gofra je napisal/-a:@ CupraR: oprosti ce gnjavim ampak res bi rad slisal tvoj feedback glede tega - sploh ce si stvari preizkusil...
LpF
nightmare je napisal/-a:Ti testi so buče.Pol je moja nangank al karkoli že bolša k pirelli?Res je da ni slaba za svoj dnar ni pa nit slučajno primerljiva.Govorim pa za teste na gume-direkt ne za katere druge.
gofra je napisal/-a:Zlata sredina Pancho, ce me spomin ne vara slabih 12kg...sprejemljivo zame. OZjke denimo, so razen Leggera-serije vse krepko tezje. Pa tudi original 17" je tu nekje...
@ Savinjcan: tudi ti si vabljen, da podkrepis izjavo s kaksnim tehtnim argumentom. Sem pred nakupom pnevmatik in bodo mnenja zelo dobrodosla.
Sam sem raziskal kar nekaj in prihajam do zakljucka, da se Falken pri nas enostavno "ni prijel" in je posledicno je underrate-an. Po tujih forumih je kup zelo zadovoljnih uporabnikov (Ce jih nastejem par: Monaro VXR, 350Z, M5, WRX Impreza, MR2 Toyota...samo par med njimi)...
CupraR je napisal/-a:gofra je napisal/-a:Price/performance pri tej gumi je dalec najboljsi. Je v rangu P Zero Nero (Ibiza Cupra in Fiesta ST), na katerih je AGP sicer serijsko in to vec kot zadosca![]()
LpF
Sanjaj ti ta rang, brez zamere sam nikakor ni na nivoju Nero, Re50A itd. Je pa cenovno res ugodna in posledično ok nakup.
gofra je napisal/-a:Pskoda, hvala - koliko casa pa ze zulis GY? Kako je z obrabo pri tebi?
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov