Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Po jun 15, 2009 4:40 pm

kaj se bi kregal...se nimam zakaj...primerjava taksnih avtov je tako smotana...si pomislil, da je v avto kar nekaj km, in da je razlike v tezi 500kg ??

V-max evo mode...je treba recti se kaj...??

p.s. a corveta je merilo ali kaj...

p.s. 2... zraven sedel, snemal, videl, kaj naj recem...ni pa vse za vsake oci, in za usesa...avto gre...kaj naj recem...

in ker je to vsran opel je to dejansko nemogoce...a ce bi dal gor posnetek od civica, 88 letnik, pa bi blo vse ql...lepo vas prosim...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Po jun 15, 2009 4:51 pm

Lej, če čist lajično pogledaš avtomobile, ki dosežejo tako hitrost ti je že čist jasno pa nočem bit nasramen

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Po jun 15, 2009 4:58 pm

99% števec ni realen, sicer se niti ne da razbrati končne hitrosti. je pa čisto mogoče, da avto s 1300 kilami in 300+ konjiči doseže marsikaj (verjamem da krepko prek 250km/h). če je dobro stunan c20let ali celo z20let tu notri, potem ni nobene bojazni, da nebi dosegal take moči...

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Po jun 15, 2009 5:04 pm

če se med 230 in 240km/h po števcu prevozi 0.1km v cca 2.1sek, je realna povprečna hitrost cca 171km/h in ne cca 235km/h kot kaže števec...

lp

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po jun 15, 2009 5:09 pm

fantje to ni VTI...
lahko pa kdo plača kesl bencina pa bom mu zrihtal vožnjo z 2.0 turbo motorjem...
Teh avtomobilov ni malo, sploh pa v tujini.
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Po jun 15, 2009 5:10 pm

:clapclap eni ste pa res... človek vam pokaže celo posnetek in kljub temu dvomite v le-tega.

lastnik tega opla že ve, kaj ima notri in kot je rekel @dominic mu verjetno ni potrebno razlagati na veliko kaj vse ima "built-in" ampak svoje pokaže na cesti.

verjetno tudi dvomite v alan-ovo alfo ( beri: km/h) ampak si tega ne upate izreči na glas, ker ima 3.0 motor a ne?

so astre z 1.8/2.0 TURBO motorjem, čipane, predelani IC-ji ipd., ki dosežejo marsikatero zavidljivo hitrost.

ker to ni turbo honda super duper japanese potem to ni nič... a ne?

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 Po jun 15, 2009 6:00 pm

Bodmo realni, števec sigurno malo laže, ampak to itak vsem avtom. Tale astra ma realno nekje 12 sek od 100 do 200, kar je fenomenalen rezultat in pomojem se konji vrtijo tam okoli 330KM (upam da zvemo pravo cifro)
Pač je števec pokazal tam nekje 280 po posnetku, avto pa gre enih 270 realno, kar pa je možno z 300+ konji.

@ dominic

Super rihtaš opelico NA tuning mi je pri srcu, ker zahteva največ znanja in nažalost tudi financ :D
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Po jun 15, 2009 7:04 pm

saj sem lepo povedal da je tole posnetek od kolega, in da moj stevec se ustavi dosti hitreje...nekje cca. pri 245km/h, ker mi menjalnik vec ne dopusti (7500rpm blokada), kar se pa tice NA tuniga. je pa res kar si rekel, dosti znanja in financ, ti pa da nek feling...zvok, obcutek, ki ga turbak nebo nikoli imel...

lepo sem napisal, ce kdo ve kaj je V-Max Evo mode, pol bo tudi vedel o cem se govori...

in pol mi pride naprej primerjava z corveto...ki ima krepkih 400kg vec kota tale astra...nobeden ni reko da gre corveta slabo, prav nasprotno, avto je odlicen...pa roko na srce, tud take ali drugacne kante lahko zrinejo iz proge, se taksne eksote...pol pa ti pride tip na streko z corso, in tisi spredaj m3...ma fantje, vse de da, vse...

avto dejansko gre, skoda nisem snemal, ko vcaih pustima zadaj se tako zavidljive avte...ja, mislim da bi se clovek lahko samo jokal, ker neka opelica, haha, tip pa v avtu za 50.000€ in vec...ter seveda neke konje, pa mu das vedet da ni vse lepo kar se sveti...

in se 1x ponavljam to ni 1.8 motor ki ga ima jaz, ker bi blo prelepo, da bi en sauger tako letel...je pa nekaj drugega...posnetek je gor, ce je vrjet ali ne, odlicite sami...jaz vem kaj je kaj, in me ne skrbi za dolocene primitivne komentarje...

lp, dominic...

p.s. drugace pa vseeno, hvala za mnenja, taksna ali drugacna...vsak ima pravico do svoje razlage, kam pa bi prisli ce bi vsi isto mislili, vse bi bilo prevec monotono =)...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..

Uporabniški avatar
innesi
Nov uporabnik

Kraj: MB okolica

Napisal/-a innesi Po jun 15, 2009 7:15 pm

tale avto je strupena stvarca in pac enostavno noben ne verjame kar vidijo smola... če bi napisal da je v njej hondin motor potem bi se vsi strinjali da res tako leti za opla pa to pač ni v navadi.. eni avto poznamo zato lahko trdimo da je res to kar drugi samo gledate...

mislim res določeni mate pa take primitivne odgovore, da nevem kot da bi brali kake 15letnike :roll:
Nesposobni so sposobni onesposobiti sposobne!

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 Po jun 15, 2009 7:24 pm

Jz zastopim da ni tisto tvoj avto nč bat :D

Sm pa malo posurfal pa našel tole :shock: http://www.vxronline.co.uk/forum/showthread.php?t=49390

No meni je vse jasno, kolega ma nor avto, če je samo približno tak... (ali je celo to on?)
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
M-jack
Novinec

Napisal/-a M-jack Po jun 15, 2009 8:46 pm

alanq4 je napisal/-a:Jz zastopim da ni tisto tvoj avto nč bat :D

Sm pa malo posurfal pa našel tole :shock: http://www.vxronline.co.uk/forum/showthread.php?t=49390

No meni je vse jasno, kolega ma nor avto, če je samo približno tak... (ali je celo to on?)

Ammm nebi rekel. On naj bi mel astro G, tale iz linka pa je astra H kolikor se uspel razbrati, lahko pa da se tudi motim.

LP

Uporabniški avatar
kiekoo
Nov uporabnik

Napisal/-a kiekoo Po jun 15, 2009 9:15 pm

@dominic in vsi ostali hondaši:

Če bi vozil hondo, bi bil jaz prvi, ki bi ti verjel! Haha, tapravega si našel, za hondo (innesi že ve, o čem govorim).
Bom drugič na tak film dal gor res kakšno hondo, če ti ta primerjava bolj utreza kot primerjava z ZR1 :roll: :lol:

Še gume bolj napumpajta s prijateljem, da bo šel 300+ :lol:

Otroc.

Uporabniški avatar
Vasc0
Novinec

Kraj: ok. mb

Napisal/-a Vasc0 Po jun 15, 2009 9:18 pm

ta avto o katerem debatirate gre res nenormalno lepo :)
1x sem ga imel priložnost sam peljat samo še takrat ni imel EVO čipa noter :)

tak da posnetek pove da ma avto po novem preko 300ps 8) :)
No Engine, Like Turbo Engine ;)
Slika
Slika

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Po jun 15, 2009 9:26 pm

Števec definitivno laže, pa tud natančne hitrosti nemoreš razbrat, ampak jaz grem stavit da gre avto krepko preko 250km/h... kar pa je seveda zelooo lep rezultat...

Me pa zanima kak kaj zadeva cukne 0-100...? Nisem pristaš nekih hitrosti ampak pospeškov...

Vglavnem... kapo dol fantje.... :tomidelej:

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Napisal/-a C4V4L13R Po jun 15, 2009 9:29 pm

eds ponuja chip tuning za c20let do 420 konjev (faza 4), verjetno bo tole v kombinaciji še s čim drugim, ne le čipiranjem, ma nima veze. itak noben ne ve niti kater motor se vrti v omenjeni astri, tako da ne vem kako lahko sploh komentirate da je to nemogoče...

mogoče je, ne more bit pa noben prepričan v prav, niti pa ne more nihče trdit nasprotno, dokler ne dobi golih dejstev okoli teže, dejanske moči in prestavnega razmerja v avtu ;)

kdor pa dobro pozna opel sceno, tudi dobro ve, da nastajajo dobesedno nori stroji iz teh turbo motorjev...

Uporabniški avatar
kiekoo
Nov uporabnik

Napisal/-a kiekoo Po jun 15, 2009 9:41 pm

C4V4L13R je napisal/-a:kdor pa dobro pozna opel sceno, tudi dobro ve, da nastajajo dobesedno nori stroji iz teh turbo motorjev...

in ker približno vem, kaj se da iztisnt iz 2.0t motorja pri oplu (vseeno katerega) me zanima, kaj je not, pa kater menjalnik je pripet zraven. in če nekoga boli, da na podlagi števca dvomim, potem naj ga boli. o fovšiji pa ne bom niti govoril, prav tako ne o ponudbi vožnje z oplovim 2.0t motorjem. hvala vseeno ;)

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Napisal/-a C4V4L13R Po jun 15, 2009 10:08 pm

hja no, zakaj se potem čudiš kot kura glisti, da je to nemogoče, če tako poznaš oplove turbo motorje?

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Po jun 15, 2009 10:27 pm

kiekoo je napisal/-a:
C4V4L13R je napisal/-a:kdor pa dobro pozna opel sceno, tudi dobro ve, da nastajajo dobesedno nori stroji iz teh turbo motorjev...

in ker približno vem, kaj se da iztisnt iz 2.0t motorja pri oplu (vseeno katerega) me zanima, kaj je not, pa kater menjalnik je pripet zraven. in če nekoga boli, da na podlagi števca dvomim, potem naj ga boli. o fovšiji pa ne bom niti govoril, prav tako ne o ponudbi vožnje z oplovim 2.0t motorjem. hvala vseeno ;)

Ti lahko zrihtam eno vožnjo s tole opelico. Lahko te pelje rec. hmmm domov v njegov kraj recimo... Samo zraven si vzami pamprske, da se boš pol previl. Pa da ne stresaš takih komentarjev ker se ti niti sanja ne kako to leti pa ne samo po ravnem.

Uporabniški avatar
kiekoo
Nov uporabnik

Napisal/-a kiekoo Po jun 15, 2009 10:33 pm

glej, če nosiš pamperske jih kar nosi. in če si celo življenje na citroenih, potem verjamem, da stvar zate leti, sploh po ovinkih. :lol:

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Po jun 15, 2009 10:49 pm

Vidiš spet trotlarije govoriš ko pojma o pojmu nimaš kaj šele o citroenovi hidravliki in vsem tem... Pa gledam in vidim kak si pameten v vseh postih tak, da lahko kar zaključiva. ;)

Prav rad bi videl tvoj stroj. Če le imaš polovico konjenice o kateri se pogovarjamo... ;)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost