Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne avg 19, 2007 9:37 am

Ok neumo se zaj tuki prepirali jst sem ti samo svetoval kako nardit bombastičen styling,ki bo pritegnil marsikateri pogled.Koi smo se z kolegi vozil za tabo oz. smo te vidli so bili komentarji takšni,da jih zarad pravil foruma tuki nesmem napisat.Zj če je tebi cool,da se drugi tebi posmehujejo in si na tak način hočeš pridobit simpatizerje pol vrei.Zj nalepke ok recmo,da so ti nazarensko fajn a z tisto roza nalepko si boš nakopal kvečjemu kakšen topel dih na vratu in kakšno bolečino v zadnjici :D
Mal premisli kaj ti tukaj pravimo in eno noč prespi samo z mislijo kako bi tvoj megan,ki je men osebno fuul lepe barve in ima velik potenciala za styling zgledal,če odmisliš krom,ki se btw k rumeni barvi sploh ne poda,in če odmisliš vse te nalepke.
Vrjem z 1.6 motorjem nisi ne hitr ne drzn kaj šele nevaren al kaj nej bi pomenita tista pismenka.
No lepo je pa,da sprejmeš tudi kritike in to pozdravljam tuki na forumu,ker prenekateri mulo objavi tuki gor svoj "prvi" avto z nekim spar tuningom pol pa ga mi tuki skritiziramo se pa mulo kr nemore sprijaznit in začne pizdit in podobno.
Lej kot si reku,da pač takega megana kot ga maš ti z temi nalepkami ni,mogoče drugi na styling gledajo tko,da avto z dodatki dodatno polepšajo ne pa ga uničijo,a to je že druga zgodba.
Lej styling kot styling je zlo delikatna zadeva in vsi mamo druge okuse in druge poglede in druge kriterija kaj je styling a vseeno kljub različnim okusom ne moreš dat na avto vse kar lahk kupiš pr lokalnemu mesarju in lokalni branjevki.
pa brez zamere
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Megane.Coupe
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Megane.Coupe Ne avg 19, 2007 10:12 am

kroma jz ne bom dal nikol dol.
nalepke tiste zadaj so mal bedne ja.. :> na vratih pa ne :p
večja platišča pridejo gor 99%.
glede spuščanja pa.. bom začel študirat pomlad, bom pol vas experte vprašo :>

če me pa kir peder opazi s toplim dihom boma pa kr kmal oba ugotovila kak trden dejansko je aluminij (in nobenga ne bo zadnjica bolela)
V siru, več kot je lukenj manj je sira in
več kot je sira več je lukenj, torej več kot je sira manj je sira.

Uporabniški avatar
burka
Stalni uporabnik

Kraj: Zasavje

Napisal/-a burka Ne avg 19, 2007 10:36 am

Ker sem pristas clean stylinga, ti priporocam naslednje: 17" felge, zadaj daj not stock luci, tatooje pomeci dol oz. vse nalepke nasploh. To niti ni tak strosek, megan pa bo sigurno lazje dihal ;) Nato se posveti nizanju in v veliki meri je avto ze dosegel bistvo nekega lepega izgleda (vsaj zame in za par somisljenikov tu na forumu). Nato si vzemi par dni casa, in notranjost povrni v stock stanje (beri: alu pragove ven). S tem bos prisel do izvrstnega avta, ki bo tudi izvrstno stylan.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Ne avg 19, 2007 10:38 am

Jaz sem pateticen ti pa pac isces pozornost(sicer ne vem cigavo) z roza kitajskimi al kaimi ze crkami na francoskem avtu.
Glej nebom ti solil pameti ker vidim da si poseben, tak ko tvoj avto ... ti kar nadaljuj z svojim stylingom pa ne pozabi napisov pobarvat na novo ko bos kupo nove felne.
Slika

drmocar
Stalni uporabnik

Napisal/-a drmocar Ne avg 19, 2007 10:44 am

Kok ste eni patetični :lol: ...ni čudno da skoraj noben več ne moderira na tem forumu, ker je postal čisto brezvezen zarad podobnih komentarjev :roll:

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Ne avg 19, 2007 11:10 am

Ja dobro, kake komentarje pa bi ti pricakoval ce mu vsi govorijo on pa se vedno vztraja kak je poseben unikaten itd ... kaj se naj zacnem strinjat z njim na silo pa ga hvalit?
Slika

drmocar
Stalni uporabnik

Napisal/-a drmocar Ne avg 19, 2007 11:44 am

Njegov avto je...gor bo mel in dal kar je njemu všeč...če je njemu všeč neki tacga kt so kitajske črke je to njegova stvar. Lahk daš svoj mnenje, noben tega ne prepoveduje, ne pa človeka prepričvat na silo, s takimi komentarji. ;)

Avto men osebno tud ni všeč, sploh ne te čang-šlang nalepke, če je njemu kul...naj tko bo. ;)

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Ne avg 19, 2007 11:51 am

Saj to ni na silo, ce vprasa kaj naj narei pa mu rece folk pol pa jih okurca da nimajo prav ... Pa saj meni je vseeno kaj bo naredo tui ce si da roza dildota namest antene na streho .. samo ce nekdo vprasa za mnenje pol ga naj tud spostuje, ne pa prerekanje pol okol tega. ..
Slika

Uporabniški avatar
robek
Novinec

Napisal/-a robek Ne avg 19, 2007 11:54 am

drmocar je napisal/-a:Njegov avto je...gor bo mel in dal kar je njemu všeč...če je njemu všeč neki tacga kt so kitajske črke je to njegova stvar. Lahk daš svoj mnenje, noben tega ne prepoveduje, ne pa človeka prepričvat na silo, s takimi komentarji. ;)

Avto men osebno tud ni všeč, sploh ne te čang-šlang nalepke, če je njemu kul...naj tko bo. ;)

x2 ;)

Uporabniški avatar
Megane.Coupe
Nov uporabnik

Napisal/-a Megane.Coupe Sr avg 22, 2007 3:05 pm

evo ga fantje...

RC11 SLC 7,5X17 bom naročil drug tedn :p (207€/kom) tak da ne bo več problemov.. gor pridejo pa 205x40 verjetn

Slike cca 2tedna oziroma takoj ko zmontiram.

Uporabniški avatar
Falco_
Uporabnik

Napisal/-a Falco_ Sr avg 22, 2007 3:32 pm

Žal moram povedat,da mi ta megan ni všeč... v bistvu mi noben megan ni všeč.

Glavno,da je tebi všeč,saj ga ti voziš ;)

Lep dan še naprej ;)
When life speeds by... downshift.

Uporabniški avatar
urbn
Uporabnik

Napisal/-a urbn Sr avg 22, 2007 3:51 pm

Ta megan bi biv prov lep če bi od zunaj odstraniv vse nalepke pač zadi naredu clean look pa dav lexuske dol, pa gor dav 17 " kr pa vidm da si že naroču :D

maccek_21
Uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a maccek_21 Sr avg 22, 2007 4:55 pm

Megane.Coupe je napisal/-a:evo ga fantje...

RC11 SLC 7,5X17 bom naročil drug tedn :p (207€/kom) tak da ne bo več problemov.. gor pridejo pa 205x40 verjetn

Slike cca 2tedna oziroma takoj ko zmontiram.

še je upanje :P
Fantje so avtomobili: če ne paziš si pod njimi!

Uporabniški avatar
Megane.Coupe
Nov uporabnik

Napisal/-a Megane.Coupe Sr avg 22, 2007 5:23 pm

pozabo sm omenit....
verjetno bom kupil tudi športne vzmeti - ne vem še kakšne.. mislim pa da bojo spredal malo daljše vzmeti kot zadaj..

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Sr avg 22, 2007 5:27 pm

spredaj daljše? hočeš povedat, da bo avto spredaj višji? sam ne tega počet prosim. itak pa ne obstajajo takšni kompleti.

maccek_21
Uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a maccek_21 Sr avg 22, 2007 6:32 pm

Megane.Coupe je napisal/-a:pozabo sm omenit....
verjetno bom kupil tudi športne vzmeti - ne vem še kakšne.. mislim pa da bojo spredal malo daljše vzmeti kot zadaj..

šp vzmeti so vedno krajše od originalnih.

p.s. zadaj tvoj megane nima vzmeti ampak torzijo, katera se ob nižanju avta spusti za kak zob ali dva ;)
Fantje so avtomobili: če ne paziš si pod njimi!

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Napisal/-a marko01 Sr avg 22, 2007 6:55 pm

Ce je to za tebe stayling pol ala ti vera me res zanima kaki bo tuning :D Glede tega ko si napiso da picke palijo moja baba je skor umrla od smeha ko je vidla ta avto z roza nalepko sma se celo stavla ali ga vozi zenska ali moski :D Daj naredi si uslugo pa daj nalepke dol.
Ce bos dal te felne gor ki si jih naroco pol si zmago.
Lp by Mare

Uporabniški avatar
_bordon_
Stalni uporabnik

Kraj: čežarji, koper

Napisal/-a _bordon_ Ne avg 26, 2007 8:34 pm

ne oziraj se na komentarje
lexuske praw pašejo na ta letnik megana
no glede nalepk pa nebom komentiral(saj vse črne da bi ble)

konc koncev je pa tvoj avto, pa naredi si ga kot ti želiš
če bi mel jaz megana, bi ga za 150k že končal

zadnji spojler visok
lexsuc
nižanje
felge
temnenje

use skupaj maš 200k stroškov
prevelik podpis - glej pravilnik!

šaljiču te bre u 3 picke materine

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Ne avg 26, 2007 8:46 pm

_bordon_ je napisal/-a:use skupaj maš 200k stroškov

200k te pridejo konkretne felge+gume... Edino če kupi take ko maš ti, pol je to mal cenej... ;)

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Ne avg 26, 2007 10:15 pm

ManIAK je napisal/-a:
_bordon_ je napisal/-a:use skupaj maš 200k stroškov

200k te pridejo konkretne felge+gume... Edino če kupi take ko maš ti, pol je to mal cenej... ;)

pa se to mas premalo ce se gres prave cole.
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost