DragonForce je napisal/-a:Pozabil si zaščitno folijo vzet dol iz objektiva, ampak avto mi je pa zelo všeč, sploh feltne.
MRV, katere Honde pa so bile rižaste, če ne ravno prejšne generacije? So ravno znane po tem.
mugen spojler pa tudi pride ker mi je pač všeč meni osebno, serijski avti so za mene pač avti za stare ateke
106 je napisal/-a:mugen spojler pa tudi pride ker mi je pač všeč meni osebno, serijski avti so za mene pač avti za stare ateke
Rižota kaj pa druga ...... Ti avti so že v osnovi tak narjeni ,da ne rabiš nobenih spojlerjev ,kratkomalo denar boš vrgel vstran samo zato da bo zgledalo tebi všečno ,performensi pa nebojo nič boljši vrjetno samo slabši
B|ind je napisal/-a:Meni izgleda kot da so feltne precej pomakjene notri ?
MRV je napisal/-a:riž, pomeni da je "lepo" in obvezno neuporabno. tip si je kupil race varianto, katera praviloma nima ne radia, ne klime ne nič. torej da dodajaš v avto zvočnike je že nesmisel in izven namena vozila.
aljo69 je napisal/-a:Zlo všečn ! Pa ne se sekirat ker je daleč od riža ! Nekatere pač daje faušija ... jbg nacionalni šport v SLO ...
croma_man je napisal/-a:race 1300kg...fuŁ
Avto se dela v race look varjanto (mugen stil) ne pa v race car zato ker se mi gre zaradi izgleda in ne dirkam z njo in tudi nimam namena
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 42 gostov