Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To jul 29, 2008 8:03 pm

zadaj ziher 8.5 al pa 9J

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy To jul 29, 2008 8:07 pm

mega_ne je napisal/-a:
blue_racer je napisal/-a:No hvala za slikco vsaj vidm na enmu k je podoben mojmu...

sam da te popravim - to je vugy predelal v PSju prvo slikco v njegovem prejšnjem postu ;)

tolko kot je napak...ker sem samo na hitro označo...kaj misliš da ni ugotovo da gre za ps :lol: :lol: samo poglej pri zadnjem kolesu, pa robe okoli zračnikov itd. :roll: :roll: :lol: :rofl :rofl

blue_racer
Nov uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a blue_racer To jul 29, 2008 11:14 pm

vugy je napisal/-a:
mega_ne je napisal/-a:
blue_racer je napisal/-a:No hvala za slikco vsaj vidm na enmu k je podoben mojmu...

sam da te popravim - to je vugy predelal v PSju prvo slikco v njegovem prejšnjem postu ;)

tolko kot je napak...ker sem samo na hitro označo...kaj misliš da ni ugotovo da gre za ps :lol: :lol: samo poglej pri zadnjem kolesu, pa robe okoli zračnikov itd. :roll: :roll: :lol: :rofl :rofl

Sm opazu ja, zato sm pa tut napisal da je podoben mojmu ker ni vse isto...špegučke mam js v barvi havbe, znakec ni bel,...

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To jul 29, 2008 11:26 pm

Škrat je napisal/-a:Pa vi niste normalni. A prav ne morete nehat s temi feltnami, vam treba narisat, da so lastniku vsec te ki ne kupuje drugih, al boste se 15 strani nabijali kaksne feltne naj da gor. umirte se malo! :idea: :idea: :idea: :idea:

Slika

tele bi mu lepo sedle ne? :D

Uporabniški avatar
Tomas666
Stalni uporabnik

Napisal/-a Tomas666 To jul 29, 2008 11:47 pm

Voith je napisal/-a:
Škrat je napisal/-a:Pa vi niste normalni. A prav ne morete nehat s temi feltnami, vam treba narisat, da so lastniku vsec te ki ne kupuje drugih, al boste se 15 strani nabijali kaksne feltne naj da gor. umirte se malo! :idea: :idea: :idea: :idea:

Slika

tele bi mu lepo sedle ne? :D

tele zmagajo :clapclap (moje mnenje)
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr jul 30, 2008 8:23 am

Heheheheh, Voith legenda :)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Škrat
Nov uporabnik

Napisal/-a Škrat Sr jul 30, 2008 8:40 am

Voith: ce mislis, da mene s tem provociras se posteno motis, meni cist dol visi. S tem postom si samo dokazal da si en navaden i****! :idea:
Se otrok razume ko mu 100krat reces, da naj neha vi pa ocitno ne.

Courage: no comment-vsak dan me bolj presenecas
Poglejmo resnici v oči!

blue_racer
Nov uporabnik

Napisal/-a blue_racer Sr jul 30, 2008 8:55 am

Luleki da vas je treba iskat...ozeroma ne, sej ste vsi tle na avtomobilizmu!
Mislm da se tale tema lahko zaklene, k nekateri se delajo preveč norca sami iz sebe!
Otročaji!!
No sej bom pršu na kak show pogledat vaše švabske jetra, prerihtana da je še asfaltu nerodnu kaj se po njem voz!!
U glavnem zakon ste tuki na avtomobilizmu same zvezde...

Lp, Gass

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy Sr jul 30, 2008 9:16 am

blue_racer je napisal/-a:Luleki da vas je treba iskat...ozeroma ne, sej ste vsi tle na avtomobilizmu!
Mislm da se tale tema lahko zaklene, k nekateri se delajo preveč norca sami iz sebe!
Otročaji!!
No sej bom pršu na kak show pogledat vaše švabske jetra, prerihtana da je še asfaltu nerodnu kaj se po njem voz!!
U glavnem zakon ste tuki na avtomobilizmu same zvezde...

Lp, Gass

Glej čisto nišče ti ni rekel da je avto grd...da smo si na jasnem

Avto pa se da na forum zato da ga drugi pokomentirajo...se pravi nam pač niso všeč felne in smo ti obenem dali še predloge kaj bi se nam zdelo vredu......

TI PA SI ZDAJ REKEL ŽALITEV ZA VSE, KOT DA IMAŠ SAMO TI VREDU PREDELAN AVTO OSTALI VSI PA DREK :roll:

idi že spat :roll:

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Sr jul 30, 2008 9:17 am

Škrat, žalit mislim da glih ni potrebno, se da na bolj kulturen nacin tudi komunicirat.

Racer, ce ze povelicujes tega cliota v nebesa, naj te razocaram, mojih jeter nebos vido, vsaj v moji lasti ne vec, pa vem da bo to malo prevec samohvalno, ampak tale jetra crna so zaenkrat se na cisto drugem nivoju predelana kot tvoj clio.

Si pa pokazal tudi doloceno mero nezrelosti, namesto da na kritike odgovoris pozitivno si se zacel vsajat pa zalit pa pluvat, ni cudno da se pol pol foruma obrne proti tebi.

LP
Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Sr jul 30, 2008 9:31 am

Gass, ne rabiš tolko pizdt, ker ti noben nič slabega noče. pač fantje predlagajo druge felge, čeprav si povedal da jih ne boš menjal, ampak vseeno. pa kaj, je vsaj tema malo bolj zanimiva. drugače pa jz čez tega cliota nimam kj rečt, sem ga velikokrat pri mihatu ogledoval, čeprou je biu 80% časa razdrt notr. če ne druzga, tapet ni blo gor :lol: zunaj je bomba. tolko enih detailov kokr ma ta avto mislim da ga v mestu ni in na dolenjskem dvomim. sprednji del je super, tudi sam si dokazal da imaš okus ko si nadaljeval styling z rs pragi, zadnjim odbijačem in pa dvojnim auspuhom. prav tako so števci nekaj posebnega, meni osebno fenomenalni in prav zaradi njigove drugačnosti marsikateremu slovencelnu niso všeč. tako da navadi se. avto si dal na forum, če si pričakoval same hvalospeve si dal na narobni forum. imej ga samo na renojevem forumu, kjer ne boš dobil kritike, razen mogoče od killaha, kateremu se vidi da je dovolj kritičen in si upa povedat kar mu ne paše. :clapclap drugi pa že če pokažeš stock avto upijejo in "umirajo" kako je lep. (RK foruma ne kritiziram, ker je na pravem nivoju) bohnedej da še antenco zamenaš za krajšo. tako da umiri se, pejt na en pir pa se tako usedi da si boš lahko ogledoval svoj avto, katerega ti noben ni skritiziral.

Uporabniški avatar
more
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a more Sr jul 30, 2008 9:41 am

S|icKeR je napisal/-a:Gass, ne rabiš tolko pizdt, ker ti noben nič slabega noče. pač fantje predlagajo druge felge, čeprav si povedal da jih ne boš menjal, ampak vseeno. pa kaj, je vsaj tema malo bolj zanimiva. drugače pa jz čez tega cliota nimam kj rečt, sem ga velikokrat pri mihatu ogledoval, čeprou je biu 80% časa razdrt notr. če ne druzga, tapet ni blo gor :lol: zunaj je bomba. tolko enih detailov kokr ma ta avto mislim da ga v mestu ni in na dolenjskem dvomim. sprednji del je super, tudi sam si dokazal da imaš okus ko si nadaljeval styling z rs pragi, zadnjim odbijačem in pa dvojnim auspuhom. prav tako so števci nekaj posebnega, meni osebno fenomenalni in prav zaradi njigove drugačnosti marsikateremu slovencelnu niso všeč. tako da navadi se. avto si dal na forum, če si pričakoval same hvalospeve si dal na narobni forum. imej ga samo na renojevem forumu, kjer ne boš dobil kritike, razen mogoče od killaha, kateremu se vidi da je dovolj kritičen in si upa povedat kar mu ne paše. :clapclap drugi pa že če pokažeš stock avto upijejo in "umirajo" kako je lep. (RK foruma ne kritiziram, ker je na pravem nivoju) bohnedej da še antenco zamenaš za krajšo. tako da umiri se, pejt na en pir pa se tako usedi da si boš lahko ogledoval svoj avto, katerega ti noben ni skritiziral.

Pa svojga odvetnika Škrata lahko s sabo uzame k ma od zagovarjanja že čist suha usta :lol:

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Sr jul 30, 2008 9:44 am

Upam da ti je Slicker povedal, pa se enkrat ti povem, da avto mi je VSEC, res se vidi da mas okus.
Slika

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Sr jul 30, 2008 9:47 am

S|icKeR je napisal/-a:... imej ga samo na renojevem forumu, kjer ne boš dobil kritike, razen mogoče od killaha, kateremu se vidi da je dovolj kritičen in si upa povedat kar mu ne paše. :clapclap

Marsikdo pove kaj si misli, ampak je spregledan ker je "nobody" ali pa kritiziran kaj se vsaja...

S|icKeR je napisal/-a:...imej ga samo na renojevem forumu, kjer ne boš dobil kritike,...drugi pa že če pokažeš stock avto upijejo in "umirajo" kako je lep. (RK foruma ne kritiziram, ker je na pravem nivoju) bohnedej da še antenco zamenaš za krajšo.

Ravno tako kot hvalijo na vse pretege tvoj avto... a mi lahko našteješ kaj vse si ti zamenjal na njem :!: :?:
Ne bi o tem, kje se vse hvalisa kako dobra je predelava, a na avtu samo feltne... dej dej...

PS: Ja, direktno si s tem postavil RK forum pod nivo...
Pa ne da me gane, ker nisem ravno bog ve kako aktiven tam, samo se mi zdi pa neumno najprej obtoževat niskost foruma, a v istem dihu rečt da ga ne kritiziraš... torej tudi ti nimaš j**c rečt bobu bob...

PA BREZ ZAMERE!
Zadnjič spremenil FBR, dne Sr jul 30, 2008 10:05 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr jul 30, 2008 10:04 am

Škrat je napisal/-a:Voith: ce mislis, da mene s tem provociras se posteno motis, meni cist dol visi. S tem postom si samo dokazal da si en navaden i****!

nikol nism zanikal ,da sem i****. sam da sem pa cist navaden i****, me pa kr mal zali :lol:

ce ti dol visi bi blo mogoce na mestu, da se tle zacnem z manekenkami tezit :lol:

drgac pa mal pomirila zacnite jest, persen, morfij in take zadeve.. je tko k bronhi - lakše se diše..

kar se pa lastnika tega kliota tiče pa;
nevem če si si pravilno predstavljal kaj pomeni ce nekaj javno predstavis.. to namrec pomeni, da ima vsak obiskovalec te teme popolno pravico napisat kritiko -kakrsnokoli ze, dokler se navezuje na doticni avto. in ce si si predstavlu, da ti bomo vsi peli slavospeve si se pac motil in bos mogu to zdej pozret. (al pa feltne zamenat :lol: )

uglavnem moja kritika je taka, da mi klio ni usec, usec pa mi je sveza ideja, ki si jo uporabil pri stevcih in sm te par postov nazaj ze prosu ce lahk kaksno sliko se prpopas od stevcev ponoc, ker se mi zdi da zna zgledat zanimivo.
Zadnjič spremenil Voith, dne Sr jul 30, 2008 1:34 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

FLINK
Uporabnik

Napisal/-a FLINK Sr jul 30, 2008 11:58 am

Je tudi nekaj resnice tukaj. Rk forum je tako nizko padel, da so najvecji updeti anence,letvice....
-avtor teme ne rabis imeti nix proti svabom. In pol avtov tukaj je zrihtanih za evropsko konkurenco, ne samo Slo. Zato je pa toliko renojevcev pobralo pokale?razen blacka nihce ne tekmuje vec za reno-pa se on ne vec. To se vidi-vrhunski audi grd, vrhunski megane rs grd-vazn d majo mlincki nove feltne gor in da so spusceni. Plastike bujnedej d je kej plastike. Cist v vednost...do take tocke je ze prslo
Lp
:)

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Sr jul 30, 2008 12:18 pm

FBR je napisal/-a:
S|icKeR je napisal/-a:... imej ga samo na renojevem forumu, kjer ne boš dobil kritike, razen mogoče od killaha, kateremu se vidi da je dovolj kritičen in si upa povedat kar mu ne paše. :clapclap

Marsikdo pove kaj si misli, ampak je spregledan ker je "nobody" ali pa kritiziran kaj se vsaja...

S|icKeR je napisal/-a:...imej ga samo na renojevem forumu, kjer ne boš dobil kritike,...drugi pa že če pokažeš stock avto upijejo in "umirajo" kako je lep. (RK foruma ne kritiziram, ker je na pravem nivoju) bohnedej da še antenco zamenaš za krajšo.

Ravno tako kot hvalijo na vse pretege tvoj avto... a mi lahko našteješ kaj vse si ti zamenjal na njem :!: :?:
Ne bi o tem, kje se vse hvalisa kako dobra je predelava, a na avtu samo feltne... dej dej...

PS: Ja, direktno si s tem postavil RK forum pod nivo...
Pa ne da me gane, ker nisem ravno bog ve kako aktiven tam, samo se mi zdi pa neumno najprej obtoževat niskost foruma, a v istem dihu rečt da ga ne kritiziraš... torej tudi ti nimaš j**c rečt bobu bob...

PA BREZ ZAMERE!

sori, redno spremljam reno forum in vem kaka je situacija. redkokdo kdaj kaj skritizira, je pa res da če že, ga pol vsi prepluvajo po dolgem in počez. to ti dam prav.
glede mojega avtomobila lahko v moji temi pregledaš kaj vse sem zamenjal. ni veliko so pa detajli in malenkosti, ki naredijo avto lep. če ga vsi hvalijo to ni moj problem, jz vsak avto zrihtam zase in po mojem okusu, če pa ga še kdo pohvali mi pa normalno da godi.
RK rofuma pa nisem kritiziral. če se noben ne upa skritizirat avtomobila nekega uporabnika, pol je avtomatsko forum pod nivojem? gor je veliko ljudi ki se zelo spoznajo na tehniko in radi pomagajo, kar je precej forumom ki jih spremljam tuje.
glede tega da pa nimam j**c reči bobu bob... malo spremljaj moje poste in boš vidu da povem tako kukr si mislim. če mi neki ni všeč povem, če mi pa je pohvalim. edino v pogovore o hondah se ne vtikam več, ker sem dobil prepoved.

Škrat
Nov uporabnik

Napisal/-a Škrat Sr jul 30, 2008 12:45 pm

more je napisal/-a:
S|icKeR je napisal/-a:Gass, ne rabiš tolko pizdt, ker ti noben nič slabega noče. pač fantje predlagajo druge felge, čeprav si povedal da jih ne boš menjal, ampak vseeno. pa kaj, je vsaj tema malo bolj zanimiva. drugače pa jz čez tega cliota nimam kj rečt, sem ga velikokrat pri mihatu ogledoval, čeprou je biu 80% časa razdrt notr. če ne druzga, tapet ni blo gor :lol: zunaj je bomba. tolko enih detailov kokr ma ta avto mislim da ga v mestu ni in na dolenjskem dvomim. sprednji del je super, tudi sam si dokazal da imaš okus ko si nadaljeval styling z rs pragi, zadnjim odbijačem in pa dvojnim auspuhom. prav tako so števci nekaj posebnega, meni osebno fenomenalni in prav zaradi njigove drugačnosti marsikateremu slovencelnu niso všeč. tako da navadi se. avto si dal na forum, če si pričakoval same hvalospeve si dal na narobni forum. imej ga samo na renojevem forumu, kjer ne boš dobil kritike, razen mogoče od killaha, kateremu se vidi da je dovolj kritičen in si upa povedat kar mu ne paše. :clapclap drugi pa že če pokažeš stock avto upijejo in "umirajo" kako je lep. (RK foruma ne kritiziram, ker je na pravem nivoju) bohnedej da še antenco zamenaš za krajšo. tako da umiri se, pejt na en pir pa se tako usedi da si boš lahko ogledoval svoj avto, katerega ti noben ni skritiziral.

Pa svojga odvetnika Škrata lahko s sabo uzame k ma od zagovarjanja že čist suha usta :lol:

Nisem js njegov odvetnik, ocitno nisi dojel vsebine mojih postov, na pir pa lahko greva ni probelma. Se nama pridruzis tudi ti da ti razjasnim kaj sem hotel povedati?
Poglejmo resnici v oči!

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk Sr jul 30, 2008 12:50 pm

O.K. da vidimo odziv
MOJE MNENJE!
Avto preveč bel, ali so pa šipe temnjene preveč oz. v napačni barvi.
Črna havba in sprednje luči ne sedejo. Mogoče, če bi v črni barvi, kot spodaj meglenke, pa še vprašanje.
Tisto okoli števcev je sicer zanimivo, jaz npr kaj takega zaradi čiščenja ipd niti pod razno ne dam v avto.
Drugače notranjost O.K., tudi audio zmontiran nekričeče.
O feltnah pa na Vašo željo NIČ.
Da ne bomo užaljeni.
Ostalo je pa kot vseh miljon clio-tov, ki se vozijo po SLO.

tip: francoska rižota še nikoli ni dobro izgledala ;)

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Sr jul 30, 2008 1:16 pm

FLINK je napisal/-a:Je tudi nekaj resnice tukaj. Rk forum je tako nizko padel, da so najvecji updeti anence,letvice....
-avtor teme ne rabis imeti nix proti svabom. In pol avtov tukaj je zrihtanih za evropsko konkurenco, ne samo Slo. Zato je pa toliko renojevcev pobralo pokale?razen blacka nihce ne tekmuje vec za reno-pa se on ne vec. To se vidi-vrhunski audi grd, vrhunski megane rs grd-vazn d majo mlincki nove feltne gor in da so spusceni. Plastike bujnedej d je kej plastike. Cist v vednost...do take tocke je ze prslo
Lp

Kaj zdaj usajaš reno forum. Ravno tako kot jaz spoštujem predelave ti spoštuj ljudi, ki jim ni do tega, da bi avto predelovali!

Sicer se pa ne vrti svet okoli plastike in avtomobilov. Sploh pa imaš različne tematike forumov. Klubi, ki so namenjeni specifičnim znamkam pa niso narejeni zaradi predelav samih, ampak zaradi druženja. Če gledam po tvoje, je BMW SLO na najnižjem nivoju, ker so pač gor v večini sami serijski avti in v nasprotnem primeru je honda forum na najvišjem možnem nivoju :shock:

Tema niti ni namenjena drugim forumom zato se držite teme, ki je namenjena oboževanju, kritiziranju predstavljenega avta!

Bom še jaz začel brisat komentarje tukaj!
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost