Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Re: HONDA Civic del TYPE-R

Napisal/-a Black_Racer® So mar 17, 2012 12:17 pm

Na avtu ni nobenega nepotrebnega dodatka vse v originalu tako da se vidi da slabo vidiš oz. slabo poznaš Type-R mugen spojler pa tudi pride ker mi je pač všeč meni osebno, serijski avti so za mene pač avti za stare ateke malokateri je lep serijski zato sem pa tudi platišča barval ker so mi grda srebrna platišča preveč vsakdanja,glede avta delam pač bolj racing izgled ker mi je všeč ne bom pa metal nanj dodatne nepotrebne plastike to je pa to ;)
Zadnjič spremenil Black_Racer®, dne So mar 17, 2012 12:23 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Napisal/-a Black_Racer® So mar 17, 2012 12:21 pm

New pictrs z new look 2012

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
DragonForce
Stalni uporabnik

Napisal/-a DragonForce So mar 17, 2012 12:42 pm

Pozabil si zaščitno folijo vzet dol iz objektiva :D , ampak avto mi je pa zelo všeč, sploh feltne.

MRV, katere Honde pa so bile rižaste, če ne ravno prejšne generacije? So ravno znane po tem.

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Napisal/-a Black_Racer® So mar 17, 2012 12:57 pm

Imam zasilno nokio 700 z 5 mgapixel in mi dela slikce živi poraz ampak bo za preživet dokler ne nabavim spet kj boljšega :lol:
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
MRV
Uporabnik

Napisal/-a MRV Ne mar 18, 2012 2:16 pm

DragonForce je napisal/-a:Pozabil si zaščitno folijo vzet dol iz objektiva :D , ampak avto mi je pa zelo všeč, sploh feltne.

MRV, katere Honde pa so bile rižaste, če ne ravno prejšne generacije? So ravno znane po tem.

prejšnje so bile ker so jih ljudje naredili, te nove pa so rižaste že v originalu! black, sej je prav da si si naredil avto kot je tebi všeč, samo folija na strehi je nepotrebna, luknje na haubi so nepotrebne, ozvočenje je dodatna teža, neke lučke je so škoda denarja,... ne mi ti da ne poznam tega modela. že to da en civic letnik 91 za 500€ gre mimo tega novega "stroja" mi pove že vse kakšne so nove honde in za koga jih delajo.

Uporabniški avatar
DragonForce
Stalni uporabnik

Napisal/-a DragonForce Ne mar 18, 2012 3:00 pm

Najprej si razjasni kaj pomeni ''rižast'' avto. Zvočnik v prtljažniku in črna streha nista v definiciji riža...

Uporabniški avatar
MRV
Uporabnik

Napisal/-a MRV Ne mar 18, 2012 3:06 pm

riž, pomeni da je "lepo" in obvezno neuporabno. tip si je kupil race varianto, katera praviloma nima ne radia, ne klime ne nič. torej da dodajaš v avto zvočnike je že nesmisel in izven namena vozila.

Uporabniški avatar
106
Stalni uporabnik

Kraj: Tukaj

Napisal/-a 106 Ne mar 18, 2012 3:43 pm

mugen spojler pa tudi pride ker mi je pač všeč meni osebno, serijski avti so za mene pač avti za stare ateke

Rižota kaj pa druga ...... Ti avti so že v osnovi tak narjeni ,da ne rabiš nobenih spojlerjev ,kratkomalo denar boš vrgel vstran samo zato da bo zgledalo tebi všečno ,performensi pa nebojo nič boljši vrjetno samo slabši :lol:

Uporabniški avatar
branee
Uporabnik

Napisal/-a branee Ne mar 18, 2012 3:44 pm

race varijanta????
Minds are like parachutes. They only function when they are open.

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Ne mar 18, 2012 4:53 pm

Meni izgleda kot da so feltne precej pomakjene notri ?

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Napisal/-a Black_Racer® Ne mar 18, 2012 5:50 pm

106 je napisal/-a:
mugen spojler pa tudi pride ker mi je pač všeč meni osebno, serijski avti so za mene pač avti za stare ateke

Rižota kaj pa druga ...... Ti avti so že v osnovi tak narjeni ,da ne rabiš nobenih spojlerjev ,kratkomalo denar boš vrgel vstran samo zato da bo zgledalo tebi všečno ,performensi pa nebojo nič boljši vrjetno samo slabši :lol:

Avto se dela v race look varjanto (mugen stil) ne pa v race car zato ker se mi gre zaradi izgleda in ne dirkam z njo in tudi nimam namena ;)
Zadnjič spremenil Black_Racer®, dne Pe mar 23, 2012 8:49 am, skupaj popravljeno 1 krat.
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Napisal/-a Black_Racer® Ne mar 18, 2012 5:50 pm

B|ind je napisal/-a:Meni izgleda kot da so feltne precej pomakjene notri ?

JA tako ima serijsko itaq razmišljam kako bi to porihlal z distančniki ali kakorkoli ampak da bi še vseeno bilo varno po cesti za vozt
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Napisal/-a Black_Racer® Ne mar 18, 2012 5:52 pm

MRV je napisal/-a:riž, pomeni da je "lepo" in obvezno neuporabno. tip si je kupil race varianto, katera praviloma nima ne radia, ne klime ne nič. torej da dodajaš v avto zvočnike je že nesmisel in izven namena vozila.

Žal v avtu je srijko avtoradio ampak sem ga samo premenjal ker sem že imel boljšega od serijskega doma,avtop je vsakodnevno rabo tk da brez ozvočenja pri meni ne gre pač uživam v tem kot marsikateri ;)
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
aljo69
Nov uporabnik

Napisal/-a aljo69 Sr mar 21, 2012 11:09 pm

Zlo všečn ! Pa ne se sekirat ker je daleč od riža ! Nekatere pač daje faušija ... jbg nacionalni šport v SLO ...
HONDA CIVIC 1.4i Bingo 97'

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če mar 22, 2012 1:36 am

aljo69 je napisal/-a:Zlo všečn ! Pa ne se sekirat ker je daleč od riža ! Nekatere pač daje faušija ... jbg nacionalni šport v SLO ...

jebote fausija. pa kaj je res vsaka kritika fausija ze al kaj ? Pa pišuka na forumu smo, sprejmi kritike al pa ne objavljaj nic.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Če mar 22, 2012 8:32 am

race 1300kg...fuŁ
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Če mar 22, 2012 2:26 pm

croma_man je napisal/-a:race 1300kg...fuŁ

Čuj mož nena se preseravaj.....to je Honda in vrjem,da je race varianta prisotna pr vseh Hondah tudi pri bingecih :lol: :lol:

Ok,da se vrnem na temo....tale Typer je všečen in mu nič ne manjka čeprav bi ga jst vrjetn raje vidu v stock varianti in bi vloženi denar mogoče investiral v tuning ampak to je samo moje mnenje cenim pa Grega,ki večino dela naredi sam in če je njemu všeč potem ne vidim zakaj se nekateri tako razburjate.sicer moje mnenje tuki ni pomembno a bi sam naredil na tem avtu mogoče neki stvari drugače....mogoče naest črnih feltn bi dal bele....

Glede samega avta pa.....typeR je za moje pojme pač le malce hitrejši kot večina stock avtov na cesti ni pa to nobena race varianta,ker je avto težek kot crkjena krava sam motor je prešibak je pa ga veselje vozit medtem ko drugi pazijo,da ne pridejo v rdeče obnočje tam pa naši mlinčki oživijo :D
Grega kr tko naprej pa upam,da se kj vidmo.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Napisal/-a Black_Racer® Pe mar 23, 2012 8:51 am

DA citiram sam sebe ker vidim da so nekateri na forumu prav "mutavi" oz. se delajo "mutave" če še niso ali pa so slepi ker ne znajo brati postov ;)

Avto se dela v race look varjanto (mugen stil) ne pa v race car zato ker se mi gre zaradi izgleda in ne dirkam z njo in tudi nimam namena ;)
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Pe mar 23, 2012 8:54 am

tole pa res ni riz,ker je avto cist normalno uporaben pa nima nobe nih strlecih odbijacev pa nevem kaj se vse.
mogoce bi dal dol samo uno nalepko z haube pa je to to
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Napisal/-a Black_Racer® Pe mar 23, 2012 8:58 am

Da se bo vedelo zakaj se gre ker marsikomu še zdaj ni jasno :)
To je to za kar se gre aja pa spojler tudi pride ki vem da marsikomu ne bo všeč ampak glavno da je meni bo pač RIŽ ;)

Slika
Slika

Še posnetk primerka mugna z youtuba:

http://www.youtube.com/watch?v=ql8tBvhs ... re=related
1 3 5
2 4 6 R
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 42 gostov