Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 Če feb 11, 2010 9:11 pm

zyg je napisal/-a:nemške vojaške policije? da bi v nemški vojski vozil francoske avtomobile? in na njih pisal v francoščini ''Gendarmerie'' ? :D

ta je pomoje prej od francoske vojaške policije :D

http://en.wikipedia.org/wiki/Gendarmerie

joj pardon, logično da Francoske...dve stvari sm naenkrat pisu pa tam se je šlo za nekaj nemškega kle pa za francoskega in sm zamenjal. se opravičujem.
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
DxAxOx
Nov uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a DxAxOx Če feb 11, 2010 9:34 pm

B|ind mogoče imaš prav ampak sei bomo videli :-P kaj bi mi lahko mogoče dal predlog katere športne fedre bi dal na megana weitec ali apex kere se teb zdijo boljše :?: :?: lahko tud drugi poveste svoje mnenje ;)

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Če feb 11, 2010 9:35 pm

Si že videl slov.bistrici belega megana, večkrat je parkiran pri Potočnici. Tisti je res lep, se ga splača pogledat.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Če feb 11, 2010 9:47 pm

eibach
Slika

.GT.
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a .GT. Če feb 11, 2010 9:52 pm

mimo centra si se pelal prek ležečih a ti še v šolo hodiš?
sdted

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Če feb 11, 2010 9:57 pm

.GT. je napisal/-a:mimo centra si se pelal prek ležečih a ti še v šolo hodiš?

Zato, ker je peljal preko ležečih policajev, hodi še v šolo :D :D

Šala.

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Če feb 11, 2010 9:58 pm

DxAxOx odvisno za koliko denarja. Izmed teh dveh ki si jih predlagal bi izbral Apex.
Vglavnem sem bral dobre komentarje na njihov račun. Avto se dobro usede. Bo pa avto trd.. tukaj nimaš kaj.
Edino če si pripravljen odštet kaj več, potem si vzami Eibach.

Uporabniški avatar
DxAxOx
Nov uporabnik

Napisal/-a DxAxOx Če feb 11, 2010 10:09 pm

.GT. nene js nea hodim več v šolo že lep čas ne js sem bil naredil kolko sem rabil zai pa že delam lepo 2 leti in pol :-P ;) kaj si me bil mogoče na Ptuji vido :?: ok hvala lepa vsem za vaše predloge sam mi je več ker reko da za to koliko bi js rabil bi bile Apex čist vredu pa še nek strošek niso hehe :-P 60,42€ ;)

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Napisal/-a B|ind Pe feb 12, 2010 8:48 am

Ja, še nekaj te bo stala montaža ki mora bit opravljena pri mehaniku ki ti lahko izda potrdilo o strokovni montaži.
Brez tega potrdila sicer nemoreš na homologacijo + tuv, seveda. Tako da glej da ti ga bo prodajalec zrihtal.

Uporabniški avatar
DxAxOx
Nov uporabnik

Napisal/-a DxAxOx Pe feb 12, 2010 10:36 am

Jap to tako vem da me še bo montaža neki koštala bom js vprašo te mehanike ki jih poznam če lahk kateri to potrdilo o strokovni montaži izda :-P
Priložen Certifikat TÜV in Tehnično potrdilo (to pa tak dobiš zraven feder ko kupiš)
Sam kaj pa vem mogoče pa niti nebi komplicirali na RTI-ji kr že ko sem si bil te angel eyes in lexus-ke sam noter montiro sem jih tam vprašo če rabim slučajno potrdilo o strokovni vgradnji pa mi je kr oni tam reko da ne rabim tako da malo sklepam da mogoče tudi za fedre nebi rabo tega potrdila :-P ;)

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch Pe feb 12, 2010 10:49 am

DxAxOx je napisal/-a:Jap to tako vem da me še bo montaža neki koštala bom js vprašo te mehanike ki jih poznam če lahk kateri to potrdilo o strokovni montaži izda :-P
Priložen Certifikat TÜV in Tehnično potrdilo (to pa tak dobiš zraven feder ko kupiš)
Sam kaj pa vem mogoče pa niti nebi komplicirali na RTI-ji kr že ko sem si bil te angel eyes in lexus-ke sam noter montiro sem jih tam vprašo če rabim slučajno potrdilo o strokovni vgradnji pa mi je kr oni tam reko da ne rabim tako da malo sklepam da mogoče tudi za fedre nebi rabo tega potrdila :-P ;)

Seveda boš rabu...pa še kakšno potrdilo o opravljeni optiki ti bo prišlo prav.

mucek21
Novinec

Napisal/-a mucek21 Pe feb 12, 2010 11:24 am

če hočeš met 15ke na meganu, ga moreš obvezno spustit max v poden, da bodo prišle do izraza to je pa ene 7cm ziher, drgač pa za 3cm ali 4cm, morš pa obvezno dat 16ke ali 17ke da ti pride do izraza, jst sem sam vozil em čas na cliu L95 15ke pa mi ni bilo všeč, pol sem dal pa 16ke pa je blo bolš, ampak še kr velik lufta spredaj in zadaj. zdej vozim na cliu 17ke pa 205 40 gume pa pride v nulo, lufti so pokriti, pač res unulo sede. tak da ti povem, prodaj 15ke pa si kupi 16 ali 17! drgač pa lexus luči so kr neki, raj dej od megana ph2 zadne pa 100x lepši.
l.p.

mucek21
Novinec

Napisal/-a mucek21 Pe feb 12, 2010 11:27 am

Gorch je napisal/-a:
DxAxOx je napisal/-a:Jap to tako vem da me še bo montaža neki koštala bom js vprašo te mehanike ki jih poznam če lahk kateri to potrdilo o strokovni montaži izda :-P

Seveda boš rabu...pa še kakšno potrdilo o opravljeni optiki ti bo prišlo prav.

odvisen kam bo šel homologirat! na lpp ni potrebno potrdilo v gradnji, samo tuv pa optika je dovolj, tud rti maribor ne zajteva potrdila v gradnji. najbolj glede tega potrdila jamra miklavc v velenju za homologacijo. jst sem na lpp-ju in na rti-ju že homologiral in povem iz lastnih izkušen, da ni potrebno potrdila v gradnji.
l.p.

Uporabniški avatar
DxAxOx
Nov uporabnik

Napisal/-a DxAxOx Pe feb 12, 2010 11:45 am

Tudi js sem že bil homol. luči v RTI-ju v Mariboru in tudi sam vem da nisem rabil potrdila o vgradnji :-P

Danes sem pa že namontiral novo antenco lahk mal poveste kako se vam zdi ;)

Slika
Slika

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Napisal/-a B|ind Pe feb 12, 2010 12:26 pm

mucek21, to ni res. V vsakem primeru potrebuje potrdilo o strokovni montaži in izpis optike !
Zdaj če je tebe spustil ćez, si imel srečo ali karkoli pač.

Meni takrat ni hotel noben mehanik na lepe oči izdat tega potrdila.
Dobro izgleda antenca.

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Pe feb 12, 2010 12:36 pm

OT: Na strani 4, 406 ka huda k pes :twisted:

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 Pe feb 12, 2010 12:40 pm

antenca se mi dopade. boljše kot neki krom... super je 8)

znižaj ga, pobarvaj plastike v barvo avta pa ene pametne felne..pa si zmagal. Riž ni več zanimiv...styling kitajske nalepke so iz mode...pa barvanje notranjosti tud. najbol je nek original stil s pridihom športnosti. ;)

vidim, da imaš tudi original el. šibedah...fajn zgleda ;) premišljeno rihtaj še naprej...

Slika

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Pe feb 12, 2010 12:55 pm

pugi405 je napisal/-a:OT: Na strani 4, 406 ka huda k pes :twisted:

OFF: Evo, edina slika tega 406 (upam da avtor teme ne zameri ;) )

http://www.tuningfever.fr/fr/pics/pictu ... ot-406.php

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 Pe feb 12, 2010 12:57 pm

v osnovi ni slab...samo špegli pa felne... :roll:

Slika

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Pe feb 12, 2010 2:03 pm

na LPP definitivno rabis potrdilo o strokovni vgradnji. ce bos slucajn eibache not daju, bos dobu potrdilo le pri amortizerju v dolu pri lj.
in je tut edini, k je uradni zastopnik za eibach u slo.
js sm na svojem avtu (ze ta cetrtem) dal montirat vzmeti pri doticni osebi, pustu sm mu homologacijski kartoncek in mi on use uredi na lpp. avta mi se tja ni treba peljat.
izda tudi potrdilo za cas, dokler sem brez homologacije, ki velja kot dokazilo, ce te ustavijo mozje v modrem
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov