Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če maj 29, 2008 1:03 pm

Ti si pravi, doktor...

Nebom raje komentiral, ti si lepo nabavi enega GTIja z rocnim menjalnikom pa ga mej na 16" pa bomo vsi srecni.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Če maj 29, 2008 1:50 pm

Courage™ je napisal/-a:Ti si pravi, doktor...

Nebom raje komentiral, ti si lepo nabavi enega GTIja z rocnim menjalnikom pa ga mej na 16" pa bomo vsi srecni.

word 8)

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 Če maj 29, 2008 1:55 pm

Ja dobro, pa bodite tisti "raperji" v ZDA, ki majo na Escaladih 30" feltne... :P No, sej meni je vseeno ali da 19 ali celo 20" na A4 ampak kot že rečeno, meni ne paše. Seveda je to moje videnje estetike. Tako kot je tvoje recimo 20" na Golf5. ;)

ps: če se ne motim se GTIja ne dobi serijsko ali z dodatno opremo kaj več kot z 18" kajne? 8) Toliko o estetiki z 19",20",...

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Senad Če maj 29, 2008 6:54 pm

Dr.M3 je napisal/-a:Ja dobro, pa bodite tisti "raperji" v ZDA, ki majo na Escaladih 30" feltne... :P No, sej meni je vseeno ali da 19 ali celo 20" na A4 ampak kot že rečeno, meni ne paše. Seveda je to moje videnje estetike. Tako kot je tvoje recimo 20" na Golf5. ;)

ps: če se ne motim se GTIja ne dobi serijsko ali z dodatno opremo kaj več kot z 18" kajne? 8) Toliko o estetiki z 19",20",...

svaka čast :twisted:

Haha
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe maj 30, 2008 7:21 am

Dr.M3 je napisal/-a:Ja dobro, pa bodite tisti "raperji" v ZDA, ki majo na Escaladih 30" feltne... :P No, sej meni je vseeno ali da 19 ali celo 20" na A4 ampak kot že rečeno, meni ne paše. Seveda je to moje videnje estetike. Tako kot je tvoje recimo 20" na Golf5. ;)

Pa kak te lahko primerjas Golfa pa A4 ? To je isto ko da bi tlaco 15" na cliota pa bi ga pol primerjal z passatom pa bi reko da vec kot 15" ne pase gor...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 Pe maj 30, 2008 11:44 am

off: lej Courage.
Moje mnenje je takšno:
A4 - do 18"
A6 - do 19"
A8 - do 20" (tukaj tudi taka feltna lepše zgleda pa da je okusno)
;)

Pa kak te lahko primerjas Golfa pa A4 ?

A pol bi mogle bit na A8 24", če so kao idealne za A4 19 ali celo 20"? 8)

Sašo: evo te se mi tut dopadejo. so 18" in so kot dodatna oprema pri A5, čeprav tudi tiste serijske pri S-line na a4 niso slabe:
Slika

LittleDevil
Novinec

Napisal/-a LittleDevil Pe maj 30, 2008 12:10 pm

Vsak lahko poda svoje mnenje, samo ne vsiljuj svojega mnenja drugim, enkrat si že povedal da so ti 19' feltne prevelike za Audija A4, zdej pa lahko nehaš...!

Pa še to koliko A4 B7 ali B8 si dejansko videl v živo z 18' in 19' feltnami?

LP

p.s: te z 10 krakim designom so mi pa res ene izmed najgrših serijskih felten, tko da ne vem kak okus maš ti ampak zgleda da malo drugačen od večine....

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 Pe maj 30, 2008 12:24 pm

p.s: te z 10 krakim designom so mi pa res ene izmed najgrših serijskih felten, tko da ne vem kak okus maš ti ampak zgleda da malo drugačen od večine....

Ti osebno predstavljaš večino? :roll: Mater si talent. Sam Julij Cezar kaj?

Vsak lahko poda svoje mnenje, samo ne vsiljuj svojega mnenja drugim, enkrat si že povedal da so ti 19' feltne prevelike za Audija A4, zdej pa lahko nehaš...!

A tisto z "nujno vsaj 19"" pa ni vsiljevanje? Spet talentiranje..

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Pe maj 30, 2008 1:02 pm

Nihče ni rekel, da je treba najmanj 19", je pa dejstvo, da bi lepše izpadlo....In dejansko opažam, da tvoj okus res odstopa od večine :D
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
HoSu
Nov uporabnik

Napisal/-a HoSu So maj 31, 2008 8:44 pm

trikraki volan je pri audiju dodatna oprema?reci,da to ni res :rofl

Uporabniški avatar
Quiksilver
Novinec

Napisal/-a Quiksilver So maj 31, 2008 8:54 pm

HoSu je napisal/-a:trikraki volan je pri audiju dodatna oprema?reci,da to ni res :rofl

In smisel tvojega posta je? Sej že vsi vemo da se pri audiju doplača vse kar je naprej od "gištela". Zato se pa temu pravi premium vozilo,in si ga ne kupi vsak. Zdj pa kakor si to kdo vzame ali oderuštvo ali pa ekskluziva :idea:

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 So maj 31, 2008 9:14 pm

HoSu je napisal/-a:trikraki volan je pri audiju dodatna oprema?reci,da to ni res :rofl

...ja 300 evrčkov, tak brez komand za radio (ker je proti serijskemu prava "krasota", se mi zdi tudi cena kr o.k.) za primer: mreža za v prtljažni prostor stane 190 eu.... :idea: .....

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 So maj 31, 2008 10:58 pm

Cena za 3 kraki multifunkcijski (zame spada to pod nujno opremo) je krepko čez 500EUR. To ni ekskluziva ampak golo odiranje... Je pa nakup trikrakega volana pod nujo. Tista grdoba od 4 krakega je naravnost smešna.

Zato se pa temu pravi premium vozilo,in si ga ne kupi vsak.

Cheapness is not a sense! :roll: Pojem premiuma je seveda tudi v zmožnosti ogromne izbire dodatne opreme. Ampak je potrebno ločiti od skopuštva. V serijski opremi bi lahko bil neplastičen volan ter informacijski sistem za voznika. Brez zamere dečko, vendar ni potrebno po fanovsko enačiti skopuštva s premium občutkom (in plastika nima kaj delat tule že serijsko - ali je to za tiste ostre vegetarijance, da se ne dotikajo kože? :lol: )...

ps: Evo še to. V tej generaciji je Mercedes Benz s svojim C razredom pokazal, kaj je premium in kaj škrtarjenje. Poglejte si serijsko opremo že pri najcenejši Classic izvedbi (to kar ima recimo A4 ali beemer + naslon za roko, MULTIFUNKCIJSKI volan, POTOVALNI RAČUNALNIK...). Pa še cene so približno enake... ;)

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo So maj 31, 2008 11:12 pm

Dr.M3 je napisal/-a:Cena za 3 kraki multifunkcijski (zame spada to pod nujno opremo) je krepko čez 500EUR. To ni ekskluziva ampak golo odiranje... Je pa nakup trikrakega volana pod nujo. Tista grdoba od 4 krakega je naravnost smešna.

Zato se pa temu pravi premium vozilo,in si ga ne kupi vsak.

Cheapness is not a sense! :roll: Pojem premiuma je seveda tudi v zmožnosti ogromne izbire dodatne opreme. Ampak je potrebno ločiti od skopuštva. V serijski opremi bi lahko bil neplastičen volan ter informacijski sistem za voznika. Brez zamere dečko, vendar ni potrebno po fanovsko enačiti skopuštva s premium občutkom (in plastika nima kaj delat tule že serijsko - ali je to za tiste ostre vegetarijance, da se ne dotikajo kože? :lol: )...

ps: Evo še to. V tej generaciji je Mercedes Benz s svojim C razredom pokazal, kaj je premium in kaj škrtarjenje. Poglejte si serijsko opremo že pri najcenejši Classic izvedbi (to kar ima recimo A4 ali beemer + naslon za roko, MULTIFUNKCIJSKI volan, POTOVALNI RAČUNALNIK...). Pa še cene so približno enake... ;)

ti nimas druzga u lajfu k se sam repenčt...v vsaki temi se skos neki kur***...ustanov svojo firmo pa ponuji avte s trikrakimi volani...revolucija serijsko :!:

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So maj 31, 2008 11:36 pm

Se neb lih strinjal..... za MB c klaso je bilo radio s kasetnikom ( in to leta 2006 :!: ) doplačilo 190 evrov....za cd 250 evrov in za cd mp3 nekaj čez 300 evrov.... za 300 evrov pa dobiš že kar konkreten radio z dvd predvajalnikom blutooht, usb....že takrat si ga dobil, saj sem jaz takrat dal za jvc dvd 54 jurjev....

Lep audi ni kaj.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Senad Ne jun 01, 2008 1:57 am

Dr.M3 je napisal/-a:off: lej Courage.
Moje mnenje je takšno:
A4 - do 18"
A6 - do 19"
A8 - do 20" (tukaj tudi taka feltna lepše zgleda pa da je okusno)
;)

Pa kak te lahko primerjas Golfa pa A4 ?

A pol bi mogle bit na A8 24", če so kao idealne za A4 19 ali celo 20"? 8)

Sašo: evo te se mi tut dopadejo. so 18" in so kot dodatna oprema pri A5, čeprav tudi tiste serijske pri S-line na a4 niso slabe:
Slika

kot je že nekdo napisal pred mano, to je NAJGRŠA felna ki jo je možno dat na ta model audija...

pe še premala je, folk sploh več ne ve kaj je lepota. vsi samo govorijo: za mene je 16 dovol, jaz več ne rabim, 75 konjev je dovolj za moje potrebe (to sicer ni misljeno kot lepota), bla bla bla.

če folk nima denarja (kot ga jaz zdaj nimam, da bi dal 1500€ za konkretne felne pa gume), se naj vozi z serijskimi, pa bo pač čez 2-3-4 mesce nabavil konkretno stvar (če mu je do tega da bi dal kaj gor), ne pa iz 15 feln it na 16, pa pol prit na show (like today v radencih) z serijskimi avtomobili...

res ne razumem nekaterih, ampak ok vsak ma svoj "okus".
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

taz7
Nov uporabnik

pozdrav

Napisal/-a taz7 Sr jun 04, 2008 12:54 pm

pozdrav svima....javljam se iz hrvatske,malo sam citao o ovoj temi i felgama pa da se i ja malo ukljucim u raspravu.....inace i ja sam kupio novi a4 1.8tfsi sa sportskim ovjesom(20mm niži) i orginal felgama 16cola.sad sam stavio 18 cola felge (mam nuvo) i gume 225/45/18.auto leži odlično,nije tvrd i izgleda super.vozio sam inace i audi a4 245/40/18 gumama i mislim da je to malo presiroko i osjeti se da je teži na volanu i naravno više troši.moje je misljenje da je 18 cola dobar omjer udobnosti i izgleda....
pozdrav svima u sloveniji

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Re: pozdrav

Napisal/-a snikerson Sr jun 04, 2008 3:02 pm

taz7 je napisal/-a:pozdrav svima....javljam se iz hrvatske,malo sam citao o ovoj temi i felgama pa da se i ja malo ukljucim u raspravu.....inace i ja sam kupio novi a4 1.8tfsi sa sportskim ovjesom(20mm niži) i orginal felgama 16cola.sad sam stavio 18 cola felge (mam nuvo) i gume 225/45/18.auto leži odlično,nije tvrd i izgleda super.vozio sam inace i audi a4 245/40/18 gumama i mislim da je to malo presiroko i osjeti se da je teži na volanu i naravno više troši.moje je misljenje da je 18 cola dobar omjer udobnosti i izgleda....
pozdrav svima u sloveniji

prvi pametni komentar

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Re: pozdrav

Napisal/-a sašo5 Sr jun 04, 2008 3:10 pm

taz7 je napisal/-a:
(20mm niži) i orginal felgama 16cola.sad sam stavio 18 cola felge (mam nuvo) i gume 225/45/18.auto leži odlično,nije tvrd i izgleda super.vozio sam inace i audi

.....pozdrav i tebi (nisi napisao odakle si...) stavi slike felgi(auta), a ako si tu u okolini Zgb. ili Samobora, Zaprešiča... još bi bilo lepše, da vidim uživo uz kavicu....

P.S inače, moj je S-line ovjes 30mm spušten - i oseti se, da je tvrđi, naspram 2cm spuštenog užasno tvrd. "Težak" je i volan, jer sam zaboravio naručit servotronic(nadoplata nekih 200 eura....)

Uporabniški avatar
burka
Stalni uporabnik

Kraj: Zasavje

Napisal/-a burka Sr jun 04, 2008 5:27 pm

Zdaj pa nehajte ze s temi felgami. Doktore itak pise v vsaki temi. Ko cekiras forum parkrat na dan, zacnes njegove poste ignorirat (razen, ce mogoce napise kaj pametnega).
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov