Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

BOKI81
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a BOKI81 Pe avg 07, 2009 5:54 pm

Je mogoče kdo zasledil zadnje led luči, če se jih da kje dobiti po "normalni" ceni ;)
LP

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Pe avg 07, 2009 6:09 pm

danes viden v centru Lj :shock: nor avto :tomidelej: full dobr zgleda,mogoče ga je treba mal spustit,če ga že nisi :P :D

lp

BOKI81
Novinec

Napisal/-a BOKI81 Pe avg 07, 2009 6:12 pm

RejmiK je napisal/-a:danes viden v centru Lj :shock: nor avto :tomidelej: full dobr zgleda,mogoče ga je treba mal spustit,če ga že nisi :P :D

lp

Je že spuščen 20mm....glih pravo razmerje med udobnostjo in športnostjo:)
lp

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Pe avg 07, 2009 6:14 pm

BOKI81:
Vse imas ze na cetrti strani (kaj vse je potrebno itd) poleg tega ne vem kaj misli z "normalno"
ceno... taksne cene so, ce ti je pa to prevec, potem ne vem zakaj imas B8.
Zadnjič spremenil MacTron, dne Pe avg 07, 2009 6:17 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Pe avg 07, 2009 6:16 pm

BOKI81 je napisal/-a:
RejmiK je napisal/-a:danes viden v centru Lj :shock: nor avto :tomidelej: full dobr zgleda,mogoče ga je treba mal spustit,če ga že nisi :P :D

lp

Je že spuščen 20mm....glih pravo razmerje med udobnostjo in športnostjo:)
lp

sj se mi je zdel sam nism biu čis prepičan :P ..če bi ga js meu bi ga še mau :D

lp

BOKI81
Novinec

Napisal/-a BOKI81 Pe avg 07, 2009 6:24 pm

MacTron je napisal/-a:BOKI81:
Vse imas ze na cetrti strani (kaj vse je potrebno itd) poleg tega ne vem kaj misli z "normalno"
ceno... taksne cene so, ce ti je pa to prevec, potem ne vem zakaj imas B8.

Dej lepo te prosim....mal mimo sekaš z takimi komentarji. Pač je treba mal probat skoz cenej prit če se da ;)
lp

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Napisal/-a MacTron Pe avg 07, 2009 6:32 pm

BOKI81: off: Poglej, lepo sem ti povedal na cetrti (4. strani) imas pogovor med mano in
LittleDevil-om kaj je potrebno za LED zadnje luci (S4) (torej tu ti mislis, da sekam mimo)
uredu. Clovek ti ocitno ne ves, da niso to samo luci ampak je potrebno malo vec kot samo to.

Poleg tega sem ti povedal taksne cene SO, na koncu pa sem ti povedal, da ne vem zakaj
sprasujes za neko "normalno" ceno, ce bo potem "cisti pofl" clovek imas B8 ne B5 (govorim
o elektroniki) vzemi original ali preverjeno. Ampak ne, ocitno ti obvladas drugace... kapo dol.

BOKI81
Novinec

Napisal/-a BOKI81 Pe avg 07, 2009 6:58 pm

MacTron je napisal/-a:BOKI81: off: Poglej, lepo sem ti povedal na cetrti (4. strani) imas pogovor med mano in
LittleDevil-om kaj je potrebno za LED zadnje luci (S4) (torej tu ti mislis, da sekam mimo)
uredu. Clovek ti ocitno ne ves, da niso to samo luci ampak je potrebno malo vec kot samo to.

Poleg tega sem ti povedal taksne cene SO, na koncu pa sem ti povedal, da ne vem zakaj
sprasujes za neko "normalno" ceno, ce bo potem "cisti pofl" clovek imas B8 ne B5 (govorim
o elektroniki) vzemi original ali preverjeno. Ampak ne, ocitno ti obvladas drugace... kapo dol.

Sem prebral vse ....jst samo sprašujem če je MOGOČE KJE CENEJE ta isti izdelek oz podoben...to je možno veš da je isti izdelek nekje drugje cenejši!! Te spoštujem vem da imaš veliko znanja o avtomobilih še posebej o audijih in vem kaj mi govoriš, kapo dol res... samo nekih neumesnih "voziš B8, zakaj pa ne kupiš to kar je, cena je taka, bla bla bla,,,,se tud zate ne spodobi."
No hard feelings ;)
Lp

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Napisal/-a MacTron Pe avg 07, 2009 7:09 pm

BOKI81: off:
Ne, se ne da, ker je to edini trenutni EUROtrader z aktivacijskimi dongli v kolikor pa teh
ne zelis imas pa moj link kjer so pa cenejse za cca. 160€, ampak za ostalo si bos pa moral
sam najti na spletu (aktivacijski module nacrte itd). Poglej, ce zgornjega stavka ne razumes
sem ti ga ze povedal pa ti ga bom ocitno se enkrat "cenkas se za B5, ne pa za B8 uredu?"
Torej vozis tak avto kjer je taksna elektronika in kjer ima taksno ceno... zdej pa dovolj.

Se enkrat NI cenejsega, ce pa je je pa brez tistih aktivacijskih modulov (kjer pa se moras
sam znajti) to sem pa tudi ze obrazlozil tudi v kataloskih st. 700€ / 550€ end of story.

BOKI81
Novinec

Napisal/-a BOKI81 Pe avg 07, 2009 9:36 pm

MacTron je napisal/-a:BOKI81: off:
Ne, se ne da, ker je to edini trenutni EUROtrader z aktivacijskimi dongli v kolikor pa teh
ne zelis imas pa moj link kjer so pa cenejse za cca. 160€, ampak za ostalo si bos pa moral
sam najti na spletu (aktivacijski module nacrte itd). Poglej, ce zgornjega stavka ne razumes
sem ti ga ze povedal pa ti ga bom ocitno se enkrat "cenkas se za B5, ne pa za B8 uredu?"
Torej vozis tak avto kjer je taksna elektronika in kjer ima taksno ceno... zdej pa dovolj.

Se enkrat NI cenejsega, ce pa je je pa brez tistih aktivacijskih modulov (kjer pa se moras
sam znajti) to sem pa tudi ze obrazlozil tudi v kataloskih st. 700€ / 550€ end of story.

:ue

he he joke ;)
Lp

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Pe avg 07, 2009 10:03 pm

po kmečko, original S5 niso samo luči, imajo še velik kos dodatne elktronike, kaj pa naredi to luč 2x dražjo.

Lahko pa zadevo rešiš ceneje in daš gor navadn kos plastike in nanj nalotaš 8 rdečih visokosvetlečih led diod, cena materiala 20€ za obe luči... (stem da brez E odtisa)

Imaš samo te 2 možnosti, če pa želiš imet avto ki bo za mali dnar zgledal lep z originalnimi deli pa moraš kupit avto, ki že v osnovi nima dragih delov :D

Don't make the MacTron angry, you won't like him when he's angry :twisted:

LittleDevil
Novinec

Napisal/-a LittleDevil So avg 08, 2009 12:12 pm

Za moje pojme se ti najbolj splača vzeti komplet za 700€ + PTT (luči adapterje + dongle) pri kufatec.de. Tudi če dobiš luči kje ceneje, moraš še vedno kupiti aktivacijski modul ki stane 250€ + PTT iz Nemčije. Za pravilno delovanje luči potrebuješ priložene adapterje, ter 4 kable, ki jih je potrebno vklopiti na BCM2 modul. Tudi če imaš doma VAG-COM ne moreš skodirati luči, kajti modul (dongle) posodobi firmware na BCM2 modulu in ga pravilno skodira za LED luči.

Na tem linku so luči dražje kot na kufatec.de + zraven NI aktivacijskega modula, ter adapterjev. Cena 539,99€

Audi-A4-S4-B8-8K-Limosine-LED-Rueckleuchten

www.kufatec.de Komplet 699€ - 249€ dongle = se pravi luči stanejo 450€

http://www.kufatec.de/shop/product_info ... A4-S4.html

LP

---
edit mactron: krajsanje linkov! navodila so tu:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 633#784633

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Napisal/-a MacTron So avg 08, 2009 12:24 pm

LittleDevil: off: Sem mu za razlozil, ni bilo potrebno se enkrat dodajat linkov, ker so ze
na 4. strani. Pa v kolikor dodajas ebay linke jih tudi skrajsaj. Poleg tega hoce on po vsej
sili nizjo ceno in sem mu povedal, da NI nizjih cen od tega.

Mille
Nov uporabnik

Napisal/-a Mille So avg 22, 2009 11:04 pm

:?
kot jaz razumem on noče po vsej sili nižje cene ampak sprašuje, če mogoče kdo ve ali se jih da kje dobiti po normalni, se pravi nižji ceni..as simpel as that...

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Ne avg 23, 2009 9:54 am

Pri A6 C6 je tako... Pri menjavi iz navadnih luci v LED luci je treba z VAG-COM-om 'povedati' racunalniku, da imas na avtu LED diode. Stvar deluje takoj, brez kakrsnihkoli adapterjov/drugacnih konektorjev.
[size=75]Volvo. For life.[/size]

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Ne avg 23, 2009 10:00 am

MacTron je napisal/-a:LittleDevil: off: Sem mu za razlozil, ni bilo potrebno se enkrat dodajat linkov, ker so ze
na 4. strani. Pa v kolikor dodajas ebay linke jih tudi skrajsaj. Poleg tega hoce on po vsej

kako pasi lah preprican da ni nizjih cen?
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Ne avg 23, 2009 10:02 am

abbe je napisal/-a:
MacTron je napisal/-a:LittleDevil: off: Sem mu za razlozil, ni bilo potrebno se enkrat dodajat linkov, ker so ze

haha. to je psihologija :tomidelej: :EE

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Napisal/-a AudiBoy Ne avg 23, 2009 11:23 am

abbe je napisal/-a:

Teoreticno drzi to, da ni nizjih cen. Trenutno lahko najceneje dobis te luci na eBay-u, tudi nasploh. Ce pocakas se mesec ali dva, bodo cene teh luci drasticno padle.

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne avg 23, 2009 11:28 am

AudiBoy je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:

Teoreticno drzi to, da ni nizjih cen. Trenutno lahko najceneje dobis te luci na eBay-u, tudi nasploh. Ce pocakas se mesec ali dva, bodo cene teh luci drasticno padle.

zakaj pa to :lol:
poglej S6 Ledice, katerim je cena v 1 letu padla za 50€ mogoče

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Napisal/-a AudiBoy Ne avg 23, 2009 11:41 am

Pollo je napisal/-a:zakaj pa to :lol:
poglej S6 Ledice, katerim je cena v 1 letu padla za 50€ mogoče

Poglej xenon luci od A6... za 50€ dobis obe.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov