evo najdu sm ene

HaMzO je napisal/-a:Mindflash je napisal/-a:Uf... noro lep GTI!Jaz ne bi nič kaj preveč spreminjal.. kot celota zgleda odlično.
hvala za komentar![]()
ibica bomo naredil v nedeljo lepše slike če nam bo vreme dopušćalo, bom ti dovolu da poziraš na avtu :P :P
HaMzO je napisal/-a:Mindflash je napisal/-a:Uf... noro lep GTI!Jaz ne bi nič kaj preveč spreminjal.. kot celota zgleda odlično.
hvala za komentar![]()
ibica bomo naredil v nedeljo lepše slike če nam bo vreme dopušćalo, bom ti dovolu da poziraš na avtu :P :P
speedfreak je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:Mindflash je napisal/-a:Uf... noro lep GTI!Jaz ne bi nič kaj preveč spreminjal.. kot celota zgleda odlično.
hvala za komentar![]()
Spet ti v Sofri..fajn sika avto še vedno
snikerson je napisal/-a:uf, pa mate ene 1000konjev vse skupaj v garaži, skor za enga veyrona
HaMzO je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:.....šele sedaj "skužil" (x5 te je izdal)ti si "preminger" z vw-ja.....
Dober vozni park drugače..... :P
jp![]()
aja pozabu sm oment da ta cls je lohk še nižji, sam k sm kidal snek sm ga dvignu :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost