MacTron je napisal/-a:zlarre_: Np. Mislil sem, da bo slabse, ampak je dobro izpadlo (glede na obledetost).
Zadnja na odbijaču ni tako črna kot sprednja....je pa temnejša.

King1 je napisal/-a:videl danes podobno alfico z koprsko registracijo blizu celja. jo očitno ima še nekdo na primorskem koncu razen, če si bil ti?
je pa bila rdeča z istimi feltnami in malo obledela a vendar čista.
lp
Nisem bil jaz. Temno rdeča je od kolega z črnimi feltnicami.
To je ta:

Moja je bolj svetla....

Trenutno ni registrirana, tako da nesmem na cesto.....prej ali slej pa bom tudi jaz šel z svojo v Celje, saj punca živi gor in se dosti potepava po mestu.

defasturias je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:defasturias je napisal/-a:Ko je plastika enkrat obledela mislim da ji ne moreš povrnit sijaja, vsaj če ni barvana.
To kar si ti napisal je zlarre_ (Zlatko) ze slisal na oni strani in mislim, da je tudi sam
povedal, da zeli
cim cenejso resitev. Poleg tega pa sem tudi samo izrecno izpostavil
besedo hitra resitev (glej na oni strani).
zlarre_: Np. Mislil sem, da bo slabse, ampak je dobro izpadlo (glede na obledetost).
5eur za primer za plastiko in 5eur za črn sprej, ali pa on sprej, ki ne potrebuje primerja in je prav za te plastike je zelo poceni in dolgotrajna rešitev.
Zdej se že menim z kolegom, da dam črne plastike komplet barvat. Tako da je to zdej za silo, sam da ne zgleda tako zbledelo vse.