Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Sing
Nov uporabnik

Napisal/-a Sing So avg 15, 2009 11:43 am

pskoda je napisal/-a:Za tak avto ne moreš rečt da je grd že samo zaradi samega vloženega truda, pač ti ni všeč, grd bi bil če bi vse stran viselo ali bil rjav, razbit,...

Očitno se mu ne da dopovedat kakšen je pomen besesde "GRDO"

Z enim stavkom pišeš, da naj se te ne obremenjuje a istočasno ti s takimi izjavami obremenjuješ lastnika.

Bot faca pa stop na enem showu do lastnika pa mu reč, tvoj avto mi je grd.
No zakaj tega ne nardiš? Ker se nočš umazat. Tuki za steno ti je pa z veseljem pisat takšne bedarije.

Pa če si vsaj mal razgledan veš kdo graja čez stvari in se s tem razpisuje...

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek So avg 15, 2009 11:49 am

pskoda je napisal/-a:Za tak avto ne moreš rečt da je grd že samo zaradi samega vloženega truda, pač ti ni všeč, grd bi bil če bi vse stran viselo ali bil rjav, razbit,...

to ni res. takrat bi reko da je grd in zanemarjen. zdaj pa mi je grd. zakaj mi je grd? ker mi ni všeč. enostavo. tako kot tebi mogoče mi moj avto pa še komu drugemu. get it. končajmo zdaj ker nima smisla.

stig: glede avtoshowa pa ni problema, z veseljem mu povem svoje mnenje ob pivu.
Zadnjič spremenil DaDek, dne So avg 15, 2009 11:50 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda So avg 15, 2009 11:49 am

Sing je napisal/-a:

Očitno se mu ne da dopovedat kakšen je pomen besesde "GRDO"

Z enim stavkom pišeš, da naj se te ne obremenjuje a istočasno ti s takimi izjavami obremenjuješ lastnika.

Bot faca pa stop na enem showu do lastnika pa mu reč, tvoj avto mi je grd.
No zakaj tega ne nardiš? Ker se nočš umazat. Tuki za steno ti je pa z veseljem pisat takšne bedarije.

Pa če si vsaj mal razgledan veš kdo graja čez stvari in se s tem razpisuje...

In kaj obremenjujem lastnika? Jaz nisem nikol rekel da je avto grd ampak sem samo povedal kaj zame pomeni beseda grd, v prejšnem postu sem samo omenil da so feltne bolj tako, nikol pa nisem rekel da je grd ni pa spet tako lep da bi se po trepalnicah metal. Drugače je pa moje mišljenje, da je ta avto izgubil svoj namen, inžiniri so se matrali da so vskladili podvozje oz oprijem cestišča kar jim je tudi v nadpovprečju ratalo, z temi stvarmi pa izgubi svoj namen. Športni avto naj ostane šprten
Zadnjič spremenil pskoda, dne So avg 15, 2009 11:57 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Sing
Nov uporabnik

Napisal/-a Sing So avg 15, 2009 11:57 am

Se opravičujem. Te besede so letele na DADEKA! ;)

Drugače pa avto ni izgubil nobenih performans glede podvozja in lege...
Te plastike ne ovirajo športne vožnje pri raznih slalom dirkah in podobno...
Očitna aerodinamika se začne gibati od 150km/h dalje... Vse kar je tukaj minusa je to, da pri višjih hitrostih avto doseže za 2-3% manjšo hitrost, se pravi 240 serijski, dodelani 235 km/h.
Zadnjič spremenil Sing, dne So avg 15, 2009 12:07 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Napisal/-a pskoda So avg 15, 2009 11:58 am

Sing je napisal/-a:Se opravičujem. Te besede so letele na DADEKA! ;)

Se mi je zdelo, nič hudga

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 So avg 15, 2009 12:27 pm

jaz pa rečem samo tole: kak se vam da v tej vročini :lol: :lol:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Sing
Nov uporabnik

Napisal/-a Sing So avg 15, 2009 12:30 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:jaz pa rečem samo tole: kak se vam da v tej vročini :lol: :lol:

Men se nit nebi dal... sam sm na bolniški.. čeprou je sobota :D

romanll
Novinec

Re: rs

Napisal/-a romanll So avg 15, 2009 12:40 pm

SINISA KAJIS je napisal/-a:vsakemu je svoj lep.ce ma pa nekdo vec kot ti? ja normalo da ti bo grd (oz.bo folsarja ker ti tega nimas) :-P :-P

fora ni v fovšariji :shock:
ampak enostavno je grd da grši ne bi mogel biti,če pa bi bil serijski je pa druga pesem

Uporabniški avatar
207cc
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a 207cc So avg 15, 2009 1:04 pm

Tkole je..... avto je men osebno v redu. Daleč od tega da bi mi bil grd, je pa res da ful po mojmu okusu spet ni. Drgač sm pa na temu forumu vidu že ogromno res obupnih pa pocen zrihtanih avtov pa ste jih eni na polno hvalil in mislm da TA Megan spet ni tako obupen primer, da si zasluž 5 strani pluvanja.

Lastniku pa sam še to.... ne obremenjuj se pa furej veselo teh 225 končkov ;)

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard So avg 15, 2009 1:19 pm

SINISA KAJIS je napisal/-a:vsakemu je svoj lep.ce ma pa nekdo vec kot ti? ja normalo da ti bo grd (oz.bo folsarja ker ti tega nimas) :-P :-P

Kaj pa ti veš kdo ma več ali manj kot ti, prepotentnež eden?

Tudi meni ni všeč, v bistvu mi je obupen, lahko uporabim tudi besedo grd. Zrhitan je brezokusno. In tak mi ni zato, ker ga jaz nimam in bi ti bil nevoščljiv, ampak zato ker je pač enostavno povedano grdo predelan, pa čeprav je predelava vrhunska/profeisonalna/kvalitetna!

Sicer pa enim je lep, drugim grd, eni so nekje vmes, kaj ma to sploh veze na koncu? Sploh eni, recimo tisti Sing na vse pretega proba vsilit neko svoje mnenje o obliki drugim. V čem je smisel tega?

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered So avg 15, 2009 2:03 pm

Kaj ste smešni tisti ki težite tistim ki pravijo da je avto grd in da so fovšljivi. Človek je avto dal na forum, pod forum galerija, v tem forumu se avtomobili komentirajo(komentirati pomeni izrazit mnenje, kakor pa vem pa ni pravila, da je dovoljeno samo pozitivno mnenje), tako da kje je problem sprejeti kritiko. Valda da ne morejo biti same pohvale, prav je , da če je avto nekomu GRD da napiše da mu je GRD. Kaj če nekaj olepševati, da mu ni všeč, al pa da ni po njegovem stilu. Če ste pa eni tako čustveno občutljivi na hude besede, potem pa je verjetno prostor za vas na ringaringaraja.si, tam so pa forumačeki bolj prijazni, domnevam vsaj.
Verjamem da ta avto v živo zgleda dosti bolje kot na teh slikah, ampak to je krivda lastnika, lahko bi se malo bolj potrudil pa naredil ene solidne slike, bi bli komentarji gotovo mal drugačni. Moje mnenje je da ima ta avto dober fastandfurious stajling in ga je tudi treba gledat tako, sploh pa ker je renold je to prebavljivo, če bi bilo pa toliko krame na kakem golfu, bi pa gotovo bilo smešno. Bi pa dal veliko grajo na feltne. Te feltne pač(po mojem mnenju in še kakem očitno) izražajo cenen(ameriški) videz, pa če so bile najdražje, če bi dal na ta avto oz ultraleggera srebrne, bi bil pa bombastičen avto.

Sing
Nov uporabnik

Napisal/-a Sing So avg 15, 2009 5:00 pm

lizard je napisal/-a:

Tudi meni ni všeč, v bistvu mi je obupen, lahko uporabim tudi besedo grd. Zrhitan je brezokusno. In tak mi ni zato, ker ga jaz nimam in bi ti bil nevoščljiv, ampak zato ker je pač enostavno povedano grdo predelan, pa čeprav je predelava vrhunska/profeisonalna/kvalitetna!

Sicer pa enim je lep, drugim grd, eni so nekje vmes, kaj ma to sploh veze na koncu? Sploh eni, recimo tisti Sing na vse pretega proba vsilit neko svoje mnenje o obliki drugim. V čem je smisel tega?

No za piko na I! Bom fer in ne bom govoru po imensko ampak...

Tukej sta dva uporabnika, ki sta konkretno skritizirala avto a slabo leto dni nazaj sta prišla posamezno večkrat gledat avto, da bi ga kupila...

In kako vas naj pol folk resno jemle?
Zdej se bom pa res samo nasmeju pa si mislu svoje.

Siniša, kle maš potrdilo, da sta so tuki pacienti, ki so si želel avto, žal pa niso mel tok pod palcem in si jih prehitel. In zdej nabijajo kako je avto grd in podobno. Ja svašta. No, mogoče sta pa hotla plastike dol pobrat, hahaha :D

Eni si za steno naforuma prou bruke delate.

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ So avg 15, 2009 6:16 pm

Siniša, kle maš potrdilo, da sta so tuki pacienti, ki so si želel avto, žal pa niso mel tok pod palcem in si jih prehitel.
Eni si za steno naforuma prou bruke delate.[/quote]

niso imeli toliko pod palcem? ali pa jima enostavno ni bil vsec ko sta ga videla na lastne oci. si pomislil na to? :har

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Ne avg 16, 2009 10:16 am

lizard je napisal/-a:

:tomidelej:

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Napisal/-a pskoda Ne avg 16, 2009 11:02 am

Ja, zdej so pimp zadeve, ledice, črne strehe, feltne na rob in

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Ne avg 16, 2009 11:11 am

Nebi blo čudno, če bi se kaj pregrevalo s tistimi verjetno fake odprtinami za zrak. Ima vsaj radiator spredaj odprto pred njim? Al ste zamašili, ker je grdo :roll:

Drugače prednost tega avta je v tem, da je močnejši kot bi si človek mislil. Jaz bi si za tak avto mislil, da ima not osnovni motor, 1.4 al dci 80 :twisted:
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK Ne avg 16, 2009 11:16 am

pskoda je napisal/-a:Ja, zdej so pimp zadeve, ledice, črne strehe, feltne na rob in

haha itaq, klosarski "pimp raperji vona bi "....kao pistolj in kes :D :D

btw, avto je spica.
:)

Veyron
Nov uporabnik

Napisal/-a Veyron Ne avg 16, 2009 12:01 pm

Tale tema je pa tipična slovenska foušija! Vsakmu je svoj avto všeč, priznam da mi na tem meganu kaka stvar preveč (zadni spojlerji), ampk glavno je, da je lastniku všeč.

Ne obremenjuj se s komentarji ki jih dobivaš. Neki nas pa je, k spoštujemo take k si ti in majo mau več "j**c" da vozjo avto, ki res izstopa!

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Ne avg 16, 2009 12:22 pm

FLINK je napisal/-a:
pskoda je napisal/-a:Ja, zdej so pimp zadeve, ledice, črne strehe, feltne na rob in

haha itaq, klosarski "pimp raperji vona bi "....kao pistolj in kes :D :D

btw, avto je spica.

mislim da tole vem na koga leti.....
take it easy

Uporabniški avatar
Corleone
Novinec

Napisal/-a Corleone Ne avg 16, 2009 1:36 pm

Ta forum ima bolno jedro. Kar nekaj kritik na videz je bilo konstruktivnih, zagovorniki lastnika avtomobila pa ste odgovarjali s "trudom, kakovostnim montiranimi plastikami in visokimi cenami predelave". Koga pa zanimajo cene in trud če je rezultat porazen? Pa kako lahko nekdo v te primerjave vključi stare in mlade ženske? :lol:

Aja, pa izraz grd ni najbolj primeren - neokusen - je bolj. Predelava (nekoč) lepega avtomobila narejena brez trohice smisla za oblikovanje, skušajte se sprijazniti da pač vsi niste umetniki. :roll:
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov