im nobody je napisal/-a:kot vsi vemo se šele honda pri 300.000 km ulaufa ne,,,
končno en pameten, ki ve kaj govori...
chevy je napisal/-a:stiloman je napisal/-a:romanll je napisal/-a:hočem povedat da je honda bolj zanesliva
zdej si me pa nasmeju
Jaz sem se pa nesmejal, ko sem prebral tvoj nick.
Malo si preberi izkušnje/mnenja voznikov teh znamk pa statistiko zanesljivosti teh avtov - vsi Japonci na prvih mestih (razen Subaruja).
Jerch_ je napisal/-a:jah stilote lih nimajo..
se bi boljše počutu v hondi vti, makar da ima 300.000km
romanll je napisal/-a:im nobody je napisal/-a:romanll: ne pametuj pa raje povej
lej ga pametnjakoviča
abbe je napisal/-a:Jerch_ je napisal/-a:jah stilote lih nimajo..
pocutu bi se k v drvarnici!!!
djte se nehat enkrat zbadat okool tega no.
honde majo dobre motorje vti motor je super.ni pa to nevem kaksen dosezek pa nevem kaj.pa pr 300.000 je ze kr dost zdelan pa ceprav je honda.
ja ima bolse motorje od fiata.
ampak vozt se v fiatu pa vozt se v civicu sta druga svetova.
honda je kar se tice notranjosti drvarnca na kvadrat.vse neki ena trda plastika take cudne rocke mau.pa drsnike za ventilacijo(kdo am to se)
stilotova notranjost je pa lepa.mehka plastika lepo oblikovana konzola...pa sj je tut 10 let mlajsi kot civic.
im nobody je napisal/-a:romanll je napisal/-a:im nobody je napisal/-a:romanll: ne pametuj pa raje povej
lej ga pametnjakoviča
no povej ti pametnjakovič...iz izkušenj govor????kolkrat te je kir avto pustu na cedilu...dej dokaz pa ne vrtet jezika u 3 pm...pa če si pršu na forum si svoj ego zviševat oziroma se dokazvat se dej raj u realnem svetu oziroma z nabijanem blokad...tipični hondaš
no povej pa ne nabijaj poste???
romanll je napisal/-a:abbe je napisal/-a:Jerch_ je napisal/-a:jah stilote lih nimajo..
honde majo dobre motorje vti motor je super.ni pa to nevem kaksen dosezek pa nevem kaj.pa pr 300.000 je ze kr dost zdelan pa ceprav je honda.
honda je kar se tice notranjosti drvarnca na kvadrat.vse neki ena trda plastika take cudne rocke mau.pa drsnike za ventilacijo(kdo am to se)
stilotova notranjost je pa lepa.mehka plastika lepo oblikovana konzola...pa sj je tut 10 let mlajsi kot civic.
sem se pa prav nasmejal teli tvoji razlagi![]()
![]()
![]()
primerjaš notranjost fiata z hondino![]()
![]()
ni primerjavefiat ne valja k**** tako ali pa tako
abbe je napisal/-a:romanll je napisal/-a:abbe je napisal/-a:Jerch_ je napisal/-a:jah stilote lih nimajo..
sem se pa prav nasmejal teli tvoji razlagi![]()
![]()
![]()
primerjaš notranjost fiata z hondino![]()
![]()
ni primerjavefiat ne valja k**** tako ali pa tako
če ma pa honda civic,tale v teli temi,lepšo pa bl kvalitetno notranjost od stilota,poj si ti ali slep al pa ti kaj manka...
romanll je napisal/-a:
si se pa razkuru![]()
imam 2 soseda eden ima 528 drugi pa 525d pa vsak vikend ali pa vsaki 2 dan glavo molita v pokrov motorja...ne bom pisal kaj vse sta že zamenjala![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov