mega_ne je napisal/-a:blue_racer je napisal/-a:No hvala za slikco vsaj vidm na enmu k je podoben mojmu...
sam da te popravim - to je vugy predelal v PSju prvo slikco v njegovem prejšnjem postu
vugy je napisal/-a:mega_ne je napisal/-a:blue_racer je napisal/-a:No hvala za slikco vsaj vidm na enmu k je podoben mojmu...
sam da te popravim - to je vugy predelal v PSju prvo slikco v njegovem prejšnjem postu
tolko kot je napak...ker sem samo na hitro označo...kaj misliš da ni ugotovo da gre za ps![]()
samo poglej pri zadnjem kolesu, pa robe okoli zračnikov itd.
![]()
![]()
![]()
![]()
blue_racer je napisal/-a:Luleki da vas je treba iskat...ozeroma ne, sej ste vsi tle na avtomobilizmu!
Mislm da se tale tema lahko zaklene, k nekateri se delajo preveč norca sami iz sebe!
Otročaji!!
No sej bom pršu na kak show pogledat vaše švabske jetra, prerihtana da je še asfaltu nerodnu kaj se po njem voz!!
U glavnem zakon ste tuki na avtomobilizmu same zvezde...
Lp, Gass
S|icKeR je napisal/-a:Gass, ne rabiš tolko pizdt, ker ti noben nič slabega noče. pač fantje predlagajo druge felge, čeprav si povedal da jih ne boš menjal, ampak vseeno. pa kaj, je vsaj tema malo bolj zanimiva. drugače pa jz čez tega cliota nimam kj rečt, sem ga velikokrat pri mihatu ogledoval, čeprou je biu 80% časa razdrt notr. če ne druzga, tapet ni blo gorzunaj je bomba. tolko enih detailov kokr ma ta avto mislim da ga v mestu ni in na dolenjskem dvomim. sprednji del je super, tudi sam si dokazal da imaš okus ko si nadaljeval styling z rs pragi, zadnjim odbijačem in pa dvojnim auspuhom. prav tako so števci nekaj posebnega, meni osebno fenomenalni in prav zaradi njigove drugačnosti marsikateremu slovencelnu niso všeč. tako da navadi se. avto si dal na forum, če si pričakoval same hvalospeve si dal na narobni forum. imej ga samo na renojevem forumu, kjer ne boš dobil kritike, razen mogoče od killaha, kateremu se vidi da je dovolj kritičen in si upa povedat kar mu ne paše.
drugi pa že če pokažeš stock avto upijejo in "umirajo" kako je lep. (RK foruma ne kritiziram, ker je na pravem nivoju) bohnedej da še antenco zamenaš za krajšo. tako da umiri se, pejt na en pir pa se tako usedi da si boš lahko ogledoval svoj avto, katerega ti noben ni skritiziral.
S|icKeR je napisal/-a:... imej ga samo na renojevem forumu, kjer ne boš dobil kritike, razen mogoče od killaha, kateremu se vidi da je dovolj kritičen in si upa povedat kar mu ne paše.![]()
S|icKeR je napisal/-a:...imej ga samo na renojevem forumu, kjer ne boš dobil kritike,...drugi pa že če pokažeš stock avto upijejo in "umirajo" kako je lep. (RK foruma ne kritiziram, ker je na pravem nivoju) bohnedej da še antenco zamenaš za krajšo.
Škrat je napisal/-a:Voith: ce mislis, da mene s tem provociras se posteno motis, meni cist dol visi. S tem postom si samo dokazal da si en navaden i****!
FBR je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:... imej ga samo na renojevem forumu, kjer ne boš dobil kritike, razen mogoče od killaha, kateremu se vidi da je dovolj kritičen in si upa povedat kar mu ne paše.![]()
Marsikdo pove kaj si misli, ampak je spregledan ker je "nobody" ali pa kritiziran kaj se vsaja...S|icKeR je napisal/-a:...imej ga samo na renojevem forumu, kjer ne boš dobil kritike,...drugi pa že če pokažeš stock avto upijejo in "umirajo" kako je lep. (RK foruma ne kritiziram, ker je na pravem nivoju) bohnedej da še antenco zamenaš za krajšo.
Ravno tako kot hvalijo na vse pretege tvoj avto... a mi lahko našteješ kaj vse si ti zamenjal na njem![]()
![]()
Ne bi o tem, kje se vse hvalisa kako dobra je predelava, a na avtu samo feltne... dej dej...
PS: Ja, direktno si s tem postavil RK forum pod nivo...
Pa ne da me gane, ker nisem ravno bog ve kako aktiven tam, samo se mi zdi pa neumno najprej obtoževat niskost foruma, a v istem dihu rečt da ga ne kritiziraš... torej tudi ti nimaš j**c rečt bobu bob...
PA BREZ ZAMERE!
more je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:Gass, ne rabiš tolko pizdt, ker ti noben nič slabega noče. pač fantje predlagajo druge felge, čeprav si povedal da jih ne boš menjal, ampak vseeno. pa kaj, je vsaj tema malo bolj zanimiva. drugače pa jz čez tega cliota nimam kj rečt, sem ga velikokrat pri mihatu ogledoval, čeprou je biu 80% časa razdrt notr. če ne druzga, tapet ni blo gorzunaj je bomba. tolko enih detailov kokr ma ta avto mislim da ga v mestu ni in na dolenjskem dvomim. sprednji del je super, tudi sam si dokazal da imaš okus ko si nadaljeval styling z rs pragi, zadnjim odbijačem in pa dvojnim auspuhom. prav tako so števci nekaj posebnega, meni osebno fenomenalni in prav zaradi njigove drugačnosti marsikateremu slovencelnu niso všeč. tako da navadi se. avto si dal na forum, če si pričakoval same hvalospeve si dal na narobni forum. imej ga samo na renojevem forumu, kjer ne boš dobil kritike, razen mogoče od killaha, kateremu se vidi da je dovolj kritičen in si upa povedat kar mu ne paše.
drugi pa že če pokažeš stock avto upijejo in "umirajo" kako je lep. (RK foruma ne kritiziram, ker je na pravem nivoju) bohnedej da še antenco zamenaš za krajšo. tako da umiri se, pejt na en pir pa se tako usedi da si boš lahko ogledoval svoj avto, katerega ti noben ni skritiziral.
Pa svojga odvetnika Škrata lahko s sabo uzame k ma od zagovarjanja že čist suha usta
FLINK je napisal/-a:Je tudi nekaj resnice tukaj. Rk forum je tako nizko padel, da so najvecji updeti anence,letvice....
-avtor teme ne rabis imeti nix proti svabom. In pol avtov tukaj je zrihtanih za evropsko konkurenco, ne samo Slo. Zato je pa toliko renojevcev pobralo pokale?razen blacka nihce ne tekmuje vec za reno-pa se on ne vec. To se vidi-vrhunski audi grd, vrhunski megane rs grd-vazn d majo mlincki nove feltne gor in da so spusceni. Plastike bujnedej d je kej plastike. Cist v vednost...do take tocke je ze prslo
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost