Nevem mož meni nena zgleda neki lepo.Sej itaq veš,da sem čisti anti krom tip Še enkrt ti polagam na srce,da daj vse krom dol pa vse v črno pa bo avto hud do jaja.
ampak tak vem da me nena je*eš 5% in če ti je tak všeč te vrei.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
seat je napisal/-a:Nevem mož meni nena zgleda neki lepo.Sej itaq veš,da sem čisti anti krom tip Še enkrt ti polagam na srce,da daj vse krom dol pa vse v črno pa bo avto hud do jaja. ampak tak vem da me nena je*eš 5% in če ti je tak všeč te vrei.
Ma ne kje pa sej avto je lep samo odkromaj ga in naj pokaže svojo dark side oz. svojo temo stran
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ