maky je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:zaposlen pri SCT kot težka mehanizacija! :P :P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
he he če bi bil dizel bi še imel šanse![]()
tako pa ....žal... vaš avto ne ustraza zahtevanim pogojem za pridobitev certivakata za težko mehanizacijo na terenu...
![]()
![]()
![]()
AIRbrush je napisal/-a:maky je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:zaposlen pri SCT kot težka mehanizacija! :P :P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
he he če bi bil dizel bi še imel šanse![]()
tako pa ....žal... vaš avto ne ustraza zahtevanim pogojem za pridobitev certivakata za težko mehanizacijo na terenu...
![]()
![]()
![]()
Sej ga bom pa na kurilca navadu. Najprej čist po malo, pol pa kr cel kestl. Se bo že navadu!![]()
Kennman je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:VaLe je napisal/-a:Vsaka čast![]()
ej neki me zanima. kolk si ti sploh star? ker se mi zdi da kak mulo star 23 let (kot sem jst npr.) ne bi spravu tolk kesa skup za vse te zadeve!
pa brez zamere
ej neki me zanima. kolk si ti sploh star? ker se mi zdi da kak mulo star 23 let (kot sem jst npr.) ne bi spravu tolk kesa skup za vse te zadeve!
pa brez zamere
swiftrider je napisal/-a:Kaj je blo zdele tole? Maky ma spet menstro, ali pač?
Nč jasn.
No jst bi šou na testno vožnjo, tale zadeva z menjalnikom se mi zdi hudo zajebana. To more bit hudo. Sam ne se mi skantat, bo mene bolel k bo avto stoučen tud če men ne bo nč. Če je avto seveda res taka raketa kot se zdi...
pa brez zamere
Sale je napisal/-a:Kennman je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:VaLe je napisal/-a:Vsaka čast![]()
pa brez zamere
No ja, to ni ravno pravilo, da pri teh letih ne more tok $$$ vkup spravt - nekaterim pač starši priskočijo na pomoč, drugi pa vse kar zaslužijo dajo za te stvari. Pa ne govorim za konkretni primer ampak na splošno. To poudarjam, da ne bo kakšnih nesporazumov.
Aja, da še malo pokomentiram same predelave če smem - zadeva gre v smeri dirkalnika, je pa lepo uravnoteženo kar se tiče usklajenosti predelav zaviranje-lega-pospeševanje. Mislim, da je treba ločit kaj je dirkalni "program" in kaj tuning/cestni program; to se namreč pri nas velikokrat pozablja in ima dosti (predvsem novopečenih) navdušencev ambicije iz svojega avta narest kar dirkalnik. To pač ne gre. Če delaš take predelave moraš imetni namen tudi odpeljat vsaj kakšno dirko in se ob tem zavedati, da uporabnost avta za vsak dan strmo pade. Se mi je zdelo pač na mestu, da to malo omenim.
swiftrider je napisal/-a:Kaj je blo zdele tole? Maky ma spet menstro, ali pač?
Nč jasn.
No jst bi šou na testno vožnjo, tale zadeva z menjalnikom se mi zdi hudo zajebana. To more bit hudo. Sam ne se mi skantat, bo mene bolel k bo avto stoučen tud če men ne bo nč. Če je avto seveda res taka raketa kot se zdi...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov