Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
.:BoMbAsTiC:.
Stalni uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Če maj 01, 2008 4:49 pm

He,he...ja, še en cm pa ma gewinde rezerve, sam ne bom več spuščal, ker je že tko na določenih mestih prav za las, pa tud ne vem če bi sploh šlo še kaj več, ker pole bi se vozu samo po tirih, zavijat ne bi mogu :lol: ...Zadaj bi jo, če bi blo možno dvignu še za en cm, sam kaj ko ne gre, zaradi senzorja pri zaviranju (bi opletal zadnji konec)

Uporabniški avatar
_BuLLet_
Novinec

Kraj: Radlje ob Dravi

Napisal/-a _BuLLet_ Pe maj 02, 2008 12:11 am

Ah jas sem tko mislo, če maš kakega kolega k prodaja kake rablene :P na misel mi je prišlo ker imaš ravno isti razmak.. glede temnjenja so pa zjebal zaj celo situacijo s tem da nesmejo bit sprednje temnjene :? krnekaj si namišljujejo sam da lahk pol nekaj komplicirajo :evil: še mal pa bomo mel predpisano kakšne sedežne prevleke so dovoljene :roll:

Uporabniški avatar
litlleracer
Novinec

Kraj: ilirska bistrica

Napisal/-a litlleracer Pe maj 02, 2008 8:40 am

ful lepa xsarica....jo pridm pogledat kej u wajdusno....
ma zadej nebos nc dvigal?
za moj okus j mal prevc spuscena odzada 8)
....so just trust me........let me drive.......

Uporabniški avatar
Stalni uporabnik

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Pe maj 02, 2008 10:25 am

bi jo dvignu še za 1cm, sam problem je ker bi potem po vsej verjetnosti bi zadnji konec ob bremzanju zanašalo...Če pa bi štimal recimo kofano (AA) in bi bla teža zadaj cca 60-70kg več pole bi lahko dvignu še za kakih 5mm...

Uporabniški avatar
šmeksy
Nov uporabnik

Kraj: Horjul

Napisal/-a šmeksy Pe maj 02, 2008 12:39 pm

Res z okusom zrihtana Xsarica!! Vsaka čast! A se bl nagibaš k dojče stilu? :D

Uporabniški avatar
Stalni uporabnik

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Pe maj 02, 2008 4:28 pm

Dojče style mi je zelo všeč, še najbolj pa clean look varianta, kar pomeni, da ostane avto kljub predelavam neekstremnega videza, brez nekih evo rež itd...Če bi bil avto novejši oz. da bi bil motor mal bolj močan, s klimo potem bi dal odstranit kljuke zadaj, odstranil 3. zavorno luč, spredaj masko itd...
Naslednji avto pa bo ravno tako v takem stilu, če bo nemec pa itak dojče style, z velikimi feltnami ;), brez dodatnih plastik, le velike feltne, znižan in mogoče lučke...

Načrti s Xsaro so v veliki meri že izpolnjeni, le še pokrovček namesto antene in zadnjega brisalca pride drug teden, črni smerokazi in ponovno črne angel eyes. Mogoče še temnitev, če me bo kaj prijelo...

Notranjost je v izdelavi, bo pa bolj v izy predelano oz. olepšana original podoba...Simple kot zunanjost, nič ekstremnega...

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a alesdrolec Pe maj 02, 2008 5:37 pm

.:BoMbAsTiC:. je napisal/-a:Dojče style mi je zelo všeč, še najbolj pa clean look varianta, kar pomeni, da ostane avto kljub predelavam neekstremnega videza, brez nekih evo rež itd...Če bi bil avto novejši oz. da bi bil motor mal bolj močan, s klimo potem bi dal odstranit kljuke zadaj, odstranil 3. zavorno luč, spredaj masko itd...
Naslednji avto pa bo ravno tako v takem stilu, če bo nemec pa itak dojče style, z velikimi feltnami ;), brez dodatnih plastik, le velike feltne, znižan in mogoče lučke...

Načrti s Xsaro so v veliki meri že izpolnjeni, le še pokrovček namesto antene in zadnjega brisalca pride drug teden, črni smerokazi in ponovno črne angel eyes. Mogoče še temnitev, če me bo kaj prijelo...

Notranjost je v izdelavi, bo pa bolj v izy predelano oz. olepšana original podoba...Simple kot zunanjost, nič ekstremnega...
plani perfektni všeč mi je to glede brisalca in antene!! podpiran to da se odstran k nardi ful na izgledu...
kr tko naprej najlepša xsara zihr!

Uporabniški avatar
Stalni uporabnik

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Pe maj 02, 2008 7:58 pm

Žal ne bom več predeloval, ker mi je cilj začet šparat, pa si čez kakšno leto ali dve kupit en drug avto, za nov izziv, sigurno pa ne bo citroen, ker meni osebno ni niti en model po Xsari všeč..

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Pe maj 02, 2008 10:55 pm

cist hud avto
edina predelana xsara da mi je usec.kr tako naprej
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
Stalni uporabnik

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Ne maj 18, 2008 5:23 pm

Torej, zunanjost gre počasi h koncu...Le še pravi čep namesto brisalca, črna nalepka na prednji šipi, 3.zavorno smo pobarvali v črno, ampak ne zgleda lepo in se bo pobarvalo v zeleno in mislim, da je to, to kar se tiče zunanjosti...
Novosti na slikah pa so: črni bobni in čeljusti, čep namesto antene, odstranjen zadnji brisalec, črni smerokazi s krom obročkom, plastike v notranjosti so pobarvani v lepo metalno črno barvo, nova ročka od menjalnika, paneli in polica...

Kar precej slik, kljub deževnem vremenu :) (sem zbral nekaj slik od dela do danes)

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Čep, ki bo ob barvanju 3.zavorne in še kakšne malenkosti, dobil barvo avta...
Slika

Inside...
Slika
Slika
Slika

Pa še malo od dela...

Skrite kretnice...
Slika

Razkopana armaturna, je blo že slabše :D
Slika

Smerokazi...
beli vs črni
Slika
Slika

Sedeži od volcana 2.0, kar zdelani, pred preoblekami...
Slika

Uporabniški avatar
pinjas
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a pinjas To maj 20, 2008 7:30 am

lep avto res, smao notranjost ej pa porazn, armaturna je grda ko......

Tista oznaka 1.4 na vratih pa bi lahko stran šla pa namesto tistega bi dal znat VTS ali pa samo karbonsko ploščico, ki jo lahko sam narediš

Uporabniški avatar
207cc
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a 207cc To maj 20, 2008 7:46 am

Res lepa xsara. Edin škoda ker ni VTS...
Noter bi še črn leder fajn sedu

jani.vuk
Novinec

Kraj: Idrsko pri Kobaridu

Napisal/-a jani.vuk To maj 20, 2008 7:53 am

Zelo lepa sem te isku po ajdovščini pa te nism dobu ce ne se ga pa kdaj slišmo sej sem tut jst vsak dan v ng sola lep dokončaj projekt
A2R.SI

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Kraj: NG

Napisal/-a extreme N To maj 20, 2008 12:47 pm

lepo zgleda.. se notranjost pocasi detajle postimi pa bo. krmilo v usnje recimo kr je kar zdelano ipd. dej enkrat se dobimo da vidim to u zivo ;)
Extreme N

_primy_
Novinec

Napisal/-a _primy_ To maj 20, 2008 1:47 pm

a ni zadaj malo preveč spuščena ? saj gume bi se lahko še vidlo malo zadaj ne samo feltne :lol:

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Napisal/-a extreme N To maj 20, 2008 2:58 pm

ce pogledas s strani je enakomerno spredi in zadi... vsaj kar se visine pragov tice.
Extreme N

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Kraj: near Nova Gorica

Napisal/-a SENATOR To maj 20, 2008 4:14 pm

Pa kaj res vseh tolk moti zadek. :)
Kar se tiče linije, avto ne visi nazaj, torej je dobro in linija se lepo izteče. Zadnji kolotek je pač že fabriško tolk nižji od sprednjega zato se guma bolj potopi vanj.
Pri zimski obutvi tega skor ne opaziš, ampak ker je feltna 17'' se njen rob tolk približa blatniku, da ta ''detajl'' precej bolj pade v oči.
30 STYLING AWARDS

http://www.youtube.com/watch?v=fZYbGHM5WY0

Uporabniški avatar
Stalni uporabnik

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. To maj 20, 2008 4:43 pm

Pinjas: Kakor za koga, meni je ratalo všeč oz. sem bolj zadovoljen kot prej, ko je bila plastika siva, zdej je vsaj metalno črna...
Ni pogojev, da dam nek znak gor, ki ni original od avta...1.4 z VTS znakom, sej to bi se še jaz smejal...Ja, znak se bo odstranilo in naredilo pač ploščico brez napisov, ampak se mi ne mudi...
Jani.vuk in extreme_N: za se dobit ni problema, če je čas...Če ne prej, bi lahko prišli na srečanje GTC kluba, ko ga organiziramo, pa se tm sigurno vidimo :)
Nisem tekmoval v ajdovščini, ker sem imel notranjost nedokončano, avtoaksutika na pol, brez prednjih luči in čepkov...žal, pa drugo leto, če bo avto pri hiši...

Glede zadnjega konca...Spredaj imam znižano 5,5cm zadaj 4cm, jaz osebno bi tudi bil bolj zadovoljen, če bi bil zadaj dvignjen še za cm, vendar problem je v tem, da bi potem zadnji konec nosilo po svoje ob bremzanju in ne bi bil več tako siguren na cesti. Če pa bi dal recimo delat kufer z avtoaksutiko, ki ima precej kg, potem se bi dalo zvišat malo, zaradi dodatne obteženosti...

Sej mogoče nisem rekel zadnje besede glede notranjosti, tud za komplet predelavo za demo car (hertz in audison) je bilo v planu oz. je vendar odvisno od tega, ČE bom lahko dobil kakšnega sponzorja za drugo leto v kategoriji STR začetnik, potem bi ob denarni pomoči naredil tako kot sem si zamislil, vendar brez podpore se ne lotim delat, ker sem dovolj vložil vanjo...V planu pa bi bil tudi tuning motorja, bi bil zadovoljen s +15-20HP, vendar vse odvisno če dobim kje "donatorje"...
Tud zunaj bi, če bi imel 2x večjo plačo (študent) bi naredil še marsi kaj, recimo odstranil letvice, obstoječe odbijače v clean, brez zadnjih dveh kljuk...
Ampak to je le pobožna želja, da postane realnost pa odvisna od denarja...

Do takrat pa samo kakšna malenkost (meglenke, čep zadaj,še ena 3.zavorna luč, za meetinge in showe v zeleni barvi (že imam), xenon, in najbolj nujno, en lep nastavek da bo pašal na odbijač)....

jani.vuk
Novinec

Kraj: Idrsko pri Kobaridu

Napisal/-a jani.vuk Pe maj 23, 2008 7:44 am

No no se ga že vidmo
A2R.SI

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Napisal/-a extreme N Pe maj 23, 2008 9:49 am

ja ce se GTC kaj zmakne se dobimo na srecanju ;)
Extreme N
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov