obby je napisal/-a:Original prevleke so vzete z sedežev in potem sedeži preoblečeni v usnje. Vso delo je trajalo 3 dni . Delav mi jih je en mojster v Slovenj Gradcu. Usnje in alkantara sta najbolše kvalitete. Meni se zdi zelo vredo kombinacija, ampak vsak ima svoj okus.
Meni osebno izgleda bombastično. Mnogo bolje, kot prej brez.Pa še gretje si boš naštimal- zakon, morda bi si umislil še hlajenje, ki je bolj uporabno od gretja mraz sploh ni problematičen pozimi in usnje !
Jaz sem z močjo avta zelo zadovoljen. Je 1.2 16v čisto dovolj za vsakodnevno uporabo. Na dolge relacije mi pije 6 litrov , na kratke poleti z klimo pa 6,7 litrov. Poleti, ko sem ga pritisnil po avtocest, pa je bila poraba 8,3 litra, s tem da števec ni padel pod 150 km/h. Avto je užitek vozit. Sem naredil v enem dnevu 2000 km in ko sem stopil z avta nisem bil pretirano zmatran, je zelo udoben.
To je najboljša kombinacija, usnje ter alkantara v sredini. Imamo na passatu in je res zakon. Pa to gretje bi tudi že enkrat rad imel v avtu, super za mrzla zimska jutra.
Kar me moti pa je tisto rumeno na pasovih (izgleda grozno; pa smrekco bi tudi lahko na bolj diskretno mesto dal), ročko od menjalnika bi zamenjal, okvirje od tablic stran in črn radio na črno armaturo. Pa če si finančno lahko privoščiš, bi ga res lahko za ene 3cm dol spustil (nič pretiravat) in ene 16 col feltne dal gor pa mislim, da ne bi bil neudoben.
A za škatlo, ki je zadaj, ni prostora spodaj (kjer je običajno rezervno kolo ) ?
Kaj je sploh fora gretja sedežev. Itak se pozim če je avto zunaj stal, v bundi v njega usedeš, potem se pa avto hitro segreje ko naštimaš gretje(klima), tako da kaj je potem sploh še fora gretja sedežev, sj ga itak s svojo ritjo hitro segreješ, tisto dodatno gretje ti verjetno povzroči samo to da začneš v rit švicat, po domače povedano. Vsaj zdi se mi nekak tako, sploh pa glede na te naše boge zime je to tudi mal brezveze IMO.