Hvala prav vsem, za lepe misli in vzpodbudo!
Ja zadevo sem zelo resno vzel v roke, ker sem tip človeka ki al bo naredil KOT SE ŠIKA, ali pa SPLOH NE.
In ja odločil sem se za tisto prvo in da naredim nekaj kar me že dolgo veseli.
Naj še nekaj povem, da sem prvo kot prvo dolgo premišljeval če bi sploh predstavil svoj avto tukaj, kot drugo pa sem res ogromno časa premišljeval
ali bi sploh kaj omenil o tem projektu tukaj ali na katerem drugem forumu ali pa bi držal to skrivnost "razen redkih izjem ki so tudi v tuningu in vedo za stvar"
in bi potem pač bilo eno malo presenečenje ko bi se pojavil nekje v javnosti na kakšnem race-u.
In spet smo pri isti stvari, kot prej ALI totalno molčim ali pa povem oz. predstevim vse oz. večino.
Odločil sem se za slednje, ker nebi rad kot "jih je že ogromno" prikrival nekaj, ker nevem kaj bi mel od tega.
Zato pa sem se odločil, ko sem na ZUP forumu prebral celo temo od @bandita, ki je res svetovo predstavil svojo predelavo s Camarotom! To se mi je res dopadlo!
Potem sem še tukaj pogledal par tem, celo staro temo od @vale-ta od Clia RS in sedaj 350z in še ene par drugih.
Nazadnje pa sem si mislo, pa še jaz mojo "kinderjajčko" ppredstavim. :P
Slike turbine pridejo, najprej še nekaj drugih.
Moja elektronika in injektorji (5x 1050cc).
Pa še vse "elektronske" komponente skupaj in pa šobe
Odkrito povedano me pogled na to sliko kar malo "zaboli".
Ker je serijska elektronika krepko prešvoh je bilo potrebno nabavit eno PRO elektroniko, na kateri se bo dalo vse lepo naštelat po želji in bo vse delovalo brezhibno...
...ampak cena če vse skupaj gledaš je res krepka, zdaj točnih cifer nemislim pisat, lahko pa povem da je na tej sliki komponent lepo čez milijon sit.
Turbinca pa sledi.