Ja ne!! Ti imas tudi STja!!
Samo taksne velikosti nalepke ne dobis!Pol pa bi moral stuklat pa ne vem ce bi lepo zgledalo! Dolg je glih tam okrog 107cm, širok nekje 10, nalepko pa dobis recimo 100x20! Mislite da bi se fejst vidlo ce bi stuklal!
Pa če vam povem, da sem klical lesnika ko dela s foliatec pa mi je on ceno povedal!
Manjse nima kot sem napisal odzgoraj oz. ma samo bi moral stuklat!
Na streho kaj te vem ne se zaj!
po vsej verjetnosti bom sam kupo folijo pa dal enemu naret!
Matjaz46: kontaktiri www.poglejpoglej.si , ni lih blizu tebe ampak za razliko se splača.... pomoje bo dost cenej pršl, ker neki časa nazaj je bla cena za streho manjšega avta 80€, za tist difuzor več k 50€ ne bi smel pridt...
Meni so pa originalne od ST-ja čisto simpatične in jih sploh je bi menjal... bi zgledal že kičasto. Edino če bi imel belega, bi morda nadel kakšne črno-srebrne feltne...
Meni so tudi original zelo vsec samo ce bom najdo kaksne lepe črne z lepim robom pa zelo lahke jih bom mogoče vzel!
Original da bi dal v crno pa ne pride v postev ker bi nikak zgledalo! Raje druge kupim!
Matjaz46 je napisal/-a:po vsej verjetnosti bom sam kupo folijo pa dal enemu naret!
Lej, tukaj pa ti nardijo tud vzorec karbona v barvi vozila, torej podlaga oranžna, gor na njo pa vzorec karbona. Al pa navaden karbon look kot si imel sprva v mislih.