Sem vas pa zaposlil s tem iskanjem razlik

. Torej malo sem se pohecal, pa ne bit jezni

.
Da pojasnim
Torej drugačno je:
-sprednji odbijač z meglenkami
-maska
-havba
-blatniki
-brisalci
-sprednje steklo
.... eh se mi ne da več pisat, fotka bo povedala več (na prejšni fotki rdeče 5ke je tablica z namenom pobrisana

, Drocky-ju pa se je pravilno dozdevalo):
Obrazložitev: Malo preden sem kupil svojo rdečo (tisto prvo) 5ko, se je kot že prejšnjič omenjeno v tisti R5GT maniji tudi Tomaž zakuril in kupil rdečo 5ko (to ta drugo). Sem mu bil takrat kar malo nevoščljiv, ker jo je zvohal pred mano :P:), pa dobro vseh pa tud ne morem imet. Že dalj časa si jo je želel, sicer sivo (verjetno da bi se ujemala s Corradotom

), ampak to sploh ni pomembno. Z avtom je bil zadovoljen, ampak navajen na VRjev motor iz VWja mu je bila 5ka rahlo dolgočasna. 5ka je sicer bila GTTurbo, ampak z GTE motorjem (1.7 8V).
Kot že znano sem kmalu za njim tudi sam našel tolažbo oziroma rdečo 5ko (tisto brez letvic

). Matr je blo lepo pogledat tiste 5ke na kupu. Ker pa je on bolj adrenalinske vrste, sem imel v tistem času zaradi njega in enakega avtomobila same težave

. Od sosedov, vaščanov, policajev,... Vedno sem bil kriv jaz (čeprav se je večino časa z mojo 5ko vozila punca), Tomaž pa je tu in tam naredil prelet našega kraja, ko je šel k svoji punci ali od nje. Ali jaz ali on, eden se je bo moral znebiti

. Mogoče mi je prebral misli in me kakšne 14dni po tistem, ko sem si omislil tolažilno 5ko, vprašal, če bi me njegova 5ka zanimala. MAD,MAD, pa kje si bil pred 14imi dnevi?!?!?! Da bi saj omenil, da jo imaš namen prodajati! Moja 5ka je proti njegovi res bolj tolažilna, saj ne da je slaba, ampak njegova je pač lepše ohranjena, oz. je praktično kot nova. Nikjer rje, nikjer nič raztrgano ali kaj podobnega... Zdaj že vemo, da je takšne in podobne avtomobile težko dobiti, tako ohranjene pa sploh, zato sem se vseeno odločil za nakup. Zaradi prostora pa sva se dogovorila, da jo za nekaj časa garažiram pri njemu, jaz pa bi sčasoma poskusil prodati svojo tolažilno 5ko. Tomaž je od tistega dne dalje stopil v novo zrelejše obdobje. Prodal je tudi tisto "dirkalno" kampusko in svojga ljubljenčka Corradota in začel z gradnjo delavnice.
LP, Primož