di.nejcis je napisal/-a:Neyo-Neyo je napisal/-a:pa kaj vam ni jasn pejte se enkat pelat s hondo pa boste vidl ne pa kle prazne slame tlačt

če gre men u 4 200km/h
pol gre tud njemu sigurno 180km/h
je pa to tud končna hitrost pomoje 200 ne verjamem da gre ker že men noče it čez

Z tem se strinjam, sm tut jst pristaš japonk in em da se res vrti k noro..toda, da jo pelje 200
z 4. in z 75 konji je pa mal pretirano. In kakor jaz poznam enga Bordona, tudi temu (nimam pojma, če sta kj u žlahti) ne vrjamm kj dost! pa brez zamere!
btw. napise se S 4. :P hec
no tkole da zdej razložim če kdo ni skapirou....itq naute vrjel sam useen(k dobim ksnga digitalca vam posnamem mojo koncno pa use!)
po čisti ravnini gre (ne več moja honda, ampak od brata-uporabnik MANDZO) s 4. 200km/h....

pa sploh nevem zakaj bi lagou glede tega

ker se mi ne zdi smiselno...
če se cesta začne malo spuščati hitrost naraste na cca. 210km/h....
pa za use tiste k ste z gorenjskega konca....ko se peleš proti kranju...na začetku kranjske avtoceste, ko prideš na avtocesto z viadukta peračice....k se cesta dost spusti tm je šla ta honda 220km/h ampak s 5o......potem je pa spet klanec navzgor,in hitrost se bliskovito spusti
sam za info....bravo 1.6 16V 105KM(koncna 220km/h) ni mogu pobegnit...
vam bom posneu use za predstavo...lah se gre pa kdo tut pelat če hoče pa bo vidu čudo