Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Po maj 19, 2008 6:43 pm

najbrž se je eden srebrnih špeglov bolj razveselil, kot si se ti črnih :)

pradvidevam da si novi črni špegli. upam da so sama plastika in nič črne barve gor. ker sama plastika je mat tko kot streha...

pa masko si tudi kar zamenjal s svojo?

aja, nekaj me zanima. prejle je uproabnik c.o.b. nekaj s sprednim odbijačem čaral in meni pride noro... samo pod tablico, tam ko je ona plastika črna spodej pa bela, je belo dal v črno...

a ni bolje kot da pustiš belo?

Slika

kdaj pa tole spodej pride?

Slika

HAHAHAHAHAHAHA :lol:

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Po maj 19, 2008 10:47 pm

tisto da bi dal v črno mi je všeč na sliki. in sm že prej razmišljal ko sm pr enmu hrvatu vidu. samo v živo mislm da ne bo tko ql, ker se bo vidla razlika v barvi. če nebi blo podaljška bi to že naredu takrat kot streho, tko pa sem skeptičen.

špegli niso pa nič barvani, niti maska, vse ganz novo, samo zamenjal sem z enim avtom ki je že dalj časa na pri nas :lol:

Uporabniški avatar
gepl83
Uporabnik

Napisal/-a gepl83 Če maj 22, 2008 6:55 pm

Kaj je pa tole ena zadeva slicker. Ne zgleda švoh. Sem neki probaval v belo barvo ruknt pa mi ni ratal, sem pol pa neki druzga probal.

Slika

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Če maj 22, 2008 7:03 pm

zadeva se imenuje seat ibiza vaillante...

nikol ni bla uradna, v ženevi je pa bila na ogled...

1.8t 240 hp

http://www.netcarshow.com/seat/2006-ibi ... e_concept/
Zadnjič spremenil splash, dne Če maj 22, 2008 7:05 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

rimkilla
Nov uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a rimkilla Pe maj 23, 2008 4:31 pm

splash je napisal/-a:zadeva se imenuje seat ibiza vaillante...

nikol ni bla uradna, v ženevi je pa bila na ogled...

1.8t 240 hp

http://www.netcarshow.com/seat/2006-ibi ... e_concept/

škoda da ni pršla taka vn prov....k je res strupena!!
SEAT IBIZA DRIVER

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Napisal/-a Slicker Ne maj 25, 2008 2:00 pm

KONČNO malo vremena pa konec dežja. zato sem avto opral, pa še par slik prtisnu, spet s telefonom ker me digitalc neki zajebava. v četrtek sem pobral oznake dol, tko da recimo da je to en nov update :lol: sem upal da bo danes že z distančniki, ampak na celem wsee niso mel niti enih, samo razstavne exponate :roll: tko da bo treba drugje to najdt.
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
še zmontirana ročna od cupre, sicer se bore malo vid, ampak ko sm ga glih tut notr zglancou sm še to slikal :D
Slika
par ljudi na drugih forumih me je prosilo naj poslikam kako zgledajo sprednje luči, pa sm pol še to malo bližje poslikal.
Slika
Slika
Zdj pa me zanima če pozna kdo kakega dobrega in pa poceni tapetnika, ki bi mi v sedeže všil rdeče šive, po možnosti tudi v volan in manšeto prestavne ročice. še šetino vem, rabim kakega ki dela to doma pa da ni preveč drag.

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW Ne maj 25, 2008 5:23 pm

Slika

ena ideja :)
Slika

Uporabniški avatar
: : Nobody : :
Novinec

Napisal/-a : : Nobody : : Ne maj 25, 2008 5:28 pm

slaba ;)

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Napisal/-a MatejW Ne maj 25, 2008 5:40 pm

: : Nobody : : je napisal/-a:slaba ;)

če že ma črno streho ,....

drugač pa če bi bil moj, bi ostal celi beli, pa neke take felne ki so na spodnji sliki,...

Slika

nisem še vido da bi keri poštriho felne v tako barvno kombinacijo v sloveniji,...
pač moje mnenje, lastnik pa bo tak naredo kak bo njemu najbolj všeč, se razume,...
Slika

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Ne maj 25, 2008 6:13 pm

uf tale gti je pa strup...pa ne more si človek vsega prvoščt, počakte da slick mal zasluž..hehe..
drgač pa avto kr gre, glede na lansk let k smo šli na wsee...bi te človek kar skloftau glede na to,kako počas je šlo..joke..
vidm, da ti jo je uspel oprat...

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Ne maj 25, 2008 6:36 pm

šele zdele vidim, da imaš xenon (sploh nisem opazu v prvem postu), ker je dokaj redek pri teh ibizah (no vsaj jst prvič vidm).

MatejW: jst sm pa že vidu, pri eni deklini, ki je rihtala Corso B (kao "črna kapica", ker je bila dvobarvna) in je tud štrihnla na isti način (bel rob in črna notranjost), ampak je mela pred kratkim karambol, tko da ni nobene slike, kako zgleda končna podoba. :D
Slika

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Napisal/-a MatejW Ne maj 25, 2008 6:39 pm

IcEm4n je napisal/-a:MatejW: jst sm pa že vidu, pri eni deklini, ki je rihtala Corso B (kao "črna kapica", ker je bila dvobarvna) in je tud štrihnla na isti način (bel rob in črna notranjost), ampak je mela pred kratkim karambol, tko da ni nobene slike, kako zgleda končna podoba. :D

jaz pa še nisem opazo takih feln pri nas :x
drugač pa dobro zgledajo na belem avtu 8)
rumena ibiza je napisal/-a:uf tale gti je pa strup...pa ne more si človek vsega prvoščt, počakte da slick mal zasluž..hehe..

sej nisn reko da more ju3 it takoj v trgovino pa nabavit,... počasi lepo, se daleč pride :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Ne maj 25, 2008 6:44 pm

Če boš malo še pohitel z felgami (in če bodo črne z poliranim robom) potem boš ziher prvi pri nas z tem belo-črnim stilom, kot si najbež vidu gor na see-ju je tega pa že tam tok da glava peče, ampak še vedno zažge :shock:
Uglavnem lepo rihtanje še naprej in obveščaj tako kot si do sedaj 8)

komen
Stalni uporabnik

Kraj: Ilirska bistrica

Napisal/-a komen Ne maj 25, 2008 6:48 pm

krasno sede ta črno bela kombinacija :shock: :shock: super je...poslušej Tomota...ve kaj govori. Sam unga golfa poglej, kašna nora kombinacija pride vn s takmi felgami... :twisted:
NOS is like a hot chick with STDs. You just want to hit it, but you're afraid of the consequences.

Slika

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Ne maj 25, 2008 6:50 pm

Točno tako :) :P Glej slick da te ne prehitim slučajno. No, da ne boš rekel, da kopiram (hehe) felge ko so pri meni v mislih so črne z poliranim robom, ampak barva samega avta pa ni niti malo podobna. Drugače pa ena varianta je tudi bele felge. Sem vidu pa tud paše...navsezadnje pa tak sam veš kaj ti je všeč in kaj ne

Uporabniški avatar
urbn
Uporabnik

Napisal/-a urbn Ne maj 25, 2008 8:14 pm

Teli rdeči šivi bojo res pika na i , lepa je 8)
Lp

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Ne maj 25, 2008 8:19 pm

bine šive ti loh nardi un iz črnomla k tut prevlači sedeže v usnje ali prevleke dela po naročilu...
če češ loh dobim št.

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Ne maj 25, 2008 10:48 pm

rumena ibiza je napisal/-a:bine šive ti loh nardi un iz črnomla k tut prevlači sedeže v usnje ali prevleke dela po naročilu...
če češ loh dobim št.
sory za off,

kdo to dela v črnomlju
A Rems?
Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Napisal/-a Slicker Ne maj 25, 2008 11:29 pm

feltne zaenkrat niso še v planu. najprej jo bomo spustil, pol distančniki, pol feltne v črno, pol pa čip tuning. šele pol bodo v planu felge. bodo pa skor 100% rial nogaro, črne v sredini in poliran rob.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po maj 26, 2008 7:57 am

MatejW je napisal/-a:
IcEm4n je napisal/-a:MatejW: jst sm pa že vidu, pri eni deklini, ki je rihtala Corso B (kao "črna kapica", ker je bila dvobarvna) in je tud štrihnla na isti način (bel rob in črna notranjost), ampak je mela pred kratkim karambol, tko da ni nobene slike, kako zgleda končna podoba. :D

jaz pa še nisem opazo takih feln pri nas :x
drugač pa dobro zgledajo na belem avtu 8)
rumena ibiza je napisal/-a:uf tale gti je pa strup...pa ne more si človek vsega prvoščt, počakte da slick mal zasluž..hehe..

sej nisn reko da more ju3 it takoj v trgovino pa nabavit,... počasi lepo, se daleč pride :lol:

Nočem bit nesramn, samo ne moreš ti primerjat teh feln na golfu z tistimi komedijami 14".
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov