Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

LiLDee
Novinec

Kraj: Okolica Lj

Re: Renault Clio II, 1.2 16v - LiLDee :: [ streha str. 4 ]

Napisal/-a LiLDee To okt 11, 2011 7:55 pm

Samo ne prati avta s Prilom in kuhinjsko gobo, da ne boš zmatiral laka, kot sosed

Nč bat, kar se pa pranja tiče pa mislm daje lepo poskrbleno za lak na avtu 8) Vsaj trudm se :D
Renault Clio II, 1.2 16v

LiLDee
Novinec

Re: Renault Clio II, 1.2 16v - LiLDee :: [ streha str. 4 ]

Napisal/-a LiLDee Sr okt 26, 2011 5:43 pm

Evo pa je tut moj clio na zimskih gumah, in sicer odloču sm se za Sava S3+ ki so na retro belih feltnah =D
Nekaj fotk na hitro od danes, več pa ob lepšem vremenu.

Gume in feltne čakajo na montažo..
Slika

Naloženo v avto in proti vulkanizerju.
Slika

Pa še kako zgledajo na avtu...
Slika
Slika
Slika
Renault Clio II, 1.2 16v

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Re: Renault Clio II, 1.2 16v - LiLDee :: [ winter setup str.

Napisal/-a maniaxxx Sr okt 26, 2011 6:51 pm

Slaba izbira barve felg za pozimi, sicer pa všečne felge, katastrofalno slaba izbira gum, vseeno srečno vožnjo ti želim.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
domen90
Stalni uporabnik

Napisal/-a domen90 Ne okt 30, 2011 1:41 pm

maniaxxx je napisal/-a:Slaba izbira barve felg za pozimi, sicer pa všečne felge, katastrofalno slaba izbira gum, vseeno srečno vožnjo ti želim.

Seveda, clio 1.2 16V tako trga da se bo ubil na teh gumah. Čisto uredu gume so, pri izvajanju raznih idiotizmov na cesti ti pa tudi najboljše in najdražje gume ne pomagajo :roll:
Slika

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Ne okt 30, 2011 1:56 pm

domen90 je napisal/-a:
maniaxxx je napisal/-a:Slaba izbira barve felg za pozimi, sicer pa všečne felge, katastrofalno slaba izbira gum, vseeno srečno vožnjo ti želim.

Seveda, clio 1.2 16V tako trga da se bo ubil na teh gumah. Čisto uredu gume so, pri izvajanju raznih idiotizmov na cesti ti pa tudi najboljše in najdražje gume ne pomagajo :roll:

Pričakovana reakcija. Tudi tak clio doseže vsaj 130 km/h, tudi s takim cliotom je kdaj potrebno v sili zavrat, in tudi tak clio si zasluži dobre gume.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
error 90
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a error 90 Ne okt 30, 2011 2:05 pm

Ajde joo sprehodi se malo po parkirišču in ima 90% avtomobilov savine gume gor. Eni jih imajo še poleti pa se čist normalno peljejo. 130km/h verjetno ne bo divjal po lokalnih cestah. Na ac pa držiš varnostno razdaljo. Tudi guma za 200€ zdrsne če ne znaš voziti z glavo
Slika

Uporabniški avatar
domen90
Stalni uporabnik

Napisal/-a domen90 Ne okt 30, 2011 2:07 pm

maniaxxx je napisal/-a:
domen90 je napisal/-a:

Pričakovana reakcija. Tudi tak clio doseže vsaj 130 km/h, tudi s takim cliotom je kdaj potrebno v sili zavrat, in tudi tak clio si zasluži dobre gume.

Potem pa najbolje, da si kupi še tavelike brembo diske, da bo za ziher takrat, ko bo treba zavirat v sili.

Kar se tiče savinih S3, jih je imel kolega na enakem cliu z enakim motorjem, čez jezersko ga je žgal kolikor je ubogi mlinček pač zmogel, gume (čeprav zimske avgusta) so grabile čisto suvereno. Kupovat neke orenk gume za tak avto je preč vržen denar.
Slika

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Ne okt 30, 2011 2:19 pm

domen90 je napisal/-a:
maniaxxx je napisal/-a:
domen90 je napisal/-a:

Potem pa najbolje, da si kupi še tavelike brembo diske, da bo za ziher takrat, ko bo treba zavirat v sili.

Kar se tiče savinih S3, jih je imel kolega na enakem cliu z enakim motorjem, čez jezersko ga je žgal kolikor je ubogi mlinček pač zmogel, gume (čeprav zimske avgusta) so grabile čisto suvereno. Kupovat neke orenk gume za tak avto je preč vržen denar.

Itak, gume so dražje od pleha oziroma bog ne daj življenja. :roll:

Pa o zimskih avgusta in grabljenju le-teh, ter seveda o žganju na Jezersko raje ne bi, ker sem malo prej bil jaz "obtožen" da se divjak, ker imam rad vrhunske gume na avtu

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Ne okt 30, 2011 2:22 pm

error 90 je napisal/-a:Ajde joo sprehodi se malo po parkirišču in ima 90% avtomobilov savine gume gor. Eni jih imajo še poleti pa se čist normalno peljejo. 130km/h verjetno ne bo divjal po lokalnih cestah. Na ac pa držiš varnostno razdaljo. Tudi guma za 200€ zdrsne če ne znaš voziti z glavo

Tukaj je tragedija oziroma posledice so vidne v črni kroniki. Zato pa vsi ob dežju vozijo 40km/h, seveda sem js divjak ker mam dobre gume na avtu.

Pa kaj ti pomaga varnostna razdalja če te obrne, če moraš nenadoma zavirat ipd....ne vem če se nekateri sploh zavedate kaj vse vas lahko doleti na cesti.

Pa še enkrat, nisem rekel, da se bo s slabimi gumami avtomatsko ubil, ampak če vam je tistih par evrov razlike do boljših gum veliko, potem je boljše ,da si kupite kolo.

Uporabniški avatar
error 90
Uporabnik

Napisal/-a error 90 Ne okt 30, 2011 3:16 pm

maniaxxx je napisal/-a:
error 90 je napisal/-a:Ajde joo sprehodi se malo po parkirišču in ima 90% avtomobilov savine gume gor. Eni jih imajo še poleti pa se čist normalno peljejo. 130km/h verjetno ne bo divjal po lokalnih cestah. Na ac pa držiš varnostno razdaljo. Tudi guma za 200€ zdrsne če ne znaš voziti z glavo

Tukaj je tragedija oziroma posledice so vidne v črni kroniki. Zato pa vsi ob dežju vozijo 40km/h, seveda sem js divjak ker mam dobre gume na avtu.

Pa kaj ti pomaga varnostna razdalja če te obrne, če moraš nenadoma zavirat ipd....ne vem če se nekateri sploh zavedate kaj vse vas lahko doleti na cesti.

Pa še enkrat, nisem rekel, da se bo s slabimi gumami avtomatsko ubil, ampak če vam je tistih par evrov razlike do boljših gum veliko, potem je boljše ,da si kupite kolo.

Jaz tudi nisem rekel da si divjak. Jaz pravim takole.. Za mojo mamo ki ima avto za na šiht ki je odaljen 7 km in še za marsikaterega bojo tudi 4 leta stare gume dobre in to savine. V dežju pa tudi ne vozi 40. Ampak po omejitvah ponavadi še 5-10 več pa je še zmiraj živa. Sam pa razmišljam kot ti in dam raje malo več in sem sugiren. Ne pametujem za vsako če kdo kupi savine gume. Pač eni dajo mal keša za gume eni raje malo več ker (predvidevam) se raje malo bol hitro peljejo. Vsakmu svoje.
Slika

LiLDee
Novinec

Napisal/-a LiLDee Po okt 31, 2011 9:21 am

Mislim da se lahko debata o gumah zakluči, jaz sem z njimi zadovoljen in tudi v mokrem so se čisto vredi izkazale.
Nisem nek divjak po cestah, in mislim da mi bodo gume čez zimo služile odlično in ni mi žal da sem jih vzel. :D
Renault Clio II, 1.2 16v

LiLDee
Novinec

Napisal/-a LiLDee Sr nov 23, 2011 9:27 am

Da tema čist ne zamre, kr tko dve fotki. :)
Slika
Slika
Renault Clio II, 1.2 16v

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Sr nov 23, 2011 10:10 am

Prou dobr izgleda s temi platisci!
Slika

Uporabniški avatar
Tomas666
Stalni uporabnik

Napisal/-a Tomas666 Sr nov 23, 2011 10:16 am

BoneS je napisal/-a:Prou dobr izgleda s temi platisci!

2x

po mojem okusu lepš zgleda brez tistih pokrovčkov na feltnah ( tm k so vijaki mislim) :) drgač pa lepo zrihtan clio :tomidelej:
Slika

Uporabniški avatar
Monster Energy
Uporabnik še ni polnoleten

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a Monster Energy Sr nov 23, 2011 1:09 pm

Tomas666 je napisal/-a:
BoneS je napisal/-a:Prou dobr izgleda s temi platisci!

2x

po mojem okusu lepš zgleda brez tistih pokrovčkov na feltnah ( tm k so vijaki mislim) :) drgač pa lepo zrihtan clio :tomidelej:

Se strinjam prav z vsem! =P
Z računom imam probleme!:

-ne morem citrati
-ne morem objavljati slik
-teme razmetane
-do skaraj vseh tem ne morem priti
-...

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Sr nov 23, 2011 3:05 pm

Si to slikal pri Gradiškem jezeru? ;)

lp

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Sr nov 23, 2011 3:17 pm

Dober klieks!

LiLDee
Novinec

Napisal/-a LiLDee Sr nov 23, 2011 4:59 pm

Sem na začetku tudi mislil da bo brez pokrovčkov na sredini, ampak sem jih pol dal gor in se mi bl dopade z njimi 8)

Ja slikano je pa na Gradiškem jezeru :D
Renault Clio II, 1.2 16v

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Sr nov 23, 2011 5:01 pm

LiLDee je napisal/-a:
Ja slikano je pa na Gradiškem jezeru :D

Se mi je zdelo ja. Si od tam blizu?

lp

LiLDee
Novinec

Napisal/-a LiLDee Sr nov 23, 2011 5:07 pm

Mislim blizu... Mengeš. :D
Renault Clio II, 1.2 16v
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov