Dr.M3 je napisal/-a:Ja dobro, pa bodite tisti "raperji" v ZDA, ki majo na Escaladih 30" feltne... :P No, sej meni je vseeno ali da 19 ali celo 20" na A4 ampak kot že rečeno, meni ne paše. Seveda je to moje videnje estetike. Tako kot je tvoje recimo 20" na Golf5.
ps: če se ne motim se GTIja ne dobi serijsko ali z dodatno opremo kaj več kot z 18" kajne?Toliko o estetiki z 19",20",...
Dr.M3 je napisal/-a:Ja dobro, pa bodite tisti "raperji" v ZDA, ki majo na Escaladih 30" feltne... :P No, sej meni je vseeno ali da 19 ali celo 20" na A4 ampak kot že rečeno, meni ne paše. Seveda je to moje videnje estetike. Tako kot je tvoje recimo 20" na Golf5.
ps: če se ne motim se GTIja ne dobi serijsko ali z dodatno opremo kaj več kot z 18" kajne?Toliko o estetiki z 19",20",...
Pa kak te lahko primerjas Golfa pa A4 ?
p.s: te z 10 krakim designom so mi pa res ene izmed najgrših serijskih felten, tko da ne vem kak okus maš ti ampak zgleda da malo drugačen od večine....
Vsak lahko poda svoje mnenje, samo ne vsiljuj svojega mnenja drugim, enkrat si že povedal da so ti 19' feltne prevelike za Audija A4, zdej pa lahko nehaš...!
HoSu je napisal/-a:trikraki volan je pri audiju dodatna oprema?reci,da to ni res
Zato se pa temu pravi premium vozilo,in si ga ne kupi vsak.
Dr.M3 je napisal/-a:Cena za 3 kraki multifunkcijski (zame spada to pod nujno opremo) je krepko čez 500EUR. To ni ekskluziva ampak golo odiranje... Je pa nakup trikrakega volana pod nujo. Tista grdoba od 4 krakega je naravnost smešna.Zato se pa temu pravi premium vozilo,in si ga ne kupi vsak.
Cheapness is not a sense!Pojem premiuma je seveda tudi v zmožnosti ogromne izbire dodatne opreme. Ampak je potrebno ločiti od skopuštva. V serijski opremi bi lahko bil neplastičen volan ter informacijski sistem za voznika. Brez zamere dečko, vendar ni potrebno po fanovsko enačiti skopuštva s premium občutkom (in plastika nima kaj delat tule že serijsko - ali je to za tiste ostre vegetarijance, da se ne dotikajo kože?
)...
ps: Evo še to. V tej generaciji je Mercedes Benz s svojim C razredom pokazal, kaj je premium in kaj škrtarjenje. Poglejte si serijsko opremo že pri najcenejši Classic izvedbi (to kar ima recimo A4 ali beemer + naslon za roko, MULTIFUNKCIJSKI volan, POTOVALNI RAČUNALNIK...). Pa še cene so približno enake...
Dr.M3 je napisal/-a:off: lej Courage.
Moje mnenje je takšno:
A4 - do 18"
A6 - do 19"
A8 - do 20" (tukaj tudi taka feltna lepše zgleda pa da je okusno)
Pa kak te lahko primerjas Golfa pa A4 ?
A pol bi mogle bit na A8 24", če so kao idealne za A4 19 ali celo 20"?![]()
Sašo: evo te se mi tut dopadejo. so 18" in so kot dodatna oprema pri A5, čeprav tudi tiste serijske pri S-line na a4 niso slabe:
taz7 je napisal/-a:pozdrav svima....javljam se iz hrvatske,malo sam citao o ovoj temi i felgama pa da se i ja malo ukljucim u raspravu.....inace i ja sam kupio novi a4 1.8tfsi sa sportskim ovjesom(20mm niži) i orginal felgama 16cola.sad sam stavio 18 cola felge (mam nuvo) i gume 225/45/18.auto leži odlično,nije tvrd i izgleda super.vozio sam inace i audi a4 245/40/18 gumama i mislim da je to malo presiroko i osjeti se da je teži na volanu i naravno više troši.moje je misljenje da je 18 cola dobar omjer udobnosti i izgleda....
pozdrav svima u sloveniji
taz7 je napisal/-a:
(20mm niži) i orginal felgama 16cola.sad sam stavio 18 cola felge (mam nuvo) i gume 225/45/18.auto leži odlično,nije tvrd i izgleda super.vozio sam inace i audi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov