SAVINJCAN je napisal/-a:felge mu noro pašejo. a to so od lagune 16 col? sem mislil, da so 17 col, ker ful vlke zgledajo.
lisko je napisal/-a:Sam , da si pa petko tko grdo v sneg porinu samo da si lahk clijiča slikal je mal grdo![]()
Sem se včer mimo peljal (zelena petka) lih ko si na veliko pucal avtek![]()
Drgač pa lučn clio škoda edino, da ni dizl :P
PuBBeC je napisal/-a:MAteo zelo lepe felne, drži se originala pa si zmago ja!
Aja kaj je kaj razlike pri takem motoru z takimi felnami in manjšimi ?? Glede pospeškov in končne hitrosti?
SAVINJCAN je napisal/-a:PuBBeC je napisal/-a:MAteo zelo lepe felne, drži se originala pa si zmago ja!
Aja kaj je kaj razlike pri takem motoru z takimi felnami in manjšimi ?? Glede pospeškov in končne hitrosti?
lahko ti povem, da se že meni pri 1.6 16v motorju zelo pozna pri pospeških med 15 col in 17 col, pri končni pa nimam razlike, edino kar je, da ima 17 col guma toliko večji obseg, da mi števec ne laže :P
MaTe0 je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:PuBBeC je napisal/-a:MAteo zelo lepe felne, drži se originala pa si zmago ja!
lahko ti povem, da se že meni pri 1.6 16v motorju zelo pozna pri pospeških med 15 col in 17 col, pri končni pa nimam razlike, edino kar je, da ima 17 col guma toliko večji obseg, da mi števec ne laže :P
Ne dirkam, avto mam za vožnjo iz točke A v točko B, pozna se na porabi iz 5.3-5.5 na zimskih in 5.7 - 5.9 na letnih gumah. Nekaj je ni pa neke panike.
Za študenta sem čist zadovoljen. Ko bo pa kaki samostojni vir prihodka bo pa že kaj druga padlo
Mam pa zaenkrat še na avtu zimske gume, ker mamo tukaj še malo snega in ogromno peska na cesti. In se mi ne splača davat še letnih. Tam okoli 10. marca ali pa bom kr počakal do otvoritve letne sezone
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost