Unas je napisal/-a:Uf nice, mene tudi mikajo ti 2.7TZbodla me je samo tvoja poraba - 11L pa nekaj?? Meni 1.8TQ malo spimpana mašina na 245KM (A4 B5 isto) ni še nikoli na tank tako malo spil.. tam pri 400KM se mi lučka za rezervo ponavadi vklopi (kar pomeni počasi treba it tankat - ne da se 80km naredit, kot v knigici od avta piše), če mi ga nebi blo škoda bi se lahko pri 300.. ravno danes sem razmišlal, da bi mi 2.7T pil ziher prek 20l, potem pa to temo vidim. Lepo priznaj, da ti 11l pije če ga 50% časa voziš na 2000 obratov, pa je
Dol3nC je napisal/-a:
Koliko jaz vem ti na tej sliki kaže trenutno ne pa povprečno porabo, se pravi 11,4 pri 920 vrtlajih/min v prostem teku.
Sam imam a6 2.8 q v6 karavana in mam kar težko porabo pod 13 pri samo mestni vožnji, se pravi tisto o 13-14.....če res samo božaš stopalko za plin.
LP
Dol3nC je napisal/-a:... js se z porabo tut ne sekiram in razumem da 2.7 mora nekaj popit, mi je pa nekoliko čudno oz brezvezno ko nekdo govori o smešno nizki porabi. Imel sem golfa 1.8T in pod 11 nisem prišel. (je pa tko, če imam tak avto ga ne mislim vozit pod <2500 obrati, drgač bi si kupu dizla)
Ne me pa narobe razumet, to je samo moje mnenje.
LP
Dol3nC je napisal/-a:
Koliko jaz vem ti na tej sliki kaže trenutno ne pa povprečno porabo, se pravi 11,4 pri 920 vrtlajih/min v prostem teku.
Sam imam a6 2.8 q v6 karavana in mam kar težko porabo pod 13 pri samo mestni vožnji, se pravi tisto o 13-14.....če res samo božaš stopalko za plin.
LP
abbe je napisal/-a:Dol3nC je napisal/-a:
LP
ja trenutna pa taka,teli audiji majo tko fajn zmesan tole.
kako mas lahko trenutno porabo v l/100 km ce paavto STOJI?
lahko mas samo porabo l/h ce stoji.
sj jst vem da je to trenutna poraba kar kaze slika ampak ta je zlo napacna.
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov