Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Če mar 29, 2007 9:04 pm

di.nejcis je napisal/-a:a maš vtec motor že? Veš kaj, zato ti noben ne vrjame, k si od 210 kr naenkat pršu na 180/190. To pa ni mala razlika. Drugič prej mal pazi kaj napišeš, pa bo vse cool! ne pa da se pol izmikaš! Drgač pa vsaka čast za hondico! Upam da tudi jaz naslednjo zimo postrežem z crx vti:)

Kokr sm zasledil je uporabnik Deacon Squeeze rekel, da mu honda leti 210km/h in ne _bordon_.
Je pa primerjava cliota in civica s podobnimi konji nesmiselna, clio nima šans :twisted: Honda se res nenormalno vrti in s tretjo prestavo tudi meni gre malo manj kot 150km/h, končne hitrosti pa nisem testiral.

lp

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Če mar 29, 2007 9:57 pm

eentox je napisal/-a:Kokr sm zasledil je uporabnik Deacon Squeeze rekel, da mu honda leti 210km/h in ne _bordon_.
Je pa primerjava cliota in civica s podobnimi konji nesmiselna, clio nima šans :twisted: Honda se res nenormalno vrti in s tretjo prestavo tudi meni gre malo manj kot 150km/h, končne hitrosti pa nisem testiral.

lp

ja samo to drugim dopovedat da ne morjo prmerjat honde in cliota je mission imposible ;)
....

Uporabniški avatar
di.nejcis
Novinec

Napisal/-a di.nejcis Pe mar 30, 2007 10:38 am

:pivo :pivo :pivo pa se vse zmen:)
kdor ni z nami, je za nami...

Uporabniški avatar
Deacon Squeeze
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Deacon Squeeze Pe mar 30, 2007 3:01 pm

AudiRSboy je napisal/-a:
Neyo-Neyo je napisal/-a:
AudiRSboy je napisal/-a:4 brzina prleze do 175kmh...tud dons sprobano...

5ta brzina se pa cist umiri (pol kda v drek stops)... in razvije se nek do 180/185...

to je pa to.... (pa je 90konska in ne 70 pa se mau)

btw se da 75KM z malo predelav hitr na 90KM spravt

sploh mi pa ni jasn kaj se bunite s tem če gre men u 4 200 je čis tmožn da gre njemu tud 180 sam da gre pa 210 to pa tud jaz ne vrjamem pa nehte se že norca delat > pelte se enkrat s hondo pa pol govorte. Jaz ne morem pomagat če se vam renault ne vrti tko kot honda ;) Drugič pa premislte mal kaj kupujete :D

kokr sm jst zasledu on nima predelane....
pa naj ti povem da me ni neki naudusla honda....pa jo vozm skor usak dan ;) ups se zgodi

če je bilo to mišljeno za bratovo....kdo to prav?
Zadnjič spremenil Deacon Squeeze, dne Pe mar 30, 2007 3:10 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Deacon Squeeze
Novinec

Napisal/-a Deacon Squeeze Pe mar 30, 2007 3:09 pm

di.nejcis je napisal/-a:
Neyo-Neyo je napisal/-a:pa kaj vam ni jasn pejte se enkat pelat s hondo pa boste vidl ne pa kle prazne slame tlačt ;)

če gre men u 4 200km/h
pol gre tud njemu sigurno 180km/h
je pa to tud končna hitrost pomoje 200 ne verjamem da gre ker že men noče it čez ;)

Z tem se strinjam, sm tut jst pristaš japonk in em da se res vrti k noro..toda, da jo pelje 200 z 4. in z 75 konji je pa mal pretirano. In kakor jaz poznam enga Bordona, tudi temu (nimam pojma, če sta kj u žlahti) ne vrjamm kj dost! pa brez zamere!

btw. napise se S 4. :P hec

no tkole da zdej razložim če kdo ni skapirou....itq naute vrjel sam useen(k dobim ksnga digitalca vam posnamem mojo koncno pa use!)
po čisti ravnini gre (ne več moja honda, ampak od brata-uporabnik MANDZO) s 4. 200km/h.... :!: pa sploh nevem zakaj bi lagou glede tega :roll: ker se mi ne zdi smiselno...

če se cesta začne malo spuščati hitrost naraste na cca. 210km/h....

pa za use tiste k ste z gorenjskega konca....ko se peleš proti kranju...na začetku kranjske avtoceste, ko prideš na avtocesto z viadukta peračice....k se cesta dost spusti tm je šla ta honda 220km/h ampak s 5o......potem je pa spet klanec navzgor,in hitrost se bliskovito spusti :(

sam za info....bravo 1.6 16V 105KM(koncna 220km/h) ni mogu pobegnit... :!:
vam bom posneu use za predstavo...lah se gre pa kdo tut pelat če hoče pa bo vidu čudo :lol:

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Pe mar 30, 2007 3:15 pm

OMG.... ČIst preveč Hondovska tema... Je pa fajn, pokat od smeha... :lol: :lol: Nism še v nobeni temi zasledil, da bi se tolkrat omenla blokada kokr pa v tej... :o :shock: :lol:
Mam megana 108KM pa ga v tretji ne dobim not več ko enih 130-140 pa ma dobrih 30KM več k ta honda... Tak da, cut the creap.... ;)

Uporabniški avatar
Corleone
Novinec

Napisal/-a Corleone Pe mar 30, 2007 3:33 pm

ManIAK je napisal/-a:OMG.... ČIst preveč Hondovska tema... Je pa fajn, pokat od smeha... :lol: :lol: Nism še v nobeni temi zasledil, da bi se tolkrat omenla blokada kokr pa v tej... :o :shock: :lol:
Mam megana 108KM pa ga v tretji ne dobim not več ko enih 130-140 pa ma dobrih 30KM več k ta honda... Tak da, cut the creap.... ;)

ja pa neveš da gre ko honda ko "sneta sekira", pa nima to nobene veze z močjo motorja, prenosi in pogonom ampak tistim znakom spredaj in napisom zadaj. Saj veš - HONDA!!! :P :P :P

edit: tudi jaz mam 15 PS več ko tista honda pa gre v 3. okol 120 (morda 125), končna je pa z letno obutvijo (195/50/15) natanko 180.

Uporabniški avatar
Deacon Squeeze
Novinec

Napisal/-a Deacon Squeeze Pe mar 30, 2007 5:07 pm

prou pa maš tok konov več(good 4 u), pa jst lažem, vse si izmišljujem....sam da nauš pol enkrat presenečen k boš ti svoj avto na AC(kerga kol že maš) tok tišou da boš mislu da boš podn odbiu...mimo tebe se bo pa "pelala" ena modra honda.....

ne mislm se več kregat.... :roll: out

Uporabniški avatar
Corleone
Novinec

Napisal/-a Corleone Pe mar 30, 2007 5:20 pm

Deacon Squeeze je napisal/-a:prou pa maš tok konov več(good 4 u), pa jst lažem, vse si izmišljujem....sam da nauš pol enkrat presenečen k boš ti svoj avto na AC(kerga kol že maš) tok tišou da boš mislu da boš podn odbiu...mimo tebe se bo pa "pelala" ena modra honda.....

ne mislm se več kregat.... :roll: out

avtorju teme sorry za še en off.. deacon tebi pa samo: "anytime u want" :P

Uporabniški avatar
yugo tuner
Novinec

Kraj: Gornji Grad

Napisal/-a yugo tuner Pe mar 30, 2007 5:42 pm

Lahko še jaz nekaj pripomnim? Ok, poslušajte......Moj fiat bravo 1.6 16v gre v 4. nekaj čez 250 po števcu, z yugotom sm se pa 190 peljal v leru. :P

.....zdej se pa lahk kregate naprej :lol:
LP :roll:

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Pe mar 30, 2007 5:45 pm

Samo najverjetneje ima ta Civic zamenjano tesnilo na sesalnem kolektorju, tako da ima namesto 75KM-> 86KM, to pa se precej pozna ;)

lp

Uporabniški avatar
di.nejcis
Novinec

Napisal/-a di.nejcis Pe mar 30, 2007 5:52 pm

eentox je napisal/-a:Samo najverjetneje ima ta Civic zamenjano tesnilo na sesalnem kolektorju, tako da ima namesto 75KM-> 86KM, to pa se precej pozna ;)

lp

tudi jaz mislim da je stvar v tem!!
kdor ni z nami, je za nami...

Uporabniški avatar
Jolly
Nov uporabnik

Napisal/-a Jolly Pe mar 30, 2007 6:02 pm

Sm tudi jst mnenja da je menjana dihtunga lopute plina od iS 90konjskega modela, kar nanese kot ze omenjeno 86KM
In ja te modeli civicov 1.4i in 1.4iS dosezejo koncno hitrost v 4i prestavi v peti pa zacne padati hitrost in ce si dosti vstrajen in ne saltas v 5-o se da spraviti na tako hitrost ;)
Ena zanimivost, ta menjalnik ki ga najdes v tem modelu je pogost tuning na 1.5 in 1.6 civicih ravno zaradi prestavnega razmerja ;)
The All Slovenian Reject
Civic EK4-pursuit of function
R.I.P. Civic EG6
B2500
http://www.jdm.si/

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Pe mar 30, 2007 6:04 pm

oh ja nekateri ste dripci in dripci boste ostali ;) itak se vam nč ne da dopovedat če ste si kupil prevozna sredstva vam ne morem pomagat eni mamo pa pač bolide 8)
....

Uporabniški avatar
_bordon_
Stalni uporabnik

Kraj: čežarji, koper

Napisal/-a _bordon_ So jun 30, 2007 7:30 am

evo jo z novimi čevelčki
felge oz
gume pa good year 205 50 15
v naprej mislim še naredit:
engel eyes
letvice v barvo avta
in temnit šipe

Slika

Slika

pa še slikca z notri
Slika

pa lp
prevelik podpis - glej pravilnik!

šaljiču te bre u 3 picke materine

Uporabniški avatar
_bordon_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _bordon_ So avg 11, 2007 8:05 pm

Shket
Nov uporabnik

Napisal/-a Shket So avg 11, 2007 8:21 pm

Sej ne razumem kaj želiš z tem videom pokazat, da ti muzika slabo pribije al da ti avto nikamor ne gre?

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker So avg 11, 2007 8:29 pm

samo grših felten pa še nism vidu. radkape so velik lepše.

Uporabniški avatar
_bordon_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _bordon_ So avg 11, 2007 8:35 pm

Shket je napisal/-a:Sej ne razumem kaj želiš z tem videom pokazat, da ti muzika slabo pribije al da ti avto nikamor ne gre?

da imaš ti bolši avto :roll:
in da ti ko raketa leti
pač nisem mel kaj delat pa sem naredu ta video
in sem tel dokazat ta koliko gre v 1, 2, in 3 brzini po števcu
je res pa da laže

Uporabniški avatar
_bordon_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _bordon_ So avg 11, 2007 8:36 pm

S|icKeR je napisal/-a:samo grših felten pa še nism vidu. radkape so velik lepše.

meni pa so ušeč čene jih nebi dal gor
vsak ima svoj okus

Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost