207sport je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:pa kaj ti si tak mali al delaš iz drugačnih razlogov take zanič in nepregledne slike? daj eno normalno sliko naredi
težko je it nekam tle v NM k da bi blo lepo ozadje...na sliki pa bi prsla se bolj do izraza. posebej pa k se mi je še mal modilo... no ja s telefonom je slikano...
IcEm4n je napisal/-a:207sport je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:pa kaj ti si tak mali al delaš iz drugačnih razlogov take zanič in nepregledne slike? daj eno normalno sliko naredi
težko je it nekam tle v NM k da bi blo lepo ozadje...na sliki pa bi prsla se bolj do izraza. posebej pa k se mi je še mal modilo... no ja s telefonom je slikano...
Ne vem, če ga je motilo ozadje, ampak to, da je iz čudnih kotov slikano...
MaTe0 je napisal/-a:Škoda da si jih šel barvat. K taki barvi vozila tud men ne potegnejo črne. Bi rajš kup fedre za ta denar pa ga znižal, bi blo bolš, pa bi lahk potem še vedn barvalNo saj tvoj okus in denar
Tolk fejst napačno pa tud ni. LP!
MuRiCi je napisal/-a:Daj že 1x take gor,da pridejo do izrazaker te niso za nikamor
![]()
.....pusto bi take kot so ble,pa ga znižu,bi več naredu,ko pa da si ta rob delo gr.....
C4V4L13R je napisal/-a:po moje si tud mal mim pihnu. sem vidu enkrat avto pr brblarni, v živo po mojem okusu še slabš izpade. temno plav avto pa črne felne no-go...sam spustit bi ga mogu pa distančnike gor dat pa bi blo super...
p.s.
se tud okol novga mesta najde kak dober plac za slikat
http://c4v4l13r.shrani.si/?Astra
rok46 je napisal/-a:C4V4L13R je napisal/-a:po moje si tud mal mim pihnu. sem vidu enkrat avto pr brblarni, v živo po mojem okusu še slabš izpade. temno plav avto pa črne felne no-go...sam spustit bi ga mogu pa distančnike gor dat pa bi blo super...
p.s.
se tud okol novga mesta najde kak dober plac za slikat
http://c4v4l13r.shrani.si/?Astra
no sej tud ti nisi nekih hudih placou mel ne![]()
drugače pa...spustit ga pa bo prec bolše
giffy je napisal/-a:Ka si ze spustu avto?
Pa kaj ga bos sam ucpredi al tut uzat?
Ucpredi je taka gromozanska lukna med gumo pa blatnikom.
Pa ce bos sam ucpredi al pa ce si ga slučajno ze, povej kak se kej drzi avto ceste, pa kujk bos dal.
Hvala
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov