uf sm se zdeel spomnu pr sosedu leži en pugi....
še nč podrt....sam stoji tam že kar jest pomnim...nvem 10-15 let zihr če ne več....
avto mislm da niti ni rjav......bom poslikal ob priliki....se morm mal vohuna špilat tko k učash pa pridt u gražo.... :P
zapuščena graža da ne bo pomote......da ne bo kdo mislu da vlamljam v hiše...
moj stric ma doma da peugeota oldya po moje 1 hrošča ki je že za odpis pa 2 fiata 500pa audija 100 automatica vse že stoji tam 5-6 let poslikam ko bom lahko
ja od zunaj ne zgledajo tak slabo in od znotraj tud ne proda jih nekateri že imajo certifikat starodobnika za fiata je meni 2 leti nazaj rekel 130€ en,za audia pa nevem,nisem ga nič prašal je pa karavan audi
evo dons vohunu pr sosed ej folk kva zaen pugi sploh je to?
aja ma pa šibedah! sam šipe ni notr....drgač pa spredi mal butnjen pa sej ostalo se na slik vid...
Škoda jih je vseh po vrsti, pa naj bo to fičo, alfa...
Sem pa eni 2 leti nazaj v okolici Cerknega videl škandal vseh škandalov, v gozdu je namreč že vsa prerašen z trnjem in podobnimi zadevami Lancia delta.
šinki je napisal/-a:Škoda jih je vseh po vrsti, pa naj bo to fičo, alfa... Sem pa eni 2 leti nazaj v okolici Cerknega videl škandal vseh škandalov, v gozdu je namreč že vsa prerašen z trnjem in podobnimi zadevami Lancia delta.
frankie je napisal/-a:tale trans am stoji ze ufff let na mestu in gume se vredu polne, stanje na sreco niti ne slabo, v to temo na pol spada, na pol pa ne:)
frankie je napisal/-a:tale trans am stoji ze ufff let na mestu in gume se vredu polne, stanje na sreco niti ne slabo, v to temo na pol spada, na pol pa ne:)