al pa se motim

drgač pa najs kar in picikl

warmaster je napisal/-a:@TomyBoy2--> ka bi se dalo zmenit, da bi kje v Velenju še mojga golfeka malo poslikal? Ker vidim da kr obvladaš to;)
Pa sory za off:D
pinny je napisal/-a:pecikl lokacija se mi zdi znana, mislim da je tole ....
al pa se motimdrgač pa najs kar in picikl
HaMzO je napisal/-a:nevem kako je blo z tvojim gtijem, morda je bil kej pokvarjen...
na regionalni pa še skor pod 7..hehehe
učas mi sede penzioniska vožnja
simply je napisal/-a:Sam menim, da je pri vožnji s tempomatom poraba celo malček večja kot pri vožnji brez njega.....
TomyBoy2 je napisal/-a:Sem iskal lepe felge in kot prvo poceni, skoraj mesec in pol....![]()
![]()
No, končno po nekaj Photoshop-ih je tale bila najlepša. Seveda v 16 col-ah, kjer je izbira res bolj boga.
Žal kakšen OZ lagera ni imela pravega ET v 16, tako da je bilo tole najboljše. Tudi cena zelo solidna. Danes smo okupirali ŠPAN in naložili dva kompleta.![]()
Cena teh pa ugodna 95 EUR-5%. Navadne železno so pa tudi preko 50 EUR.
Te so res hud v 18 ali 19. Kar nekaj zaposlenih tam jih ima na svojih avtomobilih.
Tole 16 pa v živo izgleda prekleto majhno, tako da ne glede kakšne bi bile gor felge, bo bolj češko zgledal.ops:
Bodo pa zato lažje. Treba pogledat razliko v teži 16 vs 18.
Ker na prejšnih avtomobilih je bila razlika, kot da bi mu pozimi dal gor kakšne ultralahke šprinterce.
TomyBoy2 je napisal/-a:WRC555 je napisal/-a:Kaksno dimenzijo gum pa imas homologirano za zimo?
205-55-16
Tako daleč HaMzO pa še nismo, da bom za takšen avto kupoval železna platišča.
Je pa to bistveno lepše, tudi če je manjše .......
WRC555 je napisal/-a:Jaz pa imam isto dimenzijo kot za letne, 215-40-17.To mi ni cisto logicno
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov