pskoda je napisal/-a:Golf ma full več navora kot honda, kar je pomembno za težo. Drugač osebno teško vrjamem da je honda pičla golfa.
abbe je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Golf ma full več navora kot honda, kar je pomembno za težo. Drugač osebno teško vrjamem da je honda pičla golfa.
jst vrjamem da ga je honda u startu udarla dol,ker je dost lazja pa se hitrj zavrti,sam da je pa golf ni mogu do 190km/h dohtet pa ne vrjamem.
je pa mozno ker itak ne vemo kako je golf ohranjen (motor,menjalnik)
pskoda je napisal/-a:Jaz mislim da je nekaj narobe z golfom ali voznikom, ker pri nas imajo kar nekaj cvicov pa smo šli z novim bravotom dizlom 150km čipanga na 180km pa ni honda mogla nič, razen ko so štartal z nule
pskoda je napisal/-a:Jaz mislim da je nekaj narobe z golfom ali voznikom, ker pri nas imajo kar nekaj cvicov pa so šli z novim bravotom dizlom 150km čipanga na 180km pa ni honda mogla nič, razen ko so štartal z nule
Original-One je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Jaz mislim da je nekaj narobe z golfom ali voznikom, ker pri nas imajo kar nekaj cvicov pa smo šli z novim bravotom dizlom 150km čipanga na 180km pa ni honda mogla nič, razen ko so štartal z nule
Nevem. Recimo 200KM GTI brez dsgja ma do 100 7,2 sec. Če ma vti res tok, kot je on navedel gor, potem do the math.
abbe je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Jaz mislim da je nekaj narobe z golfom ali voznikom, ker pri nas imajo kar nekaj cvicov pa so šli z novim bravotom dizlom 150km čipanga na 180km pa ni honda mogla nič, razen ko so štartal z nule
to bi tut jst reku.
am sam sm zj mau zmeden a komentirate vr6 vs vti al zj o tem tdi-ju govorimo.ker ce je govora o tdi-ju ma jst tut en lep filmcek:)
ce lastnik teme dovoli dam link..
pskoda je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Golf po mojem puši ker more več šaltat in ima dosti manjše uporabno območje vrtljajev; v šaltanju se zgubijo sekunde
Tu se pa ne strinjam, honda ima manjše območje uporabnih vrtljajev
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov