No vsaj en,ki me razume,legenda si nightmare
Se strinjam s tabo,lej js delam u Grazu in okolici(zdaj še na dopustu) in vsak dan naredim od 160-200km in tak kot si reku,vsak liter se pozna,da bi noru bi 5€ ali več dnevno več zavozu.Konc meseca pa je to že več kot100€.
Za ta denar si js lizing za avto plačam.
Ne sej ni potrebe po novi temi(hudu naslov bi bil

pskoda),se opravičujem psyho-tu,da sem se vštulu not

hotu sem samo povedat,da se zelo ne strinjam z veliko porabo pri corsi c gsi.
Courage avto ima dovolj navora,da ga menjaš med 2000-3000 obrati,zakaj bi nabijal gas,če pa bencin ni zastonj.
Ne nisem 71,in tut vozim ne tako.Sej pri omejitvi 90 js pelem 100,le da je način vožnje z občutkom za porabo.Kar pa se tiče same vožnje pa je vožnja +10kh/h na omejitve razen naselj,ker u radljah imamo zaf***** policaje.
Ko naletim na take na cesti,ki cincajo oz. 71 letnike,al pa tovornjakarje pa pohodim gas,drugače bi prišo še pod 6,6 litrov
Kaj mi bo tak avto,hm mogoče,ker mi je všeč,ker uživam v njem tudi,ko ga na 2500 obratih zamenjam in se z 2000 obrati peljem in poslušam njegovo brnenje pri tem pa se zavedam da imam še skoraj 5000 zelo potencialnih obratov na raspolago,in to me malo rajca v vožnji,ko pa me razrajca pol pa pohodim na obrate
In za priložnosti,ki kličejo po konjih,vozit divjo je drag šport,zato pač bolj poredko bulam gas in takrat malo bolj uživam.
Js mu ga ziher spravim na 4 litre
Kaj bom peš hodu cockroac,veš kak mrzlo je zunaj
Ko je rjuhar omenu kupil bi si 1.0 motor hm s tem avtom bi teško na 2000-3000 obratih menjaval in vozil.Ker kliče po obratih,sploh ko so notri 3 ali štirje potniki.
In v končni fazi nebi kaj dosti privarčeval,mogoče 1-1,5 l
Sploh pa si z takim avtom zmrznil v situacijah,ko rabiš konje,ker avto kaj več kot do 110km/h ni prožen tistih 150-160km/h kolikor gre pa po 3 minutah doseže.Sem prej imel astro F limuzina z 1.4i(55ks) in vem kak je to avto z premalo konji,ko si sam not nekak še gre nekam z 3. in 4. brzino,ko sta dva bi še tut šlo,ko ste trije pa grdo švica,sploh po AC,proti celju je manjši klanec smo bli trije not pa gor ni potegno več kot 130km/h,ko sem se spuščal dol pa dobrih 160km/h.