dominic je napisal/-a:mater sem lacn =)...
sma ze dva....lepota od avta bo tole....ko pride spomlad in bo vse zmontirano
mas okus ded
![preberi si :[]](./images/smilies/menu-readthepost2.gif)

dominic je napisal/-a:2... samo, jaz sem mislo da jih je vec =)...
pa daj, podvizaj se z temi fedri...kaj cakas, mogoce pa te bom zdaj kdaj ujel v speglu =)...samo ne za dolgo :P, hec...lepo rihtaj se naprej, saj ves...
lp, dominic...
Vasc0 je napisal/-a:dominic je napisal/-a:2... samo, jaz sem mislo da jih je vec =)...
pa daj, podvizaj se z temi fedri...kaj cakas, mogoce pa te bom zdaj kdaj ujel v speglu =)...samo ne za dolgo :P, hec...lepo rihtaj se naprej, saj ves...
lp, dominic...
pri meni še pod havbo vse originaltak da lepo prosim:) ko pa bom tolk dnara vloži kot ti v svojga saugerja pa se boma menla
heh :P
dominic je napisal/-a:jay...za kaj takega pa bi moral orenk cipat...saj sam ve...da je bil z prejsnim pocasnejsi, proti opelici, pa je imela za odtenek majn ps kot moja... =), tako da bi blo treba zgance jest... =) mam teh 125ps dovol za lord of the ring´s
lp, dominic...
p.s.Vasc0 je napisal/-a:dominic je napisal/-a:2... samo, jaz sem mislo da jih je vec =)...
lp, dominic...
pri meni še pod havbo vse originaltak da lepo prosim:) ko pa bom tolk dnara vloži kot ti v svojga saugerja pa se boma menla
heh :P
prvo kot prvo imas prisilno polnjeno masino... =)...tak da bi bil tvoj sauger, hitro dol z puhalom =)...heheh...
jay je napisal/-a:no ja sem pred kratkim vozil sicer originalnih 125hp "oplovih" in ni nekaj presenečalo
@vasco: lepo ti to rihtašboš mogo prit na kak meet pokazat stroj.
abbe je napisal/-a:lepo ciljas
ludbe je napisal/-a:lepe cilje imaš ja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov