Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Re: Civilni policijski avtomobili - Dolenjska

Napisal/-a Jerch_ Po jan 24, 2011 2:14 am

Tattoo- je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:
Sm4jli je napisal/-a:Vozila Audi A4 so od Specializirane enote za nadzor državne meje (SENDM). Večinoma se vozijo po AC in regionalkah. Ko zaznajo kakšenga sumljivca (največkrat razne polno naložene Romunske kombije, avtobuse ipd..) se naredi kontrola. Če se ugotovi kakršna koli kršitev je na kraj dogodka poklicana patrulja z "marico". Tako, da v Audiju in v LandCruiserjih se ilegalici ziher ne bodo vozili =)

Audiji so aktivni na območju celotne Slovenije (notranja kontrola Schengenske meje)

Ja če sem prav razumel, so to vozila za naše (Bela krajina ipd.) obmejne policaje, ki so se nedavno nehali vozit s Terranoti (Octavie so še vedno v uporabi), tako tudi piše v članku in sem slišal tudi osebno iz dokaj zanesljivega vira.

Če imaš take informacije, potem je tvoj vir precej daleč od zanesljivega...je Sm4jli pravilno povedal, za kaj in kako bodo uporabljali ta vozila! ;)

no glede na to, da ste eni dobro informirani me potem zanima ali bodo tej audiji in nevem kdo še vse nadzorovali na AC kot carina ali pa finančna policija v italiji?
ali bodo imeli tudi provide itd.. ter bo nadzor potekal tudi kar se tiče hitrosti?

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Po jan 24, 2011 8:16 am

Preberi si članek na linku, ki sem ga prilimal.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Po jan 24, 2011 8:33 pm

~toMmy~ je napisal/-a:Preberi si članek na linku, ki sem ga prilimal.

aha.. prebral natančno. no super, da tudi tej novi nimajo provide. potem pa res nevem kakšno bo delo razen ustavljati sumljivce v avtih, ki težko presežejo omejitve na AC..
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 30 gostov