feltne je težko kupovat, ker neveš kako točno bodo sedle...
ima kdo kakšno sliko tega avta (a4 b6) z a8 feltnami

LP
Senad je napisal/-a:adis je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:ti si oni ko se vozis po mariboru sipe dol roka vun pa narodnjaki do fula?
@senad: you are BUSTED![]()
stari narodna ni več IN je bl hiphop
ja meni je ful všeć narodna, najbolša je plava ciganko od mile kitič... ata je reko da je mile kitič car!!!!!
Zois je napisal/-a:Senad je napisal/-a:adis je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:ti si oni ko se vozis po mariboru sipe dol roka vun pa narodnjaki do fula?
@senad: you are BUSTED![]()
stari narodna ni več IN je bl hiphop
ja meni je ful všeć narodna, najbolša je plava ciganko od mile kitič... ata je reko da je mile kitič car!!!!!
od kdaj ven je plava ciganka narodna?
Senad je napisal/-a:malo prej sem bil pri avtu sem ga prizgal, in zdaj dela vse ok, samo lucka za masino je prizgana na armaturki... pizdarija, kupis avto za taki dnar, pa mislis kak mas dober avto, pol pa se ti zgodi to. popizdo sem.
Senad je napisal/-a:malo prej sem bil pri avtu sem ga prizgal, in zdaj dela vse ok, samo lucka za masino je prizgana na armaturki... pizdarija, kupis avto za taki dnar, pa mislis kak mas dober avto, pol pa se ti zgodi to. popizdo sem.
Senad je napisal/-a:kdo ve za neko stran na internetu kjer upises št šasije pa te podatke, in ti ispiše kje in kdaj in pri koliko km so bili delani servisi? za mojega audija bi pogledal. lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov