Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Ne dec 06, 2009 11:22 pm

smesko je napisal/-a:Torej glede da toliko sklepate.. kdaj približno mislite da bodo akcije začele?:)

pa saj maš še enih 5 "sidart" na netu.....cca 18k še enih 500 eur popusta nafehtaš, pa maš avto kot se šika za en lep čas......ne vem kaj bi čakal :?: banane mogoče :roll:

smesko
Nov uporabnik

Napisal/-a smesko Ne dec 06, 2009 11:36 pm

ja če mi dobiš kiro z dsgjem jo grem zdej kupit če je odprt salon:)

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Ne dec 06, 2009 11:38 pm

smesko je napisal/-a:ja če mi dobiš kiro z dsgjem jo grem zdej kupit če je odprt salon:)

ah, sorry nisem bil pozoren, da ti hočeš DSG........

PS. verjami staremu stricu, da je boljši ročni hebl, pa še 2 jurja boš pršparal :-P

smesko
Nov uporabnik

Napisal/-a smesko Ne dec 06, 2009 11:40 pm

Stvar okusa:)

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 Ne dec 06, 2009 11:49 pm

Stvar okusa se spremeni, ko bo avto malce starejši in bo kaj na menjalniku začelo ružit. :lol:
Kvačkalica še vedno seka.

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Po dec 07, 2009 2:35 am

Dr.M3 je napisal/-a:Stvar okusa se spremeni, ko bo avto malce starejši in bo kaj na menjalniku začelo ružit. :lol:
Kvačkalica še vedno seka.

Pri meni dela vse ko more avto ima že 120.000 zaenkrat dela ko urca ;) je pa 1.4 motor, tk da zaenkrat o ruženju ne duha ne sluha :lol:
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Po dec 07, 2009 2:36 am

sašo5 je napisal/-a:
smesko je napisal/-a:ja če mi dobiš kiro z dsgjem jo grem zdej kupit če je odprt salon:)

ah, sorry nisem bil pozoren, da ti hočeš DSG........

PS. verjami staremu stricu, da je boljši ročni hebl, pa še 2 jurja boš pršparal :-P

Vrjamem ti stric :-P sem tudi pristaš ročnega hebla ;)
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- Po dec 07, 2009 11:08 am

Dr.M3 je napisal/-a:
Boš videl, da bodo.

Zmagal sem. 8)
Tattoo -> požri se. :lol:

Bomo videli, kdo se bo na koncu (po)žrl! ;) Glede na to, da sem direktno vpleten v proces priprave in odločanja glede akcijskih modelov in imam informacije iz prve roke, najbrž vem o čem govorim?! :roll:

Seveda so pa, tako kot vedno, nekateri na tem forumu bolj papežki od papeža in vedo več, kot pa tisti, ki s(m)o plačani zato, da se ukvarjamo s temi zadevami...
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

smesko
Nov uporabnik

Napisal/-a smesko Po dec 07, 2009 1:56 pm

No torej nam bi lahko kaj več povedu glede akcij..

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra Po dec 07, 2009 5:11 pm

...pokukaj stran nazaj?

LPF

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Po dec 07, 2009 6:06 pm

Bomo videli, kdo se bo na koncu (po)žrl! Wink Glede na to, da sem direktno vpleten v proces priprave in odločanja glede akcijskih modelov in imam informacije iz prve roke, najbrž vem o čem govorim?! Rolling Eyes

Seveda so pa, tako kot vedno, nekateri na tem forumu bolj papežki od papeža in vedo več, kot pa tisti, ki s(m)o plačani zato, da se ukvarjamo s temi zadevami...

No naj ti pa še sam povem kako je glede akcij. Tu v Sloveniji se ne odloča o ničemer. Avtomobili - 1.8 TSI so bili namenjeni za drugo tržišče, ker so bili pač naročeni in naročilo je bilo stornirano. Pustiva to. Če si pri koritu - kot pravijo :), veš o čem govorim.

Glede na to, da je bilo tudi v preteklosti na Porsche Slovenija nekaj čudnih odločitev ( npr. glede Phaetona ) - no nekatere so bile diktirane direktno iz strani Wolfsburga močno dvomim, da se bo lahko uvoznik igračkal in zmišljeval po svoje.

Prav tako je prodaja v Sloveniji zelo slaba, kar mi lahko samo potrdiš. Vsled tega bodo tudi vnaprej določene akcije, da se bo prodaja malček pospešila. Lahko ne jutri ampak v naslednjih mesecih sigurno.
Sicer pa imate trenutno akcijo BLUEMOTION BONUS - pač 1500 EUR je že nekaj.

Prav tako je začel VW do svojih OEM-ov zategovati pas. Namreč sam je v De ponudil "subvencijo" na svoje stroške in s tem prisil verigo dobaviteljev v znižanje cen. Ker pa se trenutno cene surovin dvigujejo so dobavitelji v težki situaciji. Resda ima VW v DE dobro prodajo ampak za prihodnost se vsak dandanes boji.

Glede na to, da sem direktno vpleten v proces priprave in odločanja

Torej lahko ponudiš visok popust pri nakupu novega vozila - ko bom kupoval se bom vedel na koga obrnit. ;)

smesko
Nov uporabnik

Napisal/-a smesko Po dec 07, 2009 7:11 pm

Glede tistega motorja 1.8 razumem da je bla takrat ta priložnost zaradi večje zaloge teh motorjov, ki se niso porabili ... Tudi meni se zdi da zdej ko so dali tega novega polota ven se je prodaja Polotov krepko povišala in razmišljam da mogoče bo zaradi tega tudi kašen upad cen Golfov ali se motim?

Se pravi za zdaj lahko pričakujemo samo kašno znižanje cen ali je mogoče tudi da bo prišel kakšen paket (pa ne mislim posebne izdaje motorjev) ampak mogoče kaj kot je bil v Golf V paket SI (ki je vključeval določeno opremo)?
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov