rumena ibiza je napisal/-a:malo za hec malo zares, tu na sliki je dokaz da so mi avti všeč od malega..pomagam šraufat v najlepši oblekci...haha

hribko je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:Ja en pa mora kaj resnega napisat ne se pa samo slinit
saj se ne slinimo,samo občudujemo,pa ni stvar samo v konjih,tukaj je celoten avto všečen!
ivan,čas in tehnologija gre naprej,pač nismo vsi ostali na citroenih :P
Ivan36 je napisal/-a:hribko je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:Ja en pa mora kaj resnega napisat ne se pa samo slinit
saj se ne slinimo,samo občudujemo,pa ni stvar samo v konjih,tukaj je celoten avto všečen!
ivan,čas in tehnologija gre naprej,pač nismo vsi ostali na citroenih :P
Saj se ne jezim nosem lepo napisal, da če imaš 75KM je tudi 150KM že dovolj
sploh če prej nikoli nisi kaj podobnega vozil
jaz pač imam in sem imel v lasti kar nekaj vozil s po 130Km do 140KM in vem kaj to zmore
![]()
in ja so pa 100% bolj varni sploh pri prehitevanju in jaz to podpiram samo večina se boji visoke reg. in podobna visoka poraba pa ni temu vedno tako.
![]()
Glede vzrževanja takih vozil pa rabiš kar dobro plačo, če ne imaš pa gume na pol znucane in bremze fuč, ker take gume recimo 235 / 45 pod 4mm v dežju na AC splavajo za šalo pri hitrosti nad 100kmh preverjeno
![]()
Saj se ne jezim no Very Happy sem lepo napisal, da če imaš 75KM je tudi 150KM že dovolj Wink sploh če prej nikoli nisi kaj podobnega vozil Idea jaz pač imam in sem imel v lasti kar nekaj vozil s po 130Km do 140KM in vem kaj to zmore vrumvrum Burnout in ja so pa 100% bolj varni sploh pri prehitevanju in jaz to podpiram samo večina se boji visoke reg. in podobna visoka poraba pa ni temu vedno tako. Very Happy
Glede vzrževanja takih vozil pa rabiš kar dobro plačo, če ne imaš pa gume na pol znucane in bremze fuč Razz , ker take gume recimo 235 / 45 pod 4mm v dežju na AC splavajo za šalo pri hitrosti nad 100kmh preverjeno Exclamation Wink
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov