj zbija kot je v petki. bo treba še kaj dodat in vse skup dobr naštudirat. dubu sm eno dobro idejo za panele sam bi rad dobil prej vratne tapete iste barve kot jih mam zdej kre je avto str 21 let pa me mogoče zamika kak certifikat za veterana (čez šter leta) tako da ne predelam nobene stvari na njem če nimam enake originalne v rezervi

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka To avg 08, 2006 9:05 pm

CockroaC je napisal/-a:adijo kak je hud ... kaj je to za ena masina?Les je serijsko?

ja les je seriski je pa avto sicer čist predelan motor v njem je ob viperja in ma brutalnih 800 konjev končna je morilska in avto je zarad tega kot večina hot rodov nehuman stroj. sliko sem snev iz ene hot rod strani nism pa snev podatkov tko da lohk posredujem sam te ki jih vem.drugač pa so zanimivi avtki (amerikan muskle) v reviji chrom &flammen sam jo je pr nas teško staknt men jo vsake tolko prnesejo iz nemčije.

pa še en hud..
Priponke
35.jpg

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To avg 08, 2006 9:10 pm

Evo na takilih ameriških mišicah pa ogni tut men zgledajo cool.
Morm priznat da na kakem hot rod avtu pa plameni zažigajo in so res fenomenalni sam če so ogni more bit vse skupaj.
Lej 5ka men so ti ogni lepi sam mora bit tut avto k temu.Na stock TICO-tu in petki pa plameni zgledajo precej smešno,to moraš priznat.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka To avg 08, 2006 9:46 pm

seat je napisal/-a:Evo na takilih ameriških mišicah pa ogni tut men zgledajo cool.
Morm priznat da na kakem hot rod avtu pa plameni zažigajo in so res fenomenalni sam če so ogni more bit vse skupaj.
Lej 5ka men so ti ogni lepi sam mora bit tut avto k temu.Na stock TICO-tu in petki pa plameni zgledajo precej smešno,to moraš priznat.

če bi mal bolj podrobno prebral zakaj so na teh avtih namalani flejmi bi vedu . drugač pa je pri nas teško dobit eno lepo ameriško zver, še teži jo je zarad pomankanja delov zrihtat(kar dobiš je nehumano drago), kaj šeje pol futrat ker se porabe goriva pri enmu dobr predelanmu 8 litrašu začnejo pri tridesetih litrih pod štandgasom in končajo z petdesetimi litri. pač majo američani en mal cnej bencin pa en mol bol plače. ko bom velik pa bogat si ga bom sicer kupu do takrat pa bom naredu še kak udtrgan projekt

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Sr avg 09, 2006 11:40 am

Lej vem,da si napisal,da si na svoje avte to naredu zato,ker jih je načel zob časa (beri:rja) vendar se tut ti moraš zavedat,da taki plameni na stock avtih ne delujejo nevem kako styliš.No vseeno ne bomo se tle prepirali kaj je komu všeč in kaj ne,jst sem sam povedu,da na teh ameriških zverinah ti plameni delujejo fantastično na slovenskih stock kavnih mlinčkih pa pač ne.
ko bom velik pa bogat si ga bom sicer kupu do takrat pa bom naredu še kak udtrgan projekt

To bomo pa sproti komentirali :lol:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Sr avg 09, 2006 9:54 pm

seat je napisal/-a:Lej vem,da si napisal,da si na svoje avte to naredu zato,ker jih je načel zob časa (beri:rja) vendar se tut ti moraš zavedat,da taki plameni na stock avtih ne delujejo nevem kako styliš.No vseeno ne bomo se tle prepirali kaj je komu všeč in kaj ne,jst sem sam povedu,da na teh ameriških zverinah ti plameni delujejo fantastično na slovenskih stock kavnih mlinčkih pa pač ne.
ko bom velik pa bogat si ga bom sicer kupu do takrat pa bom naredu še kak udtrgan projekt

To bomo pa sproti komentirali :lol:

vse to je več al manj res. lohka bi se jebov pa lovil kje bom poštukov barvo al jo pobarvov celo al pa na njej naredu tribal za katerga bi se verjetn pregovarjal al paše nanjo al ne.jaz sem se pač odloču za ogn ker mi ostale grafike niso tolk pri srcu.prvotni plan je bil sicer da bi bil avto(petka) črna na to bi z belo barvo z airbrushom narisani samo bledi obrisi (opazni ko bi bil samo par metrov od avta drugače bi zgledal kot da je avto prašen) posmrtnih ostankov podobno kot na enmu kombiju semi zdi da iz filma BONES. nakar sem to probaval sem ugotovil da airbrush ki ga imam ne deluje tako kot bi jaz hotel. problem je z pršenjem barve ki je preveč neenakomeren. tako sem ta projekt opustil. nisem imel kake pametne ideje nakar ugotovim da mi na kombiju poteče reg. čez dva dni in tko se je začel.avto je bil gnil en prag je bil naseden kuplonga je drsela bremz ni blo pa še kej bi se najdl ampak mel sem pa doma vse za popravilo in štart je bil v sredo zjutraj v petek pa sem totalno neprespan po dveh dnevih neprekinjenga dela razn ko sem jedel, prpelu avto na tehničnga in ga reg. trije dnevi dopusta so sicer šli ampak mi je uspel avto popravt pobarvat in vanga nametat musko in neonke ki pa jih nism zvezov. ogn je ratu hud in če bi šel projekt naprej (spojlerji motor od alpine za katerga seje izkazal da ne paše vanjo) bi avto tud ratov stroj. tko pa je ostal mlinček tako kot tico ki ni nikoli videv končne predelave ko sem ga hotu mal razširt in nekako stlačt not suzukijev 1.3 gti motor. bol da nism niti probov k tkoal tko nebi dubu a testa. koc koncev pa se vedno zatakne pr dnarju ki ga za kak hud projekt vedno zmanka

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če avg 10, 2006 8:49 pm

5ka poglej tole sem zadnč videl v svojem vzvratnem ogledalu in to ti res privabi nasmešek na usta.
(kopirano z drugega foruma (nisem jst avtor slik)
Slika
Slika

Pa ti res povem ko tole vidiš na cesti kako se matra in "dirka" za tabo moreš crknit od smeha.
Pa naj mi kdo reče,da je tole prebavljivo in da je tole styling.
Ne me narobe razumet cenim trud osebe ki je tole delala sam rad bi pa videl na kaj je tkrat mislu ko je tole delal

Uporabniški avatar
yugo tuner
Novinec

Kraj: Gornji Grad

Napisal/-a yugo tuner Če avg 10, 2006 9:09 pm

seat je napisal/-a:5ka poglej tole sem zadnč videl v svojem vzvratnem ogledalu in to ti res privabi nasmešek na usta.
Slika
Slika

Pa ti res povem ko tole vidiš na cesti kako se matra in "dirka" za tabo moreš crknit od smeha.
Ne me narobe razumet cenim trud osebe ki je tole delala sam rad bi pa videl na kaj je tkrat mislu ko je tole delal

Se popolnoma strinjam s tabo, če nimaš denarja za styling, pol raje pusti stock, in vzdržuj avto v stock stanju. saj lahko havbo in blatnike pobarvaš na novo, če jih je načela rja, pa bo vseeno lepše zgledalo :roll: kar boš navesil na avto 3 krat preštudiraj, nariši si, obstaja photoshop, preden stvar dejansko namontiraš na car. Naj bo narejeno ORNK al pa NIČ --to je samo MOJE MNENJE :!:

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Če avg 10, 2006 9:36 pm

dobr jaz mislim da je moja petka le malo bolj stylis od tega avta. pa če je že kej hotu bi lohk kej naredu tud z masko in prednim odbijačem,če bi hotu da vsaj mal zgleda.oz tkole če bi mel jaz takle avtek bi vrgu gor kakšen mali spojlerčk colo več feltne in vso plastiko v barvo karoserije pa bi velik bol fino zgledala.neki je narest en čudn paint job na enmu petnajst letnem avtu ki ga je škoda pelat h ličarju. tegale je pa za tole kr mal škoda.
za enkrat sem vidu v živo hrošča, bronkota, en str fiatov kanion, opla manto,wv kombi 1 model,en amerišk kombi, ford tavnus in kapri. na vseh teh avtih mi je wojgn kar lepo zgledov. poleg teh so bli pa še golf 1 kar dva od tega en dizl, kadett solza dizel, yugo in verjetno sem kerga pozabu. na teh avtih mi ogni niso tolk lepo zgledal sam tud izdelki niso bli prav dobri. sicer če pogledam nazaj moja prva yugača sta bla tud mal mimo ravno tko kot tico. rečmo da sta bla kombi in petka še najbol projekta sam da je petka žal ostala stock ker ni blo česa dat pod havbo.če mi rata zmanšat slike ki jih poskeniram (preveč kb pa negrejo gor) bom dal gor nekaj slik manših avtov ki so dobr prefarbani in natunani. švabi zadne cajte posegajo po malih avtih in iz njih delajonore stroje.kolk pa na njih pašejo razni tatuji boš pa presodu sam.ko govorim o tatujih mislm paint job ker nalepke zame niso neki blazno fensi da bi jih limov po avtu in takih avtov niti ne gledam. raj mam če se je treba mal pomatrat

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Če avg 10, 2006 10:00 pm

yugo tuner je napisal/-a:
seat je napisal/-a:5ka poglej tole sem zadnč videl v svojem vzvratnem ogledalu in to ti res privabi nasmešek na usta.
Slika
Slika

Se popolnoma strinjam s tabo, če nimaš denarja za styling, pol raje pusti stock, in vzdržuj avto v stock stanju. saj lahko havbo in blatnike pobarvaš na novo, če jih je načela rja, pa bo vseeno lepše zgledalo :roll: kar boš navesil na avto 3 krat preštudiraj, nariši si, obstaja photoshop, preden stvar dejansko namontiraš na car. Naj bo narejeno ORNK al pa NIČ --to je samo MOJE MNENJE :!:

jaz mislm da ma vsak pravico probat kaj ustvarjat na avtu in vsak začetek je težek. tud chip foos se je mogu na nečem učit. pač na tem forumu v učeh večine izpadem i**** ker se lotevam stvari z lukno v tošlu. ni treba da maš bogate starše al pa da sediš v pisarni z dobro plačo da lohk pedenaš avte.mam pač tri mulce 180 let staro bajto brezposlno ženo in mizerno plačo vseen se pa rad vozm v avtu v katermu se JAZ dobr počutm. pa tud če neprimeren za kako poslikavo.j*** ga pobje bo treba tud koga kim se trud pa mu včas ne rata razumet ne pa sam pluvat po njem pa mu dopovedvt da je b**** ker je drugačn od drugih

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe avg 11, 2006 9:34 am

respect za razmisljanje stari ;)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Pe avg 11, 2006 10:57 am

Sploh se ne gre za to da bi bil b****, dalec od tega, sploh se ne gre za to kake avte rihtas, in niti ni pomembno kolko imas v zepu. Itak da je pomembno da se vozis v avtu ki je tebi vsec in se v njem dobro pocutis in vsec mi je da tako razmisljas.Pravtako se zavedam da vlozis veliko truda, in vrjamem da ti je to v veselje in pac to spostujem samo okusa pac nimas, jebiga... pa brez zamere. ;)
Slika

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Pe avg 11, 2006 8:32 pm

glede okusa kakor za koga . je pa tle par slik avtov iz avtotuning magazina in ne vem kaj je na njih tolk bl zverinskega razn mal plastike in večjih koles.
Priponke
11082006.jpg
55 konj 1.1
11082006(005).jpg
taje je dobil 8 nagrado za stiling
11082006(003).jpg
11082006(002).jpg
11082006(001).jpg
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov